- 19 Şubat 2021
- 4.612
- 10.942
- 38
Ben de “Dalış” diye bir film izledimKızlar yeni bir dizi buldum.
Show da sandık kokusu bugün sanırım ilk bölümdü onu izledik. Konu biraz acıklı gerçi ama klasik hikayeler falan filan.
Reklam arası şimdi.
Şahane hayatım da var bugün
Not ettim izlerim bir ara inşallahBen de “Dalış” diye bir film izledim
Meksika yapımıydı sanırım
Güzeldı izlemek isterseniz
Hayatında güzel alanlar açılmış.Umarım herkes iyidir
Aşırı kosturmali günler geçiriyorum. Çok ama çok yorgunum o yüzden foruma giremiyorum.
Dün biraz hamarattim, acısı bugün çıktı yigildim kaldım koltuğa
Dün sabah yine erkenden kalktım sincapa pankek yaptim, kahvaltisini yedirdim. Ufak bir spor okuluna yazildik, haftada iki gün oraya gidecek hoplayıp ziplayacak. 12 de oraya yetiştik. Bir saat kaldı, ben diğer velilerle bekleme salonunda bekledim. Sonra ordan çıktık başka bir yerle görüşmeye gittik. Oraya da yazdiralim diye fakat çok huysuzlandi yine bir ağlama krizi. Apar topar eve döndük. Biseyler hazırladım yedirdim vs sakinleşti.
Sonra akşam yemeği hazirliklarina başladım. Bize patates püresi airfreyer da soslu tavuk, mayonezli salata, sincapa da hazır mantı yaptim. Üstüne bisküvi pastası da yaptım.
Yemek ye topla yika vs derken mutfaktan çıkamadım. Sincap öğlen uyumamisti akşam 10 buçuk gibi uyudu. Disneyplus a stepen King uyarlamasi bir korku filmi gelmis. The boogeyman. Uzun zaman sonra ilk defa dondurmali film keyfi yaptım
Tabii bugün yine ben kulkedisi
Yemekler şahaneUmarım herkes iyidir
Aşırı kosturmali günler geçiriyorum. Çok ama çok yorgunum o yüzden foruma giremiyorum.
Dün biraz hamarattim, acısı bugün çıktı yigildim kaldım koltuğa
Dün sabah yine erkenden kalktım sincapa pankek yaptim, kahvaltisini yedirdim. Ufak bir spor okuluna yazildik, haftada iki gün oraya gidecek hoplayıp ziplayacak. 12 de oraya yetiştik. Bir saat kaldı, ben diğer velilerle bekleme salonunda bekledim. Sonra ordan çıktık başka bir yerle görüşmeye gittik. Oraya da yazdiralim diye fakat çok huysuzlandi yine bir ağlama krizi. Apar topar eve döndük. Biseyler hazırladım yedirdim vs sakinleşti.
Sonra akşam yemeği hazirliklarina başladım. Bize patates püresi airfreyer da soslu tavuk, mayonezli salata, sincapa da hazır mantı yaptim. Üstüne bisküvi pastası da yaptım.
Yemek ye topla yika vs derken mutfaktan çıkamadım. Sincap öğlen uyumamisti akşam 10 buçuk gibi uyudu. Disneyplus a stepen King uyarlamasi bir korku filmi gelmis. The boogeyman. Uzun zaman sonra ilk defa dondurmali film keyfi yaptım
Tabii bugün yine ben kulkedisi
Naber sudemNot ettim izlerim bir ara inşallah
Hayatında güzel alanlar açılmış.
Senin adına çok sevindim.
Kurslar sayesinde sosyalleşmek güzel olur.
Giderken iki rimel bir ruj sürersin havan değişir.
Oğluna dua ettim canım akrabanıza da ederim inşallah.Naber sudem
Bugun de yemek yapmadım
Dısardan hallettik
Ev süpürdüm
Oğluma muzlu pasta yaptım
İki makine çamaşır yıkadım
Üzücü bir haber aldım hastalık haberi
İnsallah şifa bulur dua eder misin
Hamilelerin duası kabul olur derler
Şuan çok uykum var
Belki yatıp uyurum
Valla mikanLizz ne güzel şeyler yapmışsınız, sincap için de güzel olur enerjisini atar
S sarahconnor öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben de asla korku filmi izleyemem korkarım
sudem34 2024ün en şanslı burçları arasında boğa da var bebiş sana şans getirecek demekki
Öğlen okuldan geldim, sonra bi rapor yazmam gerekiyordu 2 saatten uzun sürdü rapor yazmak, sonra ödev telaşı. Eşim geldi ona pasladım ödevi çok şükür. Yemekte kuru fasülye pilav vardı. Çay demledim içicem şimdi. Saat 8-10 arası online toplantım var daha
Eve bakamadım bugün yarın inşallah
Özel bişey miydi sudemOğluna dua ettim canım akrabanıza da ederim inşallah.
