Bugün ne yaptım?

Selam canlar

Bugün oğlumda bende iyiyiz şükür.
Göndermedim yine rahatlasın iyice diye.
Biraz daha uyusam güzel olur aslında.
Kahvaltımı yaptım
Oğluma öğle yemeği hazırlıycam.
Yumurtam bitmiş çıkıp almam lazım.
Hava ısınıyor bu hafta bitti yağmur sonunda rahatladık.

Kuzuu yine yok oldun. Biz iyiyiz sen nasilsin?
İki üç gündür yine hasta günü yatıyordum çarpılıp duruyorum ya , dün öğlen annemle markete gidelim dedik giyindim giyinirken yoruldum aşağı indik ben çarpıldım çarpıntı nefes darlığı elim ayağım kesildi çıktım eve geri yattım. Birde aşırı agresifleştim eşimin yokluğu çok koydu bana depresyonda gibi hissediyorum kendimi

Bende bugün kahvaltıya yengeme gittim kızlar toplantısı gibi oldu kuzenler falan toplandık iyi geçti sayılır bi ara cinlendim de saygımı çok bozmadım...
Dün kocam beyin fotosunu storye attım şiir yazdım ( senelerdir şiir yazmamıştım hasret kalınca çözüldü kalem ) neyse özledikndiye bi şarkıyla paylaştım . Neyse onun lafı oldu millete neyse ona gerildim ama en çok anneme kızdım o laf söyledi en başta . Ya anlamıyorum insan maşallah der allah kavuştursun der me bileyim mutlu olur kızın seviyor seviliyor . Ama yok arkadaş yok kendi yetmiyor millete laf veriyor. Kızdım milletin adamını değil kocamı paylaşıyorum dedim sustular
Öğlen üçü geçiyordu eve geldim herhalde sinirden enerji vurdu bana temizlik yaptım . Şu an bedenim eror verdi yatıyorum

Ag kuzum be. Kimse kimsenin mutlulugunu gormek istemiyor bence durum. BUndan ibaret. Bnm esimle evlilik fotom bile yok. Bitane yanyana fotomuz var. Koymam paylasmam kimse gormesin icime saklarim insanlar haset..
Uzme tatli canini. Bak oglunu dusun..

Ag kuzum be. Kimse kimsenin mutlulugunu gormek istemiyor bence durum. BUndan ibaret. Bnm esimle evlilik fotom bile yok. Bitane yanyana fotomuz var. Koymam paylasmam kimse gormesin icime saklarim insanlar haset..
Arada aşka geliyorum işte normalde kocam beyle de konuştuk nazar değiyor paylaşmayalım diye ama dün acayip bir haldeydim birazda ağlamış olabilirim
Çok haklısın ama gerçekten çok haklısın
sudem34 kız sen ne gülüyorsun

Kız boşver olaya iyi tarafından bak
Kafa dinle
Özle biraz
Küçük ayrılıklar bence iyi geliyor

Aha anan bile kıskanmış babanla yaşayamadıklarını
Aynen ya kardeş bile kilo verince tebrik edemiyor bazen ben niye veremedim o veriyor diye

Kız odun adamlara bile nazar değiyor valla
Milletin gözü çıksın desem bir dert çıkmasın desem ayrı
Mutluluk dört duvar arasında bebem.
Bir adam var ya ropörtaj da mutluluk ne diyor. Onu benle benim karı bilir diyor

Kafa dinleme kısmı hariç her kelimene katılıyorum
Belki de hamilelikten dolayı böyle oldum gerçi normalde de çok düşkünüm eşime hani bugüne kadar hiç böyle bi uzaklık yaşamadık birkaç gün dışında... annemde kalırken bile işi gücü bırakıp gelirdi hatırla
O yüzden zor geliyor bana şimdi annem gelip gidiyor ama İÜ bir gerçekmiş bir koca eş anne baba kardeş olabiliyor ama bir anne bir abla kardeş bir eş gibi olamıyor insana ... kavga da olsa anlaşmazlıkta olsa gel gitler olsa da insanın hayat arkadaşı bi başka ..

Kızlar günaydın oğlumu yolculadım yattım, gözlerim kapanmaya başladı yine öğlen görüşürüz

Eşine sevgısını yazan insanlara daha doğrusu sosyal medya da yazan insanlara hep imreniyorum
Benım ne eşim ne ben yazmayız

Eşim bana yazılar yazar pürüzsüz bişey bulsun taş şu bu ne olursa resmimi yapar
arabama çiçek koyar hedıyeler alır sevdiğini söylemekten hiç bıkmaz ama bunları hiç paylaşmaz
İşin ilginç yanı ben onun için hiç bişey yapmam odun gibi bişeyim

Bana dün bunu atmış

Halbuki ne çok seviyorum ama gösterme kısmı yok işte

Günaydın kızlar
Nasılsınız

Ben iyiyim
Oğlum okula gitti
Ben de tibetimi yaptım

Şimdi mutfak toplayacam
Kendıme güzel bir kahvaltı
Bugun dershane var
Trafik yine

Sudem iyi olmanıza sevindim

Maşallah maşallah bazı insanlarda böyle senin gibi ama belki şu şekilde bakarsan aşabilirsin...
Allahım sakınsın
Bugün eşim benimle ama yarın benimle mi olacak Allah’ın yanına mı gidecek bilmiyorum.. ona birşey olduktan sonra metiyeler düzüp özledim sevdim diye bağırsam ne fayda ? Paylaştıkça söyledikçe yanımdayken mutlu görmek varken niye sonraya bırakayım... gibi düşün şahsen bu düşüncelerle ben küs bile kalamıyorum eşime

Mesela bak şimdi al telefonu eline sadece seni seviyorum yaz gönder ... erkekler bizden çok bekliyor istiyor aslında nu tür şeyleri Ben yazdım

Valla yazları filan ben oğlanı alıp gidiyorum baya baya kafa dinliyorum.
Benimki çok konuşan çok kafa ütüleyen her şeye karışan bir tip belki de bu yyüzden çok dominant bir karakter ben pasif kaldığım için olabilir.

