- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Sen emin ol seni atıp arkandan konuşup bisiler yapsam canım haklısın ama begeniyorum bi sorunları olsa herkesin yine yorum yaparim ama asla arada kah... yapmam arkadasimHerkesle iyi geçinmeye çalışıomuşsun bence bu bi siyasetçilik bu benim fikrim . Saygı duyuyorum sana. Ben öyle diilim herkese aynı seviyede durmam. Bu beni yorar. Mutsuz olduktan sora insanlar bana "aa bak herkesle iyi geçiniyor deseler nolur" içinden gelen seni mutlu eden bu demekki olsun herkes mutlu olduğu gibi olsun zorlayamaz kimse kimseyi
SincandayimSen Ankara'nın hangi ilçesi nde yaşıosun baya sürüyormuş
Evet dostum :))Sen emin ol seni atıp arkandan konuşup bisiler yapsam canım haklısın ama begeniyorum bi sorunları olsa herkesin yine yorum yaparim ama asla arada kah... yapmam arkadasim
Aynen canım beni tanıyınca anlarsın egerki laf taşınıp arkadan konuşup iki yüzlü insanlardan kork sen konuyu takip uzme kendiniTaraf tutmuyorsun zaten biliorum ama herkesle iyisin güzel bişey
Ayyy hatırladım ama Karabük Safranbolu'da sandım foto vardıSincandayim
Iyi uykular canımKızlar ben uyuyorum erken kalktım baya öptüm
bikuvi cikolata parcalari filan varsa karistir rulo yapYine kimse Yok şaşkınım herkesin işi gücü var sanırım
vaaaay bak hele esinde aynimi bariAma gerçekten aşığım ya hatta dün de gömleğini kokladım eşimin o işteyken arada yapıom böyle
İçinde çikolata damlası da var donmuş ama nasıl yapimbikuvi cikolata parcalari filan varsa karistir rulo yap
Herkesin sevme olayı farklı kızvaaaay bak hele esinde aynimi bari
Adet tarihin yani. Kan testi yaptır bariBat ne demek tam olarak bilmiyorum ama üç gün gecikti tek belirtim koku hassasiyeti sırt ağrısını sayma başla bişeyim Yok testte de çıkmıyo
Tamam o zaman :)cok cok fazla icince bobreklere zararmis ondan sey ettim
Boşver boşver umut istemiyorum bu seferAdet tarihin yani. Kan testi yaptır bari
O zaman bekle beraber yaparız inşallahBoşver boşver umut istemiyorum bu sefer
bnce hamilesin classssBoşver boşver umut istemiyorum bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?