- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.823
Ay ben geçmişi ancak okuyorumİlk yaptığım pilav gelmişti aklıma
Eşim de dalga geçmişti yenir ya açlıkta gider ama baya bi aç olmuş olmak lazım kıtlıkta güzel gider filanoturup ağlamıştım
Şimdi olsa önce pilavı atarım ona sonra tencere en sonda bıçak
Şimdi ne koysam önlerine yiyolar
Oğlum bazen dırdır ediyor oda oğlum bak bunları öğren yemeği beğenmiyorsan bile sesini çıkarmayacaksın ruh ve fiziksel sağlığın için
Tabi ben de öğrendim yemek yapmayı
Bizde sabahtan beri güneşli, bi 10 dk kapattı hava 1 dakika da kar yağdı o kadar. Ama soğukEn sevdiğim uyanıp saate bakıp daha uyanmama çok var diye geri uyumak
Kar diye okulları da tatil ettiler güneş açtı burada
Bu saate kalmazdin merak ettim bendeYoğun istek üzerine geldım
Evet bana da bildirim gelmiyor
Bu son etiket bildirimi gelmiş ama
Ben beğenmeyince bir dahakine sen yap diyorumİlk yaptığım pilav gelmişti aklıma
Eşim de dalga geçmişti yenir ya açlıkta gider ama baya bi aç olmuş olmak lazım kıtlıkta güzel gider filanoturup ağlamıştım
Şimdi olsa önce pilavı atarım ona sonra tencere en sonda bıçak
Şimdi ne koysam önlerine yiyolar
Oğlum bazen dırdır ediyor oda oğlum bak bunları öğren yemeği beğenmiyorsan bile sesini çıkarmayacaksın ruh ve fiziksel sağlığın için
Tabi ben de öğrendim yemek yapmayı
Emojilerin kisa yolları var aslindaYahu 1 emoji kullaniyorum o da ------>Bu
Bi bak allah askina eski mesajlarima,sence kullanabiliyor gibi mi gorunuyorum
Yahu 1 emoji kullaniyorum o da ------>Bu
Bi bak allah askina eski mesajlarima,sence kullanabiliyor gibi mi gorunuyorum
Ben çoğu kodu ezberlemiştim artık daBu saate kalmazdin merak ettim bende
Ben beğenmeyince bir dahakine sen yap diyorum
Emojilerin kisa yolları var aslinda
Disipline Girmis BirKadin bildiklerini bize de öğret
Paylassana banlandigi mesaj mi
O bdvdeki yorumun neydi yav
Kaynanaya sövmüşsün
Köşedeki bir de onun iki yanindaki dil çıkaran onlar cok tatli ya.Ben çoğu kodu ezberlemiştim artık da
Değişmişler hepsini
Bazı ezberlediklerm var onları kullanıyorum genelde
Bunlar
Köşedeki bir de onun iki yanindaki dil çıkaran onlar cok tatli ya.Ben çoğu kodu ezberlemiştim artık da
Değişmişler hepsini
Bazı ezberlediklerm var onları kullanıyorum genelde
Bunlar
Pc geçince yazayım cnmKöşedeki bir de onun iki yanindaki dil çıkaran onlar cok tatli ya.
Kisayollari yazar misin?
Hak etti.
O bdvdeki yorumun neydi yav
Kaynanaya sövmüşsün
En kotusu de Kv ile altli ustlu oturmak..
Ayrica sizinkisi fazla gorgusuz..Her aklina estiginde gelecekse,kapiyi sokup tul perde asin o halde.Arzu ettigi zaman perdeyi aralayip girsin evinize.Cocuga hakaret,sizi ayirmaya calisma,baska bir kadini sizin yerinize dusunme vs.. bunlar zaten yenilir yutulur cinsten degil.
Normalde kufur kullanan biri olmamakla beraber ben bu sekilde davranan K'v'nin A.... K...
Kusura bakmayin ama boyle yani..
Gorgusuzluk,hainlik,sinsilik,zalimlik ne ararsaniz var.Kotulugun vucut bulmus hali gibi..
1 saat annem 1 saat görümcemle tel sohbeti yaptımBu saate kalmazdin merak ettim bende
Ben beğenmeyince bir dahakine sen yap diyorum
Emojilerin kisa yolları var aslinda
Disipline Girmis BirKadin bildiklerini bize de öğret
Ben de bazen kullanıyorum yalan yok aama klavyede çoğunlukla alışkanlık olmus gibi bir seyHak etti.
Her konusmanin sonuna veya basina konan melodik bir tabir diyelim,bu sovmek degil sevmek... :)
Hyr begeni almis,yurumus demek milletin dilinin ucundaydi Hasan Tahsin gibi ilk kursun ben atmis oldum :)
O yorumu bende okumuştumHak etti.
Her konusmanin sonuna veya basina konan melodik bir tabir diyelim,bu sovmek degil sevmek... :)
Hyr begeni de almis yurumus ,demek ki milletin dilinin ucundaydi.Hasan Tahsin gibi ilk kursunu ben atmis oldum :)
Üzüldüm ya kadına resmen çeksin gitsin diye eziyet ediyorlar.O yorumu bende okumuştum
Gercekten hak etmiş az bile sövmüşsün
O ne öyle evlerden ırak
Hyr,konu sahibinin anlattigi Kv Selena'daki Hades gibi.Ben de bazen kullanıyorum yalan yok aama klavyede çoğunlukla alışkanlık olmus gibi bir sey
Kendimi frenlemeye çalısıyorum çoğunlukla
Çocukta özel çocuk demişti galiba dimiÜzüldüm ya kadına resmen çeksin gitsin diye eziyet ediyorlar.
O da hala çocuğum var diye evlilik sürdürme peşinde
Napcan öyle babayı
Şam babası
Evet iste.Çocukta özel çocuk demişti galiba dimi
Kayınbaba kızıyormuş ses çıkarıyor diye
Nasıl denk geliyor aynı kalbe sahip kişiler
Biri de demiyor mu acaba biz napıyoruz dıye
Toplu halde yapılan kötülüklerde madde kullanımı yoksa hep bunu düşünüyorum
Nasıl oluyor da denk gelebiliyorlar
Demek ilk banini anlamsiz kadin yuzunden yedinHyr,konu sahibinin anlattigi Kv Selena'daki Hades gibi.
Hainlik,fesatlik,Kari koca arasine fitne,bos buldugunda giybet bundan arta kalan zamanlarinda da millete vesvese veriyor :)
Simdi ne diyecektim,A... k... dedim bende.
Zaten A....K... : Anlamsiz Kadin'in kisaltmasi :) Yani senin Kv'en cok anlamsiz bir kadin demek istedim :)