- 9 Şubat 2016
- 141
- 147
Biz soyledik kür yapıyoruz falan diye. Simdilik ilaçtan baska bisey kullanmayın ki ilaçlar etkili oluyo mu gorelim dedi. Hem belki birbirlerinin etkilerini azaltabilirler falan dedi. Biraz da böyle deneyelim bakalim. Deneme tahtasına döndük resmem. Haftaya da benim doktor randevum var bakalim o ne dicek. Ne zamandır istiyorsunuz bebek?Valla bana hiç bişey yapma demedi bende sormadım açıkçası ilaç kullanıyor bende kir yapıyorum işte ilk gittiğimizde bu yana artma var çok şükür ama bekliyoruz işte
Neler yaşadınız hangi yollardan geçtiniz bilemem ama evlilik kolay kurulmadığı gibi kolay da bozulmamali. Lutfen kendinizden baska kimseyi dinlemeyin. Birkaç naçizane tavsiyem; eşinizle daima açık olun birbirinize. Küsmek sorunları ertelemek anlamına gelir, kavga da etseniz bagirsaniz da çözüme ulaşmaya çalışın. Empati kurun ve eşinizden de bunu isteyin. Erkekler biraz sabırsız tahammülsüz oluyor tartışma anında, siz durumu yonetirseniz daha sağlıklı olacağını düşünüyorumIcimden gelmiyor eve geldiginden beri bagrarak kinusuyor bende o da . Evin huzurunu ben bozuyormusum...
Yoruldum. Zamaninda okadar caba gosterdim ki icimden gelmiyor ne yazikii odamdayim uyuycam dunde ayri yattik, buunde gelmese sasirmaz
Bende arada bakiniyomGelicem insaAllah canim
Bende burdayimmKimseler yok yine ben buralardayım
BennnBen geldiiiim kimse var miii
Yani bizi terk ediyorsunKızlar aniden uyku bastı biraz daha dayanırdım ama şarjım da bitiyo alarm çalmaz
Kızlar aniden uyku bastı biraz daha dayanırdım ama şarjım da bitiyo alarm çalmaz
Naber canim nasilsn
Şarj yeri yakın olsa takıcam salondaki yakın oraya da yatarak girmek gerek eşim var üzgünüm ama yarın telafi edeceğimden emin olabilirsin öptümYani bizi terk ediyorsuniyi geceler