Yatamıyom yorgunluktanUyudum demedin miydi yavrum sen ondan etiket etmedim ben seni buraya
Amiiin sagolasin cinim Rabbim sizlerede en yakin zamanda hayirlisindan nasip etsin insaAllah topigimiz yeni hamislerle dolsun
Ne tarafa poz veriyorduk ahahshsasjsjAman da aman kimler gelmis
Bu kadar yürekten çağırma beni bir gece ansızın gelebilirimVaryok nere gitti adi ustunde gacu 1 var 2 yok
Datlum sende her gün silin o yerleri daYatamıyom yorgunluktan
Yatmasalardi bacim ne edeyimBirbirimize yeteriz filan mahveder bizi
Olmuyooo deli oluyom toplu olmayınca napimm beeehh buu huyumdan kurtulamadıımmDatlum sende her gün silin o yerleri daEtme eyleme acuk bizi ornek al gam gel yat
Ece seçkin halt yesin istedim benim pembeliğimdepek bi havali guzelsinpembis saclim
Yururken kayip dusecekler temiz yerler yuzundenDatlum sende her gün silin o yerleri daEtme eyleme acuk bizi ornek al gam gel yat
Aa senin pembeligin guzelligin yanina yaklasamaz bdv nin en guzel yorumcusuEce seçkin halt yesin istedim benim pembeliğimde
Yatmasalardi bacim ne edeyimhunili huniliyi gorunce kacar nasilsa en fazla dover kafami kirar
Ahhh ahhhh dertt ediniyoommmm sonraa kafa rahat bırakmiyyyyyYururken kayip dusecekler temiz yerler yuzundenbiraz da kirli kalsin misim
Anam bahk ondan miss deyi yazmks oraya temiz titiz gaci demekYururken kayip dusecekler temiz yerler yuzundenbiraz da kirli kalsin misim
Ayy dagikliktan bnde nefret ediyom hele bi cocugun olsunda insaAllah goreyim seni misim benim yetisemiyon resmenOlmuyooo deli oluyom toplu olmayınca napimm beeehh buu huyumdan kurtulamadıımm
Uuhhhh şu an uçuyorum resmen alley alleyyyAa senin pembeligin guzelligin yanina yaklasamaz bdv nin en guzel yorumcusu
Bizde piss mi yazsak kiAnam bahk ondan miss deyi yazmks oraya temiz titiz gaci demek
İnşallah olaydıı hergün dağınık olaydıııAyy dagikliktan bnde nefret ediyom hele bi cocugun olsunda insaAllah goreyim seni misim benim yetisemiyon resmen
Uuhhhh şu an uçuyorum resmen alley alleyyyo senin güzel görüşün kuzuşumm:*:*
Bdv sayesinde prenseslıkte seviyem artmış baktım tacım yok bi cacık yok dedm pembeye boyanayım niihahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?