Pco nedemek ki
pco cok zor bi sendrom normal saglikli bi kadinda her ay yumurta olusur catlar ya bizde yumurtalarin hepsi birden buyumeye calisiyo ve hic biri buyuyemiyo hepsi minik minik kaliyo hormon rksikligi yani erkeklik hormonu daha baskin oluyo ve tuylenme yaglanma kilo artisi sivilcelenme sac dokulmesi yasiyoruz kilo veremiyoruzPco nedemek ki
Oyyy oyy
Yaa biseyy kullansana gozum bole duruyon kiziyorum heeee baaaaakbenim kafa uciiiy hersey yazabilirim a dostlar
Gecmedi bacim ya nebicim agriysa kullandim zikkim icsem kokten cozumYaa biseyy kullansana gozum bole duruyon kiziyorum heeee baaaaak
Ilac al ilac. Zkkim alma estağ tovbeeeGecmedi bacim ya nebicim agriysa kullandim zikkim icsem kokten cozumcocugum var ama onu icmiyim simdilik
Anladım canım geçmiş olsunn Rabbim şifa versinnn inşallah iyi olursunuzpco cok zor bi sendrom normal saglikli bi kadinda her ay yumurta olusur catlar ya bizde yumurtalarin hepsi birden buyumeye calisiyo ve hic biri buyuyemiyo hepsi minik minik kaliyo hormon rksikligi yani erkeklik hormonu daha baskin oluyo ve tuylenme yaglanma kilo artisi sivilcelenme sac dokulmesi yasiyoruz kilo veremiyoruz
Miss kizdinmi gel gel tmm bnim akrabam degil
sagol canim insaAllah ama gecmiyomus omur boyu boyle yasiyacakmisiz etkileri buyuk olmasa neysede ilerde birsuru hastalik sebebi bu pco kalp damar hastaligi rahim kanseri seker tansiyon .Allah korusun ama olan seylerAnladım canım geçmiş olsunn Rabbim şifa versinnn inşallah iyi olursunuz
yanlis anlasilmasin zikkim diye zehire dedimIlac al ilac. Zkkim alma estağ tovbeee
Aaaaaa canım bak ne kadar bilgisizmişim ben benim görümcemin kızı demiştiki pco var fazla konuşamdığım için soramamştım ki iyiki sormamışım saolun bilgilendirdiğiniz içinsagol canim insaAllah ama gecmiyomus omur boyu boyle yasiyacakmisiz etkileri buyuk olmasa neysede ilerde birsuru hastalik sebebi bu pco kalp damar hastaligi rahim kanseri seker tansiyon .Allah korusun ama olan seyler
He canim bu pco boyle bisey dahasida var kimsecikler olmasin bnde butun etkileri var makesef cok zir bisiAaaaaa canım bak ne kadar bilgisizmişim ben benim görümcemin kızı demiştiki pco var fazla konuşamdığım için soramamştım ki iyiki sormamışım saolun bilgilendirdiğiniz için
Ay canımm yaaa inşaallah bereber gebe kalırızz hep birlikteeeeHe canim bu pco boyle bisey dahasida var kimsecikler olmasin bnde butun etkileri var makesef cok zir bisi
Mavisin bidene var zaten :))Ay canımm yaaa inşaallah bereber gebe kalırızz hep birlikteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?