- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huniciiiiiiiii![]()
Tmm durBen canli mor istiyoruummm
Evet iki saat aradımAyyy deli kiz onu mu bulmaya gittin![]()
Cok sukur var canim tedaviyle oldu .Nerdeeee acayip tembellik var asilamayla oldu veren rabbim tabi asilama vesilede oyle oldu dogumdan iki yil snra ilacla adet oldum onceleri uc ayda olan adet artik uc dort senedir hic olmuyo anca ilacla insulin direncide var prolaktinde yuksrkHadi ya en azindan bir çocuğun var ama senin şüküro tedavisiz mi oldu yumurlaman düzenli mi
Ben canli mor istiyoruummm
Benimde i direnci var prolaktine bir kere baktirdim az yuksek cikti önceleri 40 45 ken kilo alinca 3 ayda anca ilaçla oluyorCok sukur var canim tedaviyle oldu .Nerdeeee acayip tembellik var asilamayla oldu veren rabbim tabi asilama vesilede oyle oldu dogumdan iki yil snra ilacla adet oldum onceleri uc ayda olan adet artik uc dort senedir hic olmuyo anca ilacla insulin direncide var prolaktinde yuksrk
Sanane len sana mı verdim :)böcük olmaz![]()
Allah yardimcin olsun canim cok zor bi sendrom basa cikilmiyo ilaclar kurler ne bulduysam yapiyorum gram fayda etmiyoBenimde i direnci var prolaktine bir kere baktirdim az yuksek cikti önceleri 40 45 ken kilo alinca 3 ayda anca ilaçla oluyor
Yaaa mizikcilik yapma nerde hunim
Aynen cumlemizin aminAllah yardimcin olsun canim cok zor bi sendrom basa cikilmiyo ilaclar kurler ne bulduysam yapiyorum gram fayda etmiyo