Hadi yaEvet Aylin’i okuyorum
170 sanırım kalan
Her sayfada acaba Aylik bu sefer kiminle evlenecek/sevgili olacak demekten sıkıldım
Ooo sen de baya iş yapmışsınValla bravo
Ben bir sey yapmayacağım dedim ama mutfağı toprlamak zaten yetiyor yahu makineye boşalt yenisini doldur, ocağı çaydanlığı temizle amannn.
Evi de süpürdüm sildim biraz banyoyu çitilerim şimdi.
Akşam yemeğini sandviçle geçiştirdik gibi bir şey oldu. Belki çay yanına kısır yaparım.
Kalanları halledip bi duşa atayım kendimi.
Sonra da kitaba dönerim.
Bir de bir makine çamaşır yıkadım, mikanla ben çok enerjiğiz bugün.
Ben normalde bu işleri yazmam zaten rutin ev işleri ama öyle zor geliyor ki bana artık. Eşim de maç var diye yarın yapalım dedi ben durur muyum
Kendimi çok büyük işler başarmış olarak görüyorum
Baharin,hamileligin ve okulun yorgunluguOoo sen de baya iş yapmışsın
O kadar yapmayasım var ki en küçük şeyi bile yazıyorum motive olmak için
Süpürme işini rutine koymak istiyorum.
Salon mutfak ve girişi her gün süpürmek istiyorum.
WC lavabo her gün yıkasam
Bir de her gün bir mak. Çamaşır kuruyanlar da katlayıp kaldırsam benden güzeli olmayacak ama işte bugün enerjiğim diye kolay geliyor yarın kolumu kaldırasım olmayınca yataklar bile kalıyor
Ben de 4 derdim çocuk yokken şimdi arkadaşlarım o zaman dua kapın açıkmış kabul olmuş diyorlar ama ben çocuk ne demekmiş bilmiyormuşum yani o iş o kadar kolay değilmişHic dogurmadan once ben de 4 cocugum olsun derdim
Bizim eski okulda bir arkadaş vardi ikinciye hamile iken (o zaman hürrem dizisi populerdi.)kiza "hurrem"diyorlardi hep.Geneli evli cocuksuz ya da tek cocuklu cevre idi.
Ben hem kardesi hem bir evladim daha olsun konusunda hala araftayimcocugun alerjik olmasi ve esin pimripik abidesi olmasi da tuz biber tabi.
Cokuz ama az daha samimi olsak daha iyi olurdu belki.
Öyle gerçekten yarın 12de bitiyor dersim çocukları da almıyorum ayıptır söylemesiBaharin,hamileligin ve okulun yorgunlugunasil motive oluyorsan oyle yap kendini nasil mutlu hissediyorsan
Yas farki cok.Ben de 4 derdim çocuk yokken şimdi arkadaşlarım o zaman dua kapın açıkmış kabul olmuş diyorlar ama ben çocuk ne demekmiş bilmiyormuşum yani o iş o kadar kolay değilmiş2. Kesin istiyordum oğlum doğduktan sonra da ama 3 cıks yani süpriz olmasa gözüm kesmezdi.
Allah gönlüne göre versin inşallah
Kardeşlik bağı önemli ya samimi değil misiniz? Kaç kız kaç erkek?
Çocukları ne zaman aliyorsun?Öyle gerçekten yarın 12de bitiyor dersim çocukları da almıyorum ayıptır söylemesi
Gelsem bi sürü şey yapabilirim ama şimdiden uyuma hayalleri kuruyorum
Yaş farkı varsa öyle oluyor sanırım. Bi de uzak olmak etkilemiştir. Ben de ha deyince arayacağım canım ciğerim diyeceğim bir ablam ya da kardeşim olsun çok isterdimYas farki cok.
Hepimiz ayrı sehirlerde ayri telaslar icindeyiz.
Belcikadaki ablam ile samimiyiz 6 yas büyük.
Ankaradaki ablam ile konusuruz sık o da nerden baksan 15-20 yas buyuktur.Zira yegenim benden 3 yas kucuk.
Kucuk abimi severim ama icten sevsede yapi olarak soğuk.
En buyuk ablam ile annem kuma gibi rekabet icindeler.
Buyuk abim de gamsiz vefasiz.
Büyük oğlumun okulu 4.30da bitiyor. Okul kayınvalidemin evinin arka tarafında yürüyerek 2 dk. Eşimin kursu var gelirken ikisini alıp geliyor. Bazen ben küçüğü gelirken alıyorum ama yarın almayacağımÇocukları ne zaman aliyorsun?
Bir iki yaş farkı olsa yakında olsa süper olur aslındaYaş farkı varsa öyle oluyor sanırım. Bi de uzak olmak etkilemiştir. Ben de ha deyince arayacağım canım ciğerim diyeceğim bir ablam ya da kardeşim olsun çok isterdim
KV helal vallaBüyük oğlumun okulu 4.30da bitiyor. Okul kayınvalidemin evinin arka tarafında yürüyerek 2 dk. Eşimin kursu var gelirken ikisini alıp geliyor. Bazen ben küçüğü gelirken alıyorum ama yarın almayacağım
Kayınvalidem iyidir sağ olsun ya erkenden kalkar sıkma yapar okula giderken elimize tutuşturup çoğu zamanBir iki yaş farkı olsa yakında olsa süper olur aslında
KV helal vallabenimki olsa işten çıktığım saat sepetlerdi galiba bir ara ben gelecem diye yediği kahvaltıyı dolaba kaldırmıyor kaymak vs bozuluyordu oğlan hasta olunca çağırıyorduk .Geç kalkıyordu onlar 10 gibi kahvaltı yapıyorlardi.Bende 7.30 da gidip 13 de geliyordum
EğlencelidirKayınvalidem iyidir sağ olsun ya erkenden kalkar sıkma yapar okula giderken elimize tutuşturup çoğu zaman
Senin ki de eğlenceli birine benziyor
Kendini sıkma ya boşver. Olduğu kadar. Temmuzdan sonra oldukça yorulacağız zatenOoo sen de baya iş yapmışsın
O kadar yapmayasım var ki en küçük şeyi bile yazıyorum motive olmak için
Süpürme işini rutine koymak istiyorum.
Salon mutfak ve girişi her gün süpürmek istiyorum.
WC lavabo her gün yıkasam
Bir de her gün bir mak. Çamaşır kuruyanlar da katlayıp kaldırsam benden güzeli olmayacak ama işte bugün enerjiğim diye kolay geliyor yarın kolumu kaldırasım olmayınca yataklar bile kalıyor
Ya ev dağınık ve pis olunca kafam yoruluyor biliyor musunKendini sıkma ya boşver. Olduğu kadar. Temmuzdan sonra oldukça yorulacağız zaten
Bu zamanların kıymetini bilmeli
İkinci turu attın sen hepimizden hızlısınTövbeler tövbesi şeklinde kısır yedim yine
Benim de öyle aslında. Ama böyle durmadan temizlik yapan biri de değilim açıkçası.Ya ev dağınık ve pis olunca kafam yoruluyor biliyor musun
Kek çırpacaktım eşim istedi bi baktım evde şeker yokİkinci turu attın sen hepimizden hızlısın
Salçalı spagettive cacık ile doymusumdur
Kuzenim de tulumba getirdi
Ben de değilimBenim de öyle aslında. Ama böyle durmadan temizlik yapan biri de değilim açıkçası.