- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
hayirli geceler canim gectinmi evineHayırlı geceler kızlar
Kiz mercimeği aksamdan haslasan yaBu sefer ezberledim tarife bakmıcam
Uyanır uyanmaz üç bardak sıcak su ile bi bardak kırmızı mercimeği suyunu çekene kadar haşlıcam yarım saati kesin bulur o başlanırken maydonozları küçültürüm
Suyunu çekince içine hemen bi buçuk bardak bulguru atıp bekleticem yarın saat bu arada zaten hazırlanmış olurum bi saat sürmüş oldu ama şekil vermesi var salça baharat maydonoz katıp sırasıyla
O yüzden ben yarım saatdaha erken kalkimiyi geceler öptüm
Akeykumselam bnde seni cagirirdim beaSelamun aleykum yagusuklu arkadaslarimm
Bdv yi gordunmu malum konuyu morcumSelamun aleykum yagusuklu arkadaslarimm
Düşünceli mavisimAkeykumselam bnde seni cagirirdim bea
Yok ben pek girmiyorum artik bdvye insanin psikolojisini bozuyor orasi ya ne olaylar ne insanlar var sasip kaliyomBdv yi gordunmu malum konuyu morcum
Ay okumaz olaydim acayip gerildim kufurler hakaretler havada ucustu cok yazik yaYok ben pek girmiyorum artik bdvye insanin psikolojisini bozuyor orasi ya ne olaylar ne insanlar var sasip kaliyom
Konu ne ?Ay okumaz olaydim acayip gerildim kufurler hakaretler havada ucustu cok yazik ya
kis gunu bacak sov du heraldeKonu ne ?
Bas ağrısı başka bişey deilgordum canim fena hakaretler filan var abarttilar bnce
ayyy gercekten ya basimin agrisi ondanmikiBas ağrısı başka bişey deil
Tovbe bakim bi neler olmuskis gunu bacak sov du heralde
Olabilir valla:) ama küfür falan görmedim ben ya 50 sayfa olacak nerdeyse hepsine bakamadım benmde başım fenaa olacak gibi okudukcaayyy gercekten ya basimin agrisi ondanmiki
Tovbe bakim bi neler olmus
Var var bn hepsini okudum kufurde varOlabilir valla:) ama küfür falan görmedim ben ya 50 sayfa olacak nerdeyse hepsine bakamadım benmde başım fenaa olacak gibi okudukca
konu kapanmamis nedenseOlabilir valla:) ama küfür falan görmedim ben ya 50 sayfa olacak nerdeyse hepsine bakamadım benmde başım fenaa olacak gibi okudukca
Anaam nolmus öyle kiz iyi ki bas AĞRIDI filan deyi uyardinjz iki uç sayfa okudum yogsam ben de yiyecegidim naneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?