Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mornergis tir o :)))) yanmış senin devrelerNick değişikliği mi oldu ay beynim yandı:))) aydınlatın beni:))
Sabah 7 de bravo sana :)))) olsun şükür en azından uyuyabiliosunAfiyet olsun canım :) yedide uyumayı başardım :))
İyi güzel bir aktivite :)) benim eşim de yatıyo:)Canim geceden esimin arkadasi ve hanimiyla yola çıktık.
Akşehir deyiz.
i gezicez.
Sonra ankarayi ama esim yorgun yatiyor
Günaydın kız yaşıon muGünaydın kızlarrr
Evet :)) para da biriktiririz harcarız da :)) sen ne mezesi yapıcan iki çeşit ? CAnım çekti :)) kızlar değişik fikirler arıyorum bu gece yemi yıla giricez yaa iki fikir buldum bugün namaza başlasak ve günde kaç bardak su içtiğimizi hesaplasakYavrukuş bilmiorum öğreniriz :)))
Günaydın
Altın mı biriktircez @Clamatis
Çok var da ben sadece iki tanesini yapacağım diğerleri diğer kızkardeşlerimde
Ooo iyiymiş
Kızlar duydunuz mu bolca saçmalayabiliriz :))
Şimdi burdan geçti sağa doğru koşuyordu@Clamatis canım nerdesin bak seni merak ettim
Koptummornergis tir o :)))) yanmış senin devreler
Oo süper öyleyse :))Evet :)) para da biriktiririz harcarız da :)) sen ne mezesi yapıcan iki çeşit ? CAnım çekti :)) kızlar değişik fikirler arıyorum bu gece yemi yıla giricez yaa iki fikir buldum bugün namaza başlasak ve günde kaç bardak su içtiğimizi hesaplasak
Ben de çok severim sucuklu yumurta yedim ekmekle ama açım yine deOo süper öyleyse :))
Biriktirmek bizim işimiz diiğmi damla cikolata kankim
Mercimek köftesi ile rus salatası :))
Yes tatlım :)))Aferin coşmuşsunuz işte buuuu takım ruhu
Yok kız istersen sabaha kadar konuş ben çok severim konuşmayıYes tatlım :)))
Bakk çağırdınız bize buraya, ne olduğumuzu anlamadık sonra da çok konuştuk diye kovmak yok ona göre
Aynen beybisi..biz denince birikim akla gelir ohhh mercimek köfte en sevdiğim mm mm, ellerine sağlık kuzuuuOo süper öyleyse :))
Biriktirmek bizim işimiz diiğmi damla cikolata kankim
Mercimek köftesi ile rus salatası :))