Edimde balik dedi kv kp istan ettiÜf en sevdiğim lüfer yabugün de balık tutmaya gidiyoruz büyük ihtimal akşama istavrit var balıktan devam yanına da salata mis
Ay balim bakiym bi bugun bi tuhafim ama ispansk vardi gecen gunden kalanBalım
Ispanak yapıcam bugün
Bebek için çok faydalı imiş büyümesi vs için
Bu sezon hiç yemedim nerdeyse
En son hamilelik başında ıspanaklı börek yapıyordum ondan beri hiç almadım
Bunu da geçen hafta pazardan almıştım inşallah çürümemiştir.
Oğluma da iskenderimsi şeyden yapıcam bayıldı geçenkine.
Ispanağı yarısını yumurtalı kavurma gibi yapmak için ayırayım yarısını da yemeğini yapayım diyorum bir kiloya yakın aldım sanırım.
Ayy süper maşallah kuzucuğaNaber canlar
Ben de sabah 8:30 da oğlanı dershaneye götürdüm
Kahvaltı yaptım
Mutfak topladım
Ispanak yemeği pişirdim
Oğlumu almaya gıttım
Park yeri buldum
Kırtasiye ye uğradım
Eksık kitap kalem vardı onları aldım
Dershanede birinci olmuş oğlum deneme sınavında
Tebrıklerı kabul ettim
Tavuk kanat yiyelim nolur diye tutturdu mecburen ıspanak yanına tavuk kanat yaptım
Şimdi latte yapıp dinleneceğim
Hafta sonu hafta içinden daha yoğun ve yorucu zaten yaBenım de var ütü yapılacak
Yarın perde yıkayacağım
Süpürge de yaparım
bugun yatacam sadece
Ne pişirdin balım?Edimde balik dedi kv kp istan ettionlarda yazliktalar bizimle. Balik tutmaya gidicekseniz (istanbul) lodos var ruzgar var
Ay balim bakiym bi bugun bi tuhafim ama ispansk vardi gecen gunden kalan
Pirinçli yaptım canım kıyma yoktu dolaptaAyy süper maşallah kuzucuğadaim olsun başarısı
Ispanağı pirinçli mi pişirdin, kıymalı mı?
Hafta sonu hafta içinden daha yoğun ve yorucu zaten ya
Ne pişirdin balım?
AhaPirinçli yaptım canım kıyma yoktu dolapta
Teşekkür ederim ama okul sınavında batırmış
Gerçekten öyle hiç hafta sonu gibi değil
Yatacam dedim ama dayanamadım yatmadım
Yatak odasının perdesını attım makineye sildim süpürdüm
Nevresımlerı yıkadım
Sen neler yaptın
Afiyet olsunAha
Ben ağır vasıta valla
Oğlum iskenderini yedi
Makineyi boşalttım
Ispanaklı yumurta yaptım. Tereyağlı hatay salçalı off off güzel oldu valla.
Haber izliyorum. Bayadır hiç açmıyordum.
Kirli sepetinin tekrarını izledim.
Maden suyu keyfi yaptım.
Kahve içmeyi özledim.
Kaç gündür kahve rutinime dönemedim bir.
Yargı izliycem.
Geçen hafta yarım yamalak izledim.
Benim oğlum da çok saldı bu sene.
Sürekli oyun oynamak, tv izlemek ,ps istiyor.
Dersi sona bırakınca yoruldum diyip uyuyor.
Ay sonu sınavlar varmış testleri şimdiden birer birer çözelim diyorum.
Başarısı bu sene düşmemeli.✌
Edimde balik dedi kv kp istan ettionlarda yazliktalar bizimle. Balik tutmaya gidicekseniz (istanbul) lodos var ruzgar var
Ay balim bakiym bi bugun bi tuhafim ama ispansk vardi gecen gunden kalan
Kirli sepetini internetten takip edicem ben de ya ilk bölümü görmüştüm kayınvalidemlerdeyken iyiydiİki diziyi bir arada izleyen ben
Hem yargı hem kirli sepeti ✌
Kalan yemekleri dayadim desem. İpanak normalde pirincli (basmati) kiymali olmasi lwzim da ben kiyma koymayi unuttum caktirma. Esim ispanak yediAyy süper maşallah kuzucuğadaim olsun başarısı
Ispanağı pirinçli mi pişirdin, kıymalı mı?
Hafta sonu hafta içinden daha yoğun ve yorucu zaten ya
Ne pişirdin balım?
