- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Metal olsun onuda 3 yap be anlasalim3 tl ama metal istersen 5 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metal olsun onuda 3 yap be anlasalim3 tl ama metal istersen 5 tl
Clamas kendin bisey yapamazmisin mesela oyle hazir bisey alip tamamliyacagin bisey kendi ugrasin olsa bnce daha guzel olurKaçmışlar yine
Saçma gelio teşekkürlerPuzzle beraber birlestirecrksinux .sonrada çerçeve yaptırabilirsin
Hiç sanmam ya aynı gün kargoya verilirmiş Perşembe elimde olur büyük ihtimalClamas kendin bisey yapamazmisin mesela oyle hazir bisey alip tamamliyacagin bisey kendi ugrasin olsa bnce daha guzel olur
4 olur (uyanık çok düşürdün fiyatı 4 e yapim die)Metal olsun onuda 3 yap be anlasalim
HangisiniKafama koydum yarın verecem o siparişi işyerinde öğle arası veriyim bilgisayardan daha kolay
Hiim tmm canim guzel seyler oluyo nette de guvenemiyo insanHiç sanmam ya aynı gün kargoya verilirmiş Perşembe elimde olur büyük ihtimal
Bizede goster noluuurKafama koydum yarın verecem o siparişi işyerinde öğle arası veriyim bilgisayardan daha kolay
he canim gel gelHayirdir kizlar şenlikmi var![]()
huni aldi dagitiyo clamas .Hediye alcak da kocisi icin hediye soruyoHayirdir kizlar şenlikmi var![]()
Geldim gayri :dhe canim gel gel
ohhhh gitcenmi hemenGeldim gayri :d
Ankaradamisin canim senGeldim gayri :d
Huni takacagima kafama legen geciririm daha iyihuni aldi dagitiyo clamas .Hediye alcak da kocisi icin hediye soruyo
Hayir yozgattayim yarin tekrar ankaraya gidicem 1 gun kalippp vinnnAnkaradamisin canim sen