Çevren gıcık doludurSlmlar
Bugün yemekte kuru fasülye mercimekli bulgur pilavı lahanalı cacık vardı.
Son 1 haftadır o kadar çok yemek yiyorum kireglden kaynaklı sanırım
İnsanın hayatındaki bir çok kişiyle ilişkisini sorguladığı herkese bi gıcık olduğu bir dönemi var mı sizce ? Kendimi o dönemde hissediyorumya da reglden kaynaklı bu da bilmiyorum herkese irrite oluyorum
Seraycım yaptım dediğiniMesela bak şimdi al telefonu eline sadece seni seviyorum yaz gönder ... erkekler bizden çok bekliyor istiyor aslında nu tür şeyleriBen yazdım
Aaa bu benSlmlar
İnsanın hayatındaki bir çok kişiyle ilişkisini sorguladığı herkese bi gıcık olduğu bir dönemi var mı sizce ? Kendimi o dönemde hissediyorumya da reglden kaynaklı bu da bilmiyorum herkese irrite oluyorum
Bence sudem ben göstermeyi bilmiyorum yapı olarakta soğuk bir insanımValla yazları filan ben oğlanı alıp gidiyorum baya baya kafa dinliyorum.
Benimki çok konuşan çok kafa ütüleyen her şeye karışan bir tip belki de bu yyüzden çok dominant bir karakter ben pasif kaldığım için olabilir.
Aynen bende oğlumu gönderip bir iki tur daha uyudum iyi geldi günlerdir uykusuzdum rahatladım
Balım eşin demekki çok seviyor ve sevdiğini belli ediyor öyle mutlu romantik.
Peki senin içinden neden gelmiyor bence bu önemli
Onun kadar sevmiyor musun?
Zamanında kırdı affedemiyor musun?
Gerçekten yapı olarak soğuk musun?
İçinden mi gelemiyor?
Mantık evliliği yaptın bu yüzden romantizm ile işin mi yok?
Bu soruları kendine sor balım.
Valla ben çok duygusal çok romantik bir insandım ama odun ile yaşaya yaşaya odun oldum mecbur bazı şeyler karşılıklı işte.
Tek taraflı olunca ilerlemiyor
Sağol balım
Bugün gönderdim okula
Bedende çok öksürmüş
Efora bağlı olarak
Yarın tembihleyim o kadar yormasın kendini
Balım bence karşılıklı olduğu için öyle
O da sen de seviyorsunuz ilginizi belli etmeyi
Ama sosyal medya şart değil
Orda yazanların çoğu sahte zaten
Evde kedi köpek olup orda aşk böceği numarası yapan kitle ile dolu
Arkadaşım eşinin hesabından kendine methiyeler düzerdi face ilk çıktıgı zamanlar filan
Bana da oluyor inanSlmlar
Ay bilmiyorum insanlar tuhaf geliyor herkesle arama mesafe koyasım var ama çok samimi davranıyorum ya sinir oluyorum kendimeÇevren gıcık doludur
Bende çat çat konuşuyorum valla
Lahanalı cacık ne kız
Aynen aynen kimseyle konuşmak istemiyorum aslında ama işte çenem düşükAaa bu benherkes gereksiz geliyor şuan bana herkese güvensizim ailem dahil
Ben de herkese laf sokup kavga etmek istiyorum bu aralar ama valla yapamam yapımda yokBana da oluyor inan
Kapıyı çekip çıkıp gidesim geliyor
Deli gıbı davranıp idare edilmek istiyorum
Bak gördün mü dedim sana ben arada yap böyle sende alışırsın hem böylelikle duygularını ifade etmeyeSeraycım yaptım dediğini
Bende senı seviyorum ne güzel geldı beklemedığım anda dedi
Sonra şaşırdı galiba noldu bi sıkıntı yok iyisin dimi dedi
Kaçırdılar herhalde sandı
Öğrenecek çok şeyim varBak gördün mü dedim sana ben arada yap böyle sende alışırsın hem böylelikle duygularını ifade etmeye
Ben o dönemi senelerdir yaşıyorumSlmlar
Nefret güçlü bir duygudur, nefret ettiğimi düşünmüyorum kimseden ama bi sinir oluyorum sankiBen o dönemi senelerdir yaşıyorum
Hiç nefret etmediğim bir insan yok hayatimda
Büyümek deniyor galiba bunaNefret güçlü bir duygudur, nefret ettiğimi düşünmüyorum kimseden ama bi sinir oluyorum sankiben normalde herkeste iyi şeyler görmeye alışkınım hatta eşim der sen daha olmamışsın diye
Bu aralar öyle değilim samimiyetsiz geliyor bazıları
AhaSeraycım yaptım dediğini
Bende senı seviyorum ne güzel geldı beklemedığım anda dedi
Sonra şaşırdı galiba noldu bi sıkıntı yok iyisin dimi dedi
Kaçırdılar herhalde sandı
Boğa annen ya nasıl göstermez boğa şapur şupur sever bir de delicesine boğa sevsin sevilsin kedi gibi bayılırBence sudem ben göstermeyi bilmiyorum yapı olarakta soğuk bir insanım
Çünkü annem de aynıydı
Ben de tek taraflı devam etmez dıye göstermeye çalışıyorum
AhaBana da oluyor inan
Kapıyı çekip çıkıp gidesim geliyor
Deli gıbı davranıp idare edilmek istiyorum
İstanbul da yaşamayan bile ayda yılda bir gelen aynı isyanda emin ol1 buçuk saattir trafikteydim
Hayatı sorguluyorum şuanda
Bu şeye benziyor herkesten nefret ediyorum konuşmadan da olmuyorAy bilmiyorum insanlar tuhaf geliyor herkesle arama mesafe koyasım var ama çok samimi davranıyorum ya sinir oluyorum kendime
Beyaz lahana+ yoğurt =lahanalı cacık
Aynen aynen kimseyle konuşmak istemiyorum aslında ama işte çenem düşük
AhaBen de herkese laf sokup kavga etmek istiyorum bu aralar ama valla yapamam yapımda yok
Bende daha olamadım ya biz saf geldik saf gidicez belliNefret güçlü bir duygudur, nefret ettiğimi düşünmüyorum kimseden ama bi sinir oluyorum sankiben normalde herkeste iyi şeyler görmeye alışkınım hatta eşim der sen daha olmamışsın diye
Bu aralar öyle değilim samimiyetsiz geliyor bazıları
Ahh ben bir büyüyemedimBüyümek deniyor galiba buna
Kim vardi ki sende kv disindaKızlar gittiler yeminle nefes aldım
Her yerden biri fırlıyor
Kalabalık gürültü tv ayy sakinlik huzur resmen ya
Yaşlanınca nasıl insanlar birilerini özlüyor bilmiyorum
Kafa dinlemek gibisi var mı sahiden
Kv ve ekibiKim vardi ki sende kv disinda
Hamile kadinin da evine ole hurra gidilmez ya. Valla cok acimasiz ve anlayissiz insanlar..Kv ve ekibi
Kaynım vs
Ya akrabalar varya bunlar onlara gidiyor onlar buraya geliyor
Sirkülasyon
Şükür canım iyiyimHamile kadinin da evine ole hurra gidilmez ya. Valla cok acimasiz ve anlayissiz insanlar..
Neyse kurtulmussun
Sen iyi misin toparladin mi kafayi biraz?