- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Evet naapsak ki günde iki üç bardakla başlasak mı aynen gebelik için de önemliAyyy canım aynı şeyleri yaşıyorz ve bu gebelik için önemlide bişey ama bende içerken midem bulanıyoo eşim ve doktorlar çok kızıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet naapsak ki günde iki üç bardakla başlasak mı aynen gebelik için de önemliAyyy canım aynı şeyleri yaşıyorz ve bu gebelik için önemlide bişey ama bende içerken midem bulanıyoo eşim ve doktorlar çok kızıyo
bebek varsa tutunmasini sagliyo ama adette sokturuyo burdaki arkadasim hatirlatti banada cok sagolsun brcstegul soyledi ictim bitince adet oldum temmuzda olmustum en sonProgestan adet olmak için mi gebe kalmak için mi kullanılıyoo ben gebeyken kullanıcaktım var bende o ilaçtan
Evet Zaten dddi çok güzel bi yumurtan var diecok guzel calisiyo yumurtaliklarin aslinda cok guzel bisey .Acaba esinde bi problemmi var ki
Hadi canım başlayalım beraber hatırlatalım bibrimizeEvet naapsak ki günde iki üç bardakla başlasak mı aynen gebelik için de önemli
Ne mutlu sana dostumbebek varsa tutunmasini sagliyo ama adette sokturuyo burdaki arkadasim hatirlatti banada cok sagolsun brcstegul soyledi ictim bitince adet oldum temmuzda olmustum en son
insaAllah bi gun gecikirde sevinirizEvet Zaten dddi çok güzel bi yumurtan var die
İkimizde de sorun yok Zaten bi gün geçerse bilki hamileyim şaka şaka ama iki gün geçse hamileyim
Çünkü en stresli anlarda bile gecikmedi manyak
Tamam ama akşam içersem wcye kalkmam gerekir zırt pırtHadi canım başlayalım beraber hatırlatalım bibrimize
İnş dostum hayırlısıysainsaAllah bi gun gecikirde seviniriz
Tmm caınm ama günlük 2 litreye kadar çıkarmamiz lazumTamam ama akşam içersem wcye kalkmam gerekir zırt pırt
O zaman bugün üç bardak içelim tamam mı bugün ki hedef üç
Tamam ama akşam içersem wcye kalkmam gerekir zırt pırt
O zaman bugün üç bardak içelim tamam mı bugün ki hedef üç
he dostum sagolasin aylar sonra sukurNe mutlu sana dostum
insaAllahİnş dostum hayırlısıysa
Bugünden itibaren birbirinize sorucaz okTmm caınm ama günlük 2 litreye kadar çıkarmamiz lazum
Deliiii ayyy Allah seni napmasın çopkk güldümmBugünden itibaren birbirinize sorucaz ok
Tamam 1 -2 litre içmeye çalışalım ama günde beş bardaktan az içene ne dicez bilio musun
Sen çok gerizekalı bi insansın dicez kabul mü
Ben anca şimdi 1 bardak içtimBugünden itibaren birbirinize sorucaz ok
Tamam 1 -2 litre içmeye çalışalım ama günde beş bardaktan az içene ne dicez bilio musun
Bildigim kadaryla gebelerde düşük önlemek icin kullanılıyor bazende progesteron hormonu eksik olunca veriliyor öyleProgestan adet olmak için mi gebe kalmak için mi kullanılıyoo ben gebeyken kullanıcaktım var bende o ilaçtan
bu neydi deli kiiiz cocuk gibiBugünden itibaren birbirinize sorucaz ok
Kim neyi içiyorbu neydi deli kiiiz cocuk gibi
su icemiyo arkadaslarda birbirlerini uyarcaklar ictinmi diye gerci bnde hic icmiyorumKim neyi içiyor