Kızlar günaydın oğlumu yolculadım yattım, gözlerim kapanmaya başladı yine öğlen görüşürüz
Aynen bende oğlumu gönderip bir iki tur daha uyudum iyi geldi günlerdir uykusuzdum rahatladım
Balım eşin demekki çok seviyor ve sevdiğini belli ediyor öyle mutlu romantik.
Peki senin içinden neden gelmiyor bence bu önemli
Onun kadar sevmiyor musun?
Zamanında kırdı affedemiyor musun?
Gerçekten yapı olarak soğuk musun?
İçinden mi gelemiyor?
Mantık evliliği yaptın bu yüzden romantizm ile işin mi yok?
Bu soruları kendine sor balım.

Valla ben çok duygusal çok romantik bir insandım ama odun ile yaşaya yaşaya odun oldum mecbur bazı şeyler karşılıklı işte.
Tek taraflı olunca ilerlemiyor
Günaydın kızlar
Nasılsınız

Ben iyiyim
Oğlum okula gitti
Ben de tibetimi yaptım

Şimdi mutfak toplayacam
Kendıme güzel bir kahvaltı
Bugun dershane var
Trafik yine

Sudem iyi olmanıza sevindim
Sağol balım
Bugün gönderdim okula
Bedende çok öksürmüş
Efora bağlı olarak
Yarın tembihleyim o kadar yormasın kendini
Balım bence karşılıklı olduğu için öyle
O da sen de seviyorsunuz ilginizi belli etmeyi
Ama sosyal medya şart değil
Orda yazanların çoğu sahte zaten
Evde kedi köpek olup orda aşk böceği numarası yapan kitle ile dolu

Arkadaşım eşinin hesabından kendine methiyeler düzerdi face ilk çıktıgı zamanlar filan

Kızlar selam

Bugün neler yaptım?
Kahvaltı yaptım
Wc banyo yıkadım
Kv ler şehir dışına gezmeye gitmişti geldiler
Yemek yaptık birlikt öğlene ben yardım ettim
Şehriyeli soğuk çorba
Karnıyarık
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata
Turşu
Neyse sonra yemek çay faslı yediler başka yere gezmeye gittiler.
Bende nette keyif yapıyorum.
Yorulmuşum ayakta oturdum dinleniyorum.
Kv aşırı yağlı yapıyor yemekleri oğlum yiyemiyor zaten karbonhidrat ben de yemiyorum.
Doğuma kadar veya haftam ilerleyene kadar idare edebilirsem inşallah ederim gelme diycem
Ne kadar geç o kadar iyi benim için
Zaten bana lazım olan tek yemek o da yenmedikten sonra gerek yok yani
Dinlene dinlene kendim yaparım

Seneler sonra biz nasıl oluruz bilmiyorum ama bide bu yönden bakmalı
Hiiic sevmezdi biliyor musun hiiic romantik değildi bende aksine şiir yazan romantik melankolik bir tiptim adama aşık oldum şiir yeteginimi kaybettim oda romantik oldu yazarda yazar şiir olmasa da duygularını anlatır ... Asla konuşamazdi o kadar çok zorladım ki onu bu konuda yani odunu yonttum diyebilirim ... Şimdi ben susar izlerim o konusur yazar döşer bana bazen diyor çok odun oldun işte geven akşam da özlemin etkisiyle bı ilham geldi yazdım gözleri dolmuş titriyordu sesi

Dediğin gibi belki yeni evliliğin romantizmi belki yontulmuş
Benimki yontulmaz ben çoktan pes ettim
16 senede arpa boyu yol kat edemedim bu saatten sonra da ememem yani

Dediğin gibi belki yeni evliliğin romantizmi belki yontulmuş
Benimki yontulmaz ben çoktan pes ettim
16 senede arpa boyu yol kat edemedim bu saatten sonra da ememem yani
Boşver romantizm her zaman olmasa da olur ya iyiki varlar çenesi dusukte olsa herşeye karışıyor da olsa ( benimkide öyle inan ) Allah yokluklarini gostermesin insanın farkında olmadığı gucuymus gerçekten

Slmlar
Bugün yemekte kuru fasülye mercimekli bulgur pilavı lahanalı cacık vardı.

Son 1 haftadır o kadar çok yemek yiyorum ki reglden kaynaklı sanırım

İnsanın hayatındaki bir çok kişiyle ilişkisini sorguladığı herkese bi gıcık olduğu bir dönemi var mı sizce ? Kendimi o dönemde hissediyorum ya da reglden kaynaklı bu da bilmiyorum herkese irrite oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…