Aa ben seni anneler grubunda yurtdisi saniyodum biliomusun. Bugun farkettim tr de oldugunuYok karşıdayız biz İstanbul’a, Bandırma. Rüzgar sıfırdı resmen şaşırdım istanbulda rüzgar olmasına5 kilo istavritle günü sonlandırdık
Abov bebege kirli sepeti almadim ben. Bak smdi kirli sepeti dedin hemen cikip kirli sepeti bakayim cocomaKirli sepetini internetten takip edicem ben de ya ilk bölümü görmüştüm kayınvalidemlerdeyken iyiydi
Oğlum da bugün az izledi güzelmiş anne diyor tosbaKirli sepetini internetten takip edicem ben de ya ilk bölümü görmüştüm kayınvalidemlerdeyken iyiydi
Ooo buzluğa atarsın bol bol yersiniz.Yok karşıdayız biz İstanbul’a, Bandırma. Rüzgar sıfırdı resmen şaşırdım istanbulda rüzgar olmasına5 kilo istavritle günü sonlandırdık
İyi yapmışsın israfa bende çok karşıyım.Kalan yemekleri dayadim desem. İpanak normalde pirincli (basmati) kiymali olmasi lwzim da ben kiyma koymayi unuttum caktirma. Esim ispanak yedi
Sebze corbasi vardi etli biber dolma yesilmercimek herkes kafasina gore yedi hem yemekler cop olmadi hemde doyduk ii oldu
Aa ben seni anneler grubunda yurtdisi saniyodum biliomusun. Bugun farkettim tr de oldugunu
Abov bebege kirli sepeti almadim ben. Bak smdi kirli sepeti dedin hemen cikip kirli sepeti bakayim cocoma
Günaydın balımGünaydın bebişler
Yağmurlu bir istanbul sabahı
Tibetimi yaptım
Kahvaltımı yaptım
Banyo tuvalet yıkadım çay demlenirken
Şimdi temizlik zamanı
Sizler nasılsınız
Afiyet olsun canımGünaydın balım
Oğlanı gönderip 9 a kadar uyudum.
Sağlıklı bir kahvaltı yaptım.
Ablamla ve kV ile konuştuk.
Kv kahvaltılık sos yapmış patlıcan kapya domatesden gelirken getircem dedi inşallah güzel yapmıştır yeme dedi beni benden aldı gerçi basmıştır acıyı ama olsun
Kahve yaptım şimdi keyif yapıyorum valla. Kuruyemiş koydum.
Kahve rutinime dönmek için akşam da yatmadan içtim özellikle.
Akşama oğluma lahmacun yaptırıp buzluğa atacağım. Hem seviyor hem pratik kolay olur bir öğün aradan çıkar.
Her öğünde yenen bir yemek zaten.
B Babydustt menü lahmacun
Ama ben yemiycem o ayrı
Benim annem biraz kendine müslümanAfiyet olsun canım
Ben de pek sevmem lahmacun
Oğlum ve eşim her öğün her gün yiyebılırler
Ben kırk yıl yemesem aklıma gelmez
Anneler kayınvalideler iyi ki varlar
Sayelerınde yıyoruz hep kışlıkları
Slm cano, herkese iyi haftalar
Ayyy mikan küçük kızı emanet etme bir daha kimseye.Slm cano, herkese iyi haftalar
Cumartesi arkadaşlarla pikniğe gittik, çocuklar çok eğleniyor ama bana çok yorucu geliyor. Pazar günü de ancak derle topla vs yaptım. Uzmanlığa çalışmaya çalışıyorum bi taraftan. Çok yoruluyorum bu aralar. Ortanca hasta yine öksürük devam bugün artık doktora götüreceğiz. Kızın burnu akıyor. Allah dermansız dert vermesin yeter ki
Bugün boş günüm küçük oğlumu bıraktım okula gideceğim diye tutturdu. Kızı büyüğe emanet etmek zorunda kaldım 5 dk okul. Bi döndüm büyük oğlum çizgi filme dalmış kız merdivenin tepesindeöyle bi korku yaşadım ki sabah sabah. Büyüğü servise bindirdim kızımla kahvaltı yaptık, biraz oyun derken o uyudu ben de mutfağı topladım çamaşır attım uyudum sonra. Şimdi küçük oğlanı alıp geldik ayy yazarken bile yoruldum işte öyle sudem daha anlatayım mı