Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyim yaa hasta olucam ya onun skntjlari da var o yuzdenKız aslında aklıma gelmedi diil ama geçmiştir die sormadım hâlâ mı kötüsün
İnş faydasını görürsün de değer yaa
Noldu hastami oldun daha yokmuydu hastaligina?O kadar sıkıldım ki çokkkkk
Umudumun bitmesine az kaldı
Zaten istediğim de buydu
Umudum gitsin ki beklenmedik anda hamile oluyum
Gına geldi gına
Var da bugün yumurtlamaNoldu hastami oldun daha yokmuydu hastaligina?
Adet miIyim yaa hasta olucam ya onun skntjlari da var o yuzden
Tavuktan yumurta cikmadan daha neyVar da bugün yumurtlama
Evet gerginligi var başim tuttu ilac ictm biraz uyudum aciktm biseyler yedim gozlerim buğulu otruyorumAdet mi
Amannn hiç gülesim yok yaaaTavuktan yumurta cikmadan daha ney
Olucaksın sanırımEvet gerginligi var başim tuttu ilac ictm biraz uyudum aciktm biseyler yedim gozlerim buğulu otruyorum
Sen aşilama dusunuyormusun? Bence biraz kafani bosalt sorununuz yoksa takma bole olur yaAmannn hiç gülesim yok yaaa
İki sene olucak bu gidişle yüz yaşıma geldim
İki gün üstüste de ilişkiye girmedim bugün yumurtlama die
Ne güzel bi gün geçirmişsinBugun okula gittim
Esim cikista aldi ogle yemegi icim canim kumpir ve sandviç istiyodu temel reis cafeden
Ben sandvice karar verdim onu yedik
Hastaneye gittim karnima batma oluyordu
O yuzden. Sukur bebekle ilgili kotu biseu yokmus
Babanneme geldim. Ders yaptim . Arkadasimida cagirdim yardom etti. Tas boyamistim onlari vernikledi oda. Bende rapor yazdim
O da olur yakındaSen aşilama dusunuyormusun? Bence biraz kafani bosalt sorununuz yoksa takma bole olur ya
Bence biraz rahatliga ihtiyacin var ben 3 bucuk senedir bekliyorum mecbur morali duzeltip kabullenip yurumem lazm yaniO da olur yakında
Haklısın da bu gidişle beş sene de olurBence biraz rahatliga ihtiyacin var ben 3 bucuk senedir bekliyorum mecbur morali duzeltip kabullenip yurumem lazm yani
CAnım ben içeri geçiorum yatarken yazmaya çalışıcamBence biraz rahatliga ihtiyacin var ben 3 bucuk senedir bekliyorum mecbur morali duzeltip kabullenip yurumem lazm yani
Hayir ya sakin boyle dusunme her zaman tevekkul et diger turlu seni bir yere goturmez.. senin olur gibime geliyor allah bilir ama kafana cok takiyosunHaklısın da bu gidişle beş sene de olur
Allah bilio evlendiğimden beri deniyorum ama diodum ki allahım vi senede olsa da razıyım
Bi seneyi gözden çıkardım e şimdi hafi iki olsun anasını satıyım
Ben anlamadım artık isyan edicem
Aynen kar yagiyor en guzel şey evinde kedi gibi mayismakbugün pek birşey yapmadım :) biraz tembellik yaptım,hava çok soğuk,ev sıcacık olunca keyif yaptım. Kahve içtim,film izledim.. kedişlerimle oynadım
Amin aminnnnnHayir ya sakin boyle dusunme her zaman tevekkul et diger turlu seni bir yere goturmez.. senin olur gibime geliyor allah bilir ama kafana cok takiyosun