Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet dagildik malesef ama okumasi iyi oluyodur oyle cok olunca bitmiyoPek bi mesaj yokmuş bitti
Fellah köftesi yapmayı deniyordum canım
Bem burdayım canımmmHerkes nirede
Nasilsin canimm neler yaptin bu günBem burdayım canımmm
Napim canım nette yemek tarifi bakıyodum tarif denedim bugün biraz basit bişey yapmak istedim ama güzel olduNasilsin canimm neler yaptin bu gün
Ayyy canım ya benimde su tüketimim az günde 1 bardak ya var ya yookkkSelam arkadaşlar bu konuyu açma sebebim .....
Burayı günlük tarzı düşünüp hergün neler yaptığınızı gününüzün nasıl geçtiğini yazabilirsiniz
Gırgır şamata olabilir
Bugün nereye gezmeye gittiniz ne yediniz ne içtiniz
Mesela ben su içemiyorum kendimi zorlamaya çalışıcam
Arada kilo takibi.... vb
Not:
Not yok
Aynen aynen doktor bile dedi anladıAyyy canım ya benimde su tüketimim az günde 1 bardak ya var ya yookkk
Evet sorma vallaclamatis safak sayiyon bakiyorumda
Ayyy canım aynı şeyleri yaşıyorz ve bu gebelik için önemlide bişey ama bende içerken midem bulanıyoo eşim ve doktorlar çok kızıyoAynen aynen doktor bile dedi anladı
İçmemiz lazım ama nasıl midem bulanıyor içerken
cok guzel calisiyo yumurtaliklarin aslinda cok guzel bisey .Acaba esinde bi problemmi var kiEvet sorma valla
Bak bi gün geçsin test yapıyım nie şaşmıyo sence
Yarın adet oluyorum kızlar
bittikten bi kac gun sonra etkisini gosterirKızlar torlusal ilaç ne zama etkisini gösteriyo
Veriyo kullanan varmı
Saol canım ben deli olduö bu ay yok böyle bi gecikme bende yaaabittikten bi kac gun sonra etkisini gosterir
Progestan adet olmak için mi gebe kalmak için mi kullanılıyoo ben gebeyken kullanıcaktım var bende o ilaçtanbende progestan kullandim bitti bi gun snra hasta oldum