- 22 Ağustos 2015
- 29.624
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.380
- 598
Neler nelerEvet yetisemiyosun heralde okumuyon cok sey kacirdin![]()
![Ukala :ukala: :ukala:](/images/smiley/ukala.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler nelerEvet yetisemiyosun heralde okumuyon cok sey kacirdin![]()
Elektrigi baska yere verirsen kiyarim![]()
ha tmm ozaman yoksa kotu olacadiYok seni trafoya bagladim her sekilde alirsin![]()
Valla bnde sorcaktim bugun mu gitcektin vana diyeYollardayim.. yarin yineee gurbet ellereee oyy oyyy.. ne yerdeyim nw gokteyim kuş gibiyim ayni. Ama heycanliyim niyeyse![]()
![]()
Yarin oglen cikicaam aksam orda olurum ksmtse suan ankarayaValla bnde sorcaktim bugun mu gitcektin vana diye
ha tmm ozaman yoksa kotu olacadi![]()
Vayyy amaninn iyi dayandiniz valla okadar yolu kisa zamandaYarin oglen cikicaam aksam orda olurum ksmtse suan ankaraya
Bizde morfoloji inis cikisli onun harici fena sayilmaz hareketlilik kac morfoloji nasiKızlar iyi akşamlar...
eşinde sprem hareketliliği düşük olup veya böyle bir tanıdığı olup hamile kalan özellikle?? Biz bugün test yaptrdik zaten düşüktü geçen sene ameliyat olmuştu falan filan ama biraz daha düşük çıktı. Doktor çocuk olmasina engel değil dedi ama bi ilaç verdi 3 ay kullan tekrar bakariz dedi. Bakalim inşallah işe yarar Allah kimseye aratmasin bir an önce kucaklarimizi doldursun![]()
Sayı 22 milyon, ileri hareketli % 27 hareketsiz olan da % 64 çıktı. Burası biraz sıkıntılı işteBizde morfoloji inis cikisli onun harici fena sayilmaz hareketlilik kac morfoloji nasi
Aleykum selamm
Eee bende karadenizzlikte varr ondandırrSenin icine clamatis kacti galiba onun gibi konustun![]()
Aleykumselam
Heeeyt be bayilirim karadenizlilereEee bende karadenizzlikte varr ondandırr