Bugün ne yaptım?

26 Nisan 👻23 Nisan'dan üç gün sonra :KK70:

GratefulBaggyCattle-max-1mb.gif

Aslinda ben o butonu kullanmayi unutuyorum :)
Simdi surekli bilgisayardan hesap okudugum icin,sabah aksam pc basinda olunca karisiyor her sey :)
Bu entry altina nasil geldim..Kitap klubu vardi,oraya yazacakken yanlislika buraya yazdim galiba..
Baktim ki spordur,kitaptir,gorsel sanatlardir burada da konusuluyor devam ettim bende :KK70:

Arkadaşım demişti 😌 artık hayatta unutmayız aklımıza kodladin :KK70:
Kodlamayi seviyorum :KK70:
19 Mayıs tan 6 gün sonra diyeyim benım kini de unutmasın madonna🙈

Bu bilgileri öğrendi kimbilir hangı değerli bilgiler silindi gitti🤪müge anlı yazayım da telif yemeyeyim

Bana ne bilmem kaç yılındaki mersındeki domates fıyatından bak şimdi bunu öğrendım hangı değerli bilgi silindi diyordu 😂😂😂

Simdi surekli bilgisayardan hesap okudugum icin,sabah aksam pc basinda olunca karisiyor her sey :)
Bu entry altina nasil geldim..Kitap klubu vardi,oraya yazacakken yanlislika buraya yazdim galiba..
Baktim ki spordur,kitaptir,gorsel sanatlardir burada da konusuluyor devam ettim bende :KK70:
Gerçekten ama
Bi bakıyorsun ukrayna savaşı konuşuluyor
Bi bakıyorsun kısır sarma
Bi bakıyorsun kitap
Cidden ilginç geldi bir an :deli:

Cok tatlısın ya 🤭 