Eli kulağındadırkonu kapanmamis nedense
konu kapanmamis nedense
kapansa keske hala devam ediyolar ve cok cirkin seyler soyleniyo igrenc yaTam onu dicektim agzimdan akdin nedense dini bir konu acilinca gelen damlayip kapatirlar boyle konularda herkes diyeceğini dedikten sonra kapatiyorlar
ayyy bn hepsini okudum basim catliyoAnaam nolmus öyle kiz iyi ki bas AĞRIDI filan deyi uyardinjz iki uç sayfa okudum yogsam ben de yiyecegidim naneyikonu sahibesi KK yi pek tanimiyor olsa gerek boyle bir konu acmis
Ama gec kalindi herkes herseyi soyledi zaten kapansada cirkin seyler oldu zatenEli kulağındadırgünün konusu oldu resmen hah
Ama gec kalindi herkes herseyi soyledi zaten kapansada cirkin seyler oldu zaten
Yok buna inanmak bacim mümkün değil bir sayfayi okumadan yenisi yazilmis oluyor zatenayyy bn hepsini okudum basim catliyo
kac saattir bakiyorum basindan beri son yarim saatte acayip hizlandilarYok buna inanmak bacim mümkün değil bir sayfayi okumadan yenisi yazilmis oluyor zaten
bn baktigimda bi kac kisi yazmisti devam ettim orda takili kaldim okudum gercekten neler var neler 20 e kadar okusan bile feci durum sonlari iyice cozuttuYok buna inanmak bacim mümkün değil bir sayfayi okumadan yenisi yazilmis oluyor zaten
Yok canım perşembe görüşüne girip ole donecem evehayirli geceler canim gectinmi evine
He tmm canim bn bugun sanmistim iyimisiniz birazYok canım perşembe görüşüne girip ole donecem eve
ben tam olarak okumadim goz attim aralardan ,konu sahibi ne amaçla acmis bilemiyorum o yüzden ama basliga bakilirsa o da pek iyi niyetli değil ya sa çok yanlis bir üslup kullanmış, haklilik payina gelirsek konunun temel fikrine katili yorum ayrintilar öyle değil ama.bn baktigimda bi kac kisi yazmisti devam ettim orda takili kaldim okudum gercekten neler var neler 20 e kadar okusan bile feci durum sonlari iyice cozuttu
Iyiyim kuzm ne edelim bugun de kaynanamdayim dünden beri ole hem ailemi gördüm hemde abimi girmeden gitmeyi dedim yarınki persembeymis görüp cikacam yolaHe tmm canim bn bugun sanmistim iyimisiniz biraz
Amaaan boşver tatlim bence hic kafani yorma sen ,zaten derdin başından askin kafani agritma benceNe konusu kizz
Demi aynen oleAmaaan boşver tatlim bence hic kafani yorma sen ,zaten derdin başından askin kafani agritma bence
Konu sahibi anlatmak istedigini anlatamadi bnce yanlis anlatti ve tepki buyuyunce kayboldu .Neyse bosverelimY
ben tam olarak okumadim goz attim aralardan ,konu sahibi ne amaçla acmis bilemiyorum o yüzden ama basliga bakilirsa o da pek iyi niyetli değil ya sa çok yanlis bir üslup kullanmış, haklilik payina gelirsek konunun temel fikrine katili yorum ayrintilar öyle değil ama.
Iyi yapmissin canim destrk oldun hem neguzelIyiyim kuzm ne edelim bugun de kaynanamdayim dünden beri ole hem ailemi gördüm hemde abimi girmeden gitmeyi dedim yarınki persembeymis görüp cikacam yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?