- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
sabah 8 de filan buralarda olmayalim baskin yapcak clamas siniri gecince gelirizUsulünce kendi halimizde oldukça kimse karışmaz kavga dövüş uzak dursun topik hep ayakta zaten
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah 8 de filan buralarda olmayalim baskin yapcak clamas siniri gecince gelirizUsulünce kendi halimizde oldukça kimse karışmaz kavga dövüş uzak dursun topik hep ayakta zaten
olur olur clamas bize yapar biseyler yerizsag olursak egerki kutlama yapak olur
Biz 10 gibi gelirizsabah 8 de filan buralarda olmayalim baskin yapcak clamas siniri gecince geliriz![]()
Ben blki yarin gelemem isim filan cikarBiz 10 gibi geliriz![]()
Ben ondan ölmeden isteklerimolur olur clamas bize yapar biseyler yeriz![]()
Benimde olabilir...Ben blki yarin gelemem isim filan cikar![]()
Ben ondan ölmeden isteklerim
fırında ala balık bole patates sogan domates amerikan salatasi foromda sutlac bide hediye bisi alırsa güzel olur
Bende sarma yulafli kurabiye iskender yas pasta bide altini cok severim bi bilezik yiter fazla istemiyim ufak istekler bukadar
![]()
olmami senle bi seye kadar gidip gelcektik ya ha oraya gidelim isdeBenimde olabilir...
Evet evet orya ne vardı kiz ordaolmami senle bi seye kadar gidip gelcektik ya ha oraya gidelim isde![]()
Aaa nediyon sen clamas yapar bunlar neki devede kulak dahasini yaparOh maşallah hiç bisi bunlar gözü kapalı yapar şimdi bize..![]()
Aaa unuttunmu canuuum cok ayipEvet evet orya ne vardı kiz orda![]()
Aaa nediyon sen clamas yapar bunlar neki devede kulak dahasini yapar![]()
Heee şunu yapacaktikAaa unuttunmu canuuum cok ayip![]()
Hah isde onuHeee şunu yapacaktikşimdi bildim
Sabah ziyafetler bizi bekliyyBunlarin üzerine clamasttan güzel ziyafett ohhh![]()
Yarın çok iş var desene buraya ugrayamayiz ozamanHah isde onu![]()
Bogazimiza dizer hepsini ohhhhSabah ziyafetler bizi bekliyy![]()