- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Ya kuzum büyük diyorsa kirp ben ile yapiom profiline bir en alta in fotonun üzerine tikla seç diyoYapamıyommmmmmmmm olmuyoooooo![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kuzum büyük diyorsa kirp ben ile yapiom profiline bir en alta in fotonun üzerine tikla seç diyoYapamıyommmmmmmmm olmuyoooooo![]()
![]()
Kiz Allah seni ne etmeye bnde gercek sandimSizden aldım![]()
Senin icine clamatis kacti galiba onun gibi konustunLaaa ben çıkıyom yazarım sonra
Olmaaaaaaz olamaz o elrktrik cekerim fisiLavini sana elektirik duydum siddetli niyeyse ama kinetik![]()
Ben leke leke oldu adet günümde sonra bidaha olmadım hamilemiyim düşük oldu tabiKızlar yaa üstüne görme yaşayan var mı aranızda?
Hadi ya olsun bidahaki olur insallahBen leke leke oldu adet günümde sonra bidaha olmadım hamilemiyim düşük oldu tabi
Öğlen anca hediye bakındım işyerinde yedim yemekKayiplarda girmemis galiba bugun
KeşkeKızlar yaa üstüne görme yaşayan var mı aranızda?
Bilginiz varmı peki
Aa geldinmi canim iyi yapmissi. aldinmi bisey pekiÖğlen anca hediye bakındım işyerinde yedim yemek
Bildiğim kadarıyla ya açık pembe ya koyu kahverengimsi oluyomuşBilginiz varmı peki
Evet ya kredi kartı ile olcakmış illa sipariş sinir oldum var ama eşiminki bende onun kartıyla alamam kiAa geldinmi canim iyi yapmissi. aldinmi bisey peki
Puzzle sipariş verdim ama çerçevesiz kadife kutuda nişan fotomuzAa geldinmi canim iyi yapmissi. aldinmi bisey peki
Aaa cok guzel bence hadi hayirli olsunPuzzle sipariş verdim ama çerçevesiz kadife kutuda nişan fotomuz
Evet yetisemiyosun heralde okumuyon cok sey kacirdinArkadaşlar artık tek tek okuyamıyorum mesajları açıkçası ikidir
Zaman olmuyo bi de ben tek tek beğenirken çoğuna yorum yaparken benim yaptığım yemekleri bile beğenmiolar mal gibi ortada kalıo :)))