- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Yaniiiii bennnnn varken kime düşeervarmı leyn bana yan bakan
![]()
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaniiiii bennnnn varken kime düşeervarmı leyn bana yan bakan
![]()
siz ne kullandınız durumunuz ne peki :)Bizimde 9 milyondan 95 milyona sora 138 milyona cikti:)
Insan daha dogrusu hangi canli su icemez...nasil ihtiyac duymazsin suya...ben bir su icerim vslla hele yazin golu kuruturum..su kokuyor gibi mi geliyor sana.Eki Görüntüle 2082816
Selam arkadaşlar Fotoya dikkat :)))
bu konuyu açma sebebim .....
Burayı günlük tarzı düşünüp hergün neler yaptığınızı gününüzün nasıl geçtiğini yazabilirsiniz
Gırgır şamata olabilir
Bugün nereye gezmeye gittiniz ne yediniz ne içtiniz
Mesela ben su içemiyorum kendimi zorlamaya çalışıcam
Arada kilo takibi.... vb
Not:
Not yok![]()
Olssun behhh aglama sakin sagligin yerinde sükür etHasta oldum zır zır ağladım resmen ilaç geciktirmiş ne diyeceğimi bilemiyorum
clamas sana klomeni doktor mu verdi kendinmi alip kullandinTek kelime gelmio aklıma tek
Boşuna teselli edip yorulmayın kızlar teşekkürler işe gidicem öptüm
Hamile degilim şuan gittikce iyi oluyoruz insallah bakalim. Morfoloji skntı biraz.. cok sey kullandik ara ara biraktiksiz ne kullandınız durumunuz ne peki :)
Hamile degilim şuan gittikce iyi oluyoruz insallah bakalim. Morfoloji skntı biraz.. cok sey kullandik ara ara biraktik olacak yani kismtse insallah:)siz ne kullandınız durumunuz ne peki :)
banada söyleyebilir misiniz ne kullandığınızı pekiHamile degilim şuan gittikce iyi oluyoruz insallah bakalim. Morfoloji skntı biraz.. cok sey kullandik ara ara biraktik olacak yani kismtse insallah:)
amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :)Hamile degilim şuan gittikce iyi oluyoruz insallah bakalim. Morfoloji skntı biraz.. cok sey kullandik ara ara biraktik olacak yani kismtse insallah:)
Tamam musait olduguumda detayli yazacagimbanada söyleyebilir misiniz ne kullandığınızı peki
teşekkür ederimmTamam musait olduguumda detayli yazacagim
Değil kokuyo gibi ama sevmiyorumInsan daha dogrusu hangi canli su icemez...nasil ihtiyac duymazsin suya...ben bir su icerim vslla hele yazin golu kuruturum..su kokuyor gibi mi geliyor sana.
Bugun herkeslerin isi var heralLa kızlaarr dağıldınız mı başka topikleedemi geziyonuzzz heyooooo kisme yokmi![]()
Hasta olmussunDeğil kokuyo gibi ama sevmiyorum
AminHasta olmussuninsallah en yakin zamanda olur Rabbim ol derse olur..
Doktorclamas sana klomeni doktor mu verdi kendinmi alip kullandin