Buraya tekrar yazmamım vakti geldi sanırım. :) Hastayım ve iş yerindeyim ama aklım evdeki işlerde
O kadar çook iş var kii... Belki buraya yazarsam utanırım kendimden de yaparım birazcıkk
Öncelikle KÜllerden Doğmak topiğindeki ödevlerim var ilk önce onları yazayım unutmayayım
-En az iki odanın perdelerini/fonlarını/güneşliklerini yıkamak yada yıkatmak
-Takıları düzenlemek, kutulamak, temizlemek, kullanılmayanları elden çıkarmak
-2 dolabı içli dışlı düzenlemek temizlemek (Banyo, portmanto, yatak odası.. Artık hangi dolabınızın ihtiyacı varsa)
-Kütüphaneyi ve kitapları baştan aşağı temizlemek düzenlemek. Asla okunmayacak kitapları elden çıkarmak. Son 3 aydır herhangi bir kitap okumamışsanız bir tane kitap sipariş etmek. (Kitap istediğiniz içerikte olabilir.)
-Harcamalarınızı kontrol etmek. Gereksiz kalemleri sınırlandırmak. Göz önüne
estetik bir kumbara almak yada yapmak. Para biriktirmeye başlamak.
Eeee ödevler bunlar ve ben daha hiç birini yapmadım. Son Gün cuma bakalım ne zaman yetiştirebilcem. Geçen haftaki ödevlerden biriside yazlık kışlık düzenlemesi yapmaktık ve ben yapamamıştım acilen yapmam gerekiyor. Çünkü gardolabım berbat durumdaa :S
Neyse bugün eşimin o gıcık dizisi var o izlerken bende iki üç parça iş yapabilirim sanırım.
13 Ekim Günlük ödevide Aynaları silmek yatak odasında 2 tane banyo ve tuvalettede birer tane yani toplamda 4 tane aynam var hepsini silerim. Ayy bide konsolun üzerindeki varr
Neyse 5 aynayı silerim bugün. Onları silerken tozda alırım ohh..