Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh her yer mis çayı da @sarrahconner koysunGünaydınnnnnn, topiği açayım
Emojilerden ne koyacağımi şaşırdımGünaydın
Sesim tamamen kısıldı
Neyseki boş günüm.
Küçüğün çenesine yetişemem diye babaannesine gönderdim.
Gece çamaşırlarımın üzerine yağmur yağdı
Şimdi tekrar yıkadı.
2 mak çamaşır serdim. Şimdi 3.yü sericem ama önce kahvaltı
Bak iste hamarat kadin..Sesi kisilmis olmasina karsin ev islerine karsi dimdik ayakta. :)2 mak çamaşır serdim. Şimdi 3.yü sericem ama önce kahvaltı
Teşekkür ederim evlenene kadar ne ev işi ne yemek sıfır bilgi beceri ama yaparak yaşayarak öğreniyor insanHicbir fikrim yok :) Zaten yapamadigim icin fark etmiyor,kadin beni gordugunde kilisede seytan gormus gibi oluyor :)
Bak iste hamarat kadin..Sesi kisilmis olmasina karsin ev islerine karsi dimdik ayakta. :)
E coluk cocuk var tabi..At bakalim havani,bizimde olur elbet
Etiket de ne oluyor ki? Ne yapiyor tam olarak etiket olunca?
Etiket seni çağırma tam olarakHicbir fikrim yok :) Zaten yapamadigim icin fark etmiyor,kadin beni gordugunde kilisede seytan gormus gibi oluyor :)
Bak iste hamarat kadin..Sesi kisilmis olmasina karsin ev islerine karsi dimdik ayakta. :)
E coluk cocuk var tabi..At bakalim havani,bizimde olur elbet
Etiket de ne oluyor ki? Ne yapiyor tam olarak etiket olunca?
Etiket seni çağırma tam olarak
@ yazıp bitişik nickini yazınca sana bildirim geliyor
Örnek
SayYouLoveMe
Şaka yaptın de mi aslında biliyorsun
Evet bana da gelmiyorAslında sabahları yazdığın günaydın etiketlerinde bildirm gelmiyor bize canım. Kopyalayarak mı yapıyorsun?
Evet eski etiketli mesaji düzenleyip gönderiyorum.Aslında sabahları yazdığın günaydın etiketlerinde bildirm gelmiyor bize canım. Kopyalayarak mı yapıyorsun?
Ben sanıyorum herkese gidiyor.Evet bana da gelmiyor
Ohhh her yer mis çayı da @sarrahconner koysun
Emojilerden ne koyacağımi şaşırdım
Afiyet olsun
Günaydın canlar
Eki Görüntüle 3022102
SayYouLoveMe bugün ne pişecek kursta?
Iki etiketi de yanlis yapmışım cok yetenekliyim@sarrahconnor etiketi yanlış yapmışım
Yoğun istek üzerine geldım
İlk yaptığım pilav gelmişti aklımaTeşekkür ederim evlenene kadar ne ev işi ne yemek sıfır bilgi beceri ama yaparak yaşayarak öğreniyor insan
Neden bu kadar erken uyandınGünaydınnnnnn, topiği açayım
Geri yatmadığımı kim söylediNeden bu kadar erken uyandın
Uyu diyorum
En sevdiğim uyanıp saate bakıp daha uyanmama çok var diye geri uyumakGeri yatmadığımı kim söyledi
Yaz olsa belki yatmazdım da kışın ı ıhh
Yahu 1 emoji kullaniyorum o da ------> BuEtiket seni çağırma tam olarak
@ yazıp bitişik nickini yazınca sana bildirim geliyor
Örnek
SayYouLoveMe
Şaka yaptın de mi aslında biliyorsun