Yaaa mizikcilik yapma nerde hunim
Seversin die diğerini yollamıştım
Eksik oldu bence bu hunili cilgin hatunlarcılgin hatunlar topigi
En sevdiğimmm :)
3 tl ama metal istersen 5 tlApla kac para huniler
Ooo tamam CAnım öptümSekerler ben hunime uygun kiyafet bulmaya gidiyorum gelirim gecesize iyi eğlenceler
İçlerinde isimlerinzin yazdigi saatler alabilirsin özel kalem yaptirabilrisin isim yazan simdilik bunlar geldi ya da bir huni alKızlar internetten sipariş vericem tanışma yıl dönümümüz ama kararsızlıktan yetişmicek günlerdir bakınıyorum farklı bişey olsun die
Bi iki gün gecikmeli ger artık yarın sipariş vermem şart aklına çok çok değişik bişey gelen varsa söyleyin
Klasik şeyler söylemeyin
Oscar ödülü olanlarda var canım
Kalem olmaz sus huniyi bi kafana geçiririm var ya saat de eh işte :)) sağol ve sus bye :))))İçlerinde isimlerinzin yazdigi saatler alabilirsin özel kalem yaptirabilrisin isim yazan simdilik bunlar geldi ya da bir huni alsopa gelir ben kactim a
Oscarı ben de düşündüm ama yılın en iyi kocası yazsam saçma olur yoksa iyi bi hediye ama yazdırması mesele yılın en iyi ...Oscar ödülü olanlarda var canım
Puzzle olabilir ama nereye koyucaz onuPuzzle da yaptırabilirsin
Canım hazır yazılı olarak sstiliyo üzerine tarihde yazdirirsinOscarı ben de düşündüm ama yılın en iyi kocası yazsam saçma olur yoksa iyi bi hediye ama yazdırması mesele yılın en iyi ...
Puzzle beraber birlestirecrksinux .sonrada çerçeve yaptırabilirsinPuzzle olabilir ama nereye koyucaz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?