Bugün ne yaptım?

Ooo sen de baya iş yapmışsın
O kadar yapmayasım var ki en küçük şeyi bile yazıyorum motive olmak için

Süpürme işini rutine koymak istiyorum.
Salon mutfak ve girişi her gün süpürmek istiyorum.
WC lavabo her gün yıkasam
Bir de her gün bir mak. Çamaşır kuruyanlar da katlayıp kaldırsam benden güzeli olmayacak ama işte bugün enerjiğim diye kolay geliyor yarın kolumu kaldırasım olmayınca yataklar bile kalıyor

Baharin,hamileligin ve okulun yorgunlugu nasil motive oluyorsan oyle yap kendini nasil mutlu hissediyorsan

Ben de 4 derdim çocuk yokken şimdi arkadaşlarım o zaman dua kapın açıkmış kabul olmuş diyorlar ama ben çocuk ne demekmiş bilmiyormuşum yani o iş o kadar kolay değilmiş 2. Kesin istiyordum oğlum doğduktan sonra da ama 3 cıks yani süpriz olmasa gözüm kesmezdi.
Allah gönlüne göre versin inşallah

Kardeşlik bağı önemli ya samimi değil misiniz? Kaç kız kaç erkek?

Yas farki cok.
Hepimiz ayrı sehirlerde ayri telaslar icindeyiz.
Belcikadaki ablam ile samimiyiz 6 yas büyük.
Ankaradaki ablam ile konusuruz sık o da nerden baksan 15-20 yas buyuktur.Zira yegenim benden 3 yas kucuk.
Kucuk abimi severim ama icten sevsede yapi olarak soğuk.
En buyuk ablam ile annem kuma gibi rekabet icindeler.
Buyuk abim de gamsiz vefasiz.

Yaş farkı varsa öyle oluyor sanırım. Bi de uzak olmak etkilemiştir. Ben de ha deyince arayacağım canım ciğerim diyeceğim bir ablam ya da kardeşim olsun çok isterdim

Yaş farkı varsa öyle oluyor sanırım. Bi de uzak olmak etkilemiştir. Ben de ha deyince arayacağım canım ciğerim diyeceğim bir ablam ya da kardeşim olsun çok isterdim
Bir iki yaş farkı olsa yakında olsa süper olur aslında
KV helal valla benimki olsa işten çıktığım saat sepetlerdi galiba bir ara ben gelecem diye yediği kahvaltıyı dolaba kaldırmıyor kaymak vs bozuluyordu oğlan hasta olunca çağırıyorduk .Geç kalkıyordu onlar 10 gibi kahvaltı yapıyorlardi.Bende 7.30 da gidip 13 de geliyordum

Kayınvalidem iyidir sağ olsun ya erkenden kalkar sıkma yapar okula giderken elimize tutuşturup çoğu zaman
Senin ki de eğlenceli birine benziyor

Kayınvalidem iyidir sağ olsun ya erkenden kalkar sıkma yapar okula giderken elimize tutuşturup çoğu zaman
Senin ki de eğlenceli birine benziyor
Eğlencelidir vur patlasın çal oynasın yüzme havuzuna gelirdi benle ilk evlendiğimde ilk evlilik yıldönümünde de akşam nereye gidiyoruz demişti nasıl bir denk geldiyse teee sen Ankara'dan çık gel gezmeye evlilik yıldönümü olsun

Gezmeyi , konuşmayı sever.Her ortama girer çıkar.Kendi evinde aşırı titiz de benim evde genelde örgü filan örer

Bazen yemekleri yapar

Bayadir gelmiyor zaten. Ama iyidir yine de severim

Kendini sıkma ya boşver. Olduğu kadar. Temmuzdan sonra oldukça yorulacağız zaten
Bu zamanların kıymetini bilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…