- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Ben zaten kiliyorum canim hic aksatmadan Allahin izniyle sabah namazinda zorlaniyorum biraz isde simdide hastayim ya kilamiyorum malumAynen kuzum benim bi fikrim var hepimiz sabah dan başlayalım ve kıldık diye haber verelim konuşalım aynı ayında kilalim ve vesile olalım birbirimize gelip yine konuşalım olmazmi
Ayy neguzel ya bnim esim face kapatiyo otekini aciyo onu kapatiyo oyun aciyo oyun bitiyo whatsap gruplara giriyo hic birakmiyo teli .Bn sevmiyorum face en guzeli burasiAynn canım benim eşim sevmez face falan insan kullanmak istese her türlü kullanır benimde bekarken vardı ama 6 senedir yokk iyikide yokkk
Ben eşimin yanında almak pek. O gelir telin takarim sarjza evde yokken alırım çünki bağlantıları kopartmamya calisiom onunda face instgram var ikimizin adına arada bakarim ondan almam pek teliniAynn canım benim eşim sevmez face falan insan kullanmak istese her türlü kullanır benimde bekarken vardı ama 6 senedir yokk iyikide yokkk
Anladim kuzm allah kabul etsin aslında 7 de okunuo kolay kalkıp 4 rekat su gibi bitio ben aras kilarken rahatliomBen zaten kiliyorum canim hic aksatmadan Allahin izniyle sabah namazinda zorlaniyorum biraz isde simdide hastayim ya kilamiyorum malum
Amin canim insaAllah.Evet kalkana kadar zorlaniyorum ama cok guzel bu huzur oluyo yaAnladim kuzm allah kabul etsin aslında 7 de okunuo kolay kalkıp 4 rekat su gibi bitio ben aras kilarken rahatliom
dusunuyorum canim ya sen ne yapcaksinEee herkes ne ywmek yapacak
Bende ile kalkıp bi başlayamadı işedusunuyorum canim ya sen ne yapcaksin
Bende basliycam bakalim hemen aksam oluveriyirBende ile kalkıp bi başlayamadı işe
oo cok guzelmis menunBen et sote piav mercimek çorbası yspıcam inşallah
Saol canım benimoo cok guzelmis menun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?