Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o kadar da biriktiremiyorum yanı elim de sıkı diil amma velakin severim parayı :) dışarda yeme içme tatlı hayatta kesmem boğazımı kıyafet de de kesemem sigaram yok içkim yok kayak mayak tutkunluğum yok operaya da gitmiyorumAynen beybisi..biz denince birikim akla gelir ohhh mercimek köfte en sevdiğim mm mm, ellerine sağlık kuzuuu
Sağol canım gel beraber olsun...Aynen beybisi..biz denince birikim akla gelir ohhh mercimek köfte en sevdiğim mm mm, ellerine sağlık kuzuuu
Ne hadisi kız köfteye bakamıyorum size bakmaktanNerdesiniz kızlarrrrrrrrrrr hadi hadi
AA duymadın mı kızO ne ola ki
ne ise yariyor pro uyelik ?
Tmm tmm köfteni yap :)))Sağol canım gel beraber olsun...
Ne hadisi kız köfteye bakamıyorum size bakmaktan
Aaaa operasiz olur mu yaa, biz karamelli_turta kankitom ile her hafta gideriz,geçen ay buluşup Paris'te ki opera etkinliklerine gittik, notre dame de paris i izledik.operasiz yasayamayiz,mumkunu yokBen o kadar da biriktiremiyorum yanı elim de sıkı diil amma velakin severim parayı :) dışarda yeme içme tatlı hayatta kesmem boğazımı kıyafet de de kesemem sigaram yok içkim yok kayak mayak tutkunluğum yok operaya da gitmiyorum
Benden bi tane daha bulursan tanıştır benle :))))@Dropkick niye isimini değiştirdin laa bende diyomm kimm laa buu yeni birimii konu sahibine baktım sensinn diliii
Şaka dimi kız bu :)))Aaaa operasiz olur mu yaa, biz karamelli_turta kankitom ile her hafta gideriz,geçen ay buluşup Paris'te ki opera etkinliklerine gittik, noter dame de paris i izledik.operasiz yasayamayiz,mumkunu yok
Değişikkk oldu seni clamatis diye tanıdım laaaBenden bi tane daha bulursan tanıştır benle :))))
Yeni yıla yeni nickle giriyorum :))) beş değişim hakkımız var :)))
Ben bornozumla yatıorum tey teyyyyAkşama hazırlıklar tamam mı :)
Ben Hazırlıkları Yetiştirdim Sanırım
Olsun kız bedenim ve ruhum aynıDeğişikkk oldu seni clamatis diye tanıdım laaa
Ne şakası ayol, hem biriktiririz hem de opera opera gezeriz bizŞaka dimi kız bu :)))
AynnnOlsun kız bedenim ve ruhum aynı
Neyse canım sonra yazarımm biraz işim varrrr mmmuuuaaahhhOlsun kız bedenim ve ruhum aynı
Ben dışarı için çoktan hazırım ve çıkıp sabaha kadar yokumm :)Ben bornozumla yatıorum tey teyyyy
Kankanla önceden mi arkadaştınız Burda mı tanıştınız :)Ne şakası ayol, hem biriktiririz hem de opera opera gezeriz biz
Yılbaşı eğlencesi miBen dışarı için çoktan hazırım ve çıkıp sabaha kadar yokumm :)