Benim beklediğim konu olmadı bu arada.
Günüm pek iyi geçmedi.
Garibanın yüzü gülür mü durumu
Valla mikan
Son üç ayım pek iyi değildi
Bundan sonrası iyi olsun inşallah
Carpe diem artık
Beynim yandı valla
Teşekkür ederim mikancımLizz ne güzel şeyler yapmışsınız, sincap için de güzel olur enerjisini atar
S sarahconnor öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben de asla korku filmi izleyemem korkarım
sudem34 2024ün en şanslı burçları arasında boğa da var bebiş sana şans getirecek demekki
Öğlen okuldan geldim, sonra bi rapor yazmam gerekiyordu 2 saatten uzun sürdü rapor yazmak, sonra ödev telaşı. Eşim geldi ona pasladım ödevi çok şükür. Yemekte kuru fasülye pilav vardı. Çay demledim içicem şimdi. Saat 8-10 arası online toplantım var daha
Eve bakamadım bugün yarın inşallah
Eşim boğa ben ikizlerTeşekkür ederim mikancım
Mayıs ayından sonra ikizler ve kova da çok şanslı olacakmış
Ama boğa bütün yıl şanslıymış
Özel canım saçım beyazladı yüzüm çöktü valla üzüntüden.Özel bişey miydi sudem
Neden olmadı ya
İnsallah hakkında hayırlı olan olsun
Bazen yoruyor hayat
AhaTeşekkür ederim mikancım
Mayıs ayından sonra ikizler ve kova da çok şanslı olacakmış
Ama boğa bütün yıl şanslıymış
Bakalım 2024 de ne olacak yaşayıp görcezEşim boğa ben ikizler
Kıyamamm insallah bu sonuç sana güzel hayırlı şekilde dönerÖzel canım saçım beyazladı yüzüm çöktü valla üzüntüden.
Ama artık takmıycam.
KV de bir yandan bır bır ediyor
Bir daha mı gelecem dünyaya artık umursamıycam
Ahasadece güldüm boğa nın şansına umut fakirin ekmeği 2024 den beklemek lazım mı bilmiyorum
Bakalım 2024 de ne olacak yaşayıp görcez
Umut fakirin ekmeği artık umut etmekten de usandım vallaKıyamamm insallah bu sonuç sana güzel hayırlı şekilde döner
2024 sana güzellikler getirsin
SelamGünaydın kızlar
Nasılsınız
Ya yağmur yağsın güzel de bu havalar çok iç karartıcı geliyor
Kahvaltımı yaptım
Tibetimi yaptım
Oğlum bugun dershaneden geç gelecek
Eşim de dısarda yıyelim dedi bugun de yemek yapmıyorum
Öncesınde belki avm gezerim
Eksik bir kaç şey var alacağım
Çok heycanlıSelam
Hastanedeyim nts ye bağlıyım.
Sabah oğlumu gönderdim.
Kahvaltı yaptım yattım.
Kalktım kahvemi içtim
KV uyuyordu sen git dedi.
Öyle işte.
Bugün tahminim doğum için gün verir doktorum.
Nts de hiç sancı çıkmadı.Çok heycanlı
Bakalım ne zaman doğacak minik
Harika çok güzelNts de hiç sancı çıkmadı.
Sezeryan günü belirledik.
Salı 12.12.23 saat 12
Allah izin verir de erkenden gelmez ise tarih bu.
Tahlil yaptırdım.
Spinale karar verdik.
İnşallah bebek odamıza da gelir çok güzel bir emzirme süreci olur.
Amin sarahım inşallah Allah'ım bunda yüzüme baksın. Sağlıkla küvöz sarılık vs sıkıntı olmadan sağlıkla emzirdiğim çok güzel bir sürecim olsun.Harika çok güzel
Tarihte çok akılda kalıcı
Herşey gönlünce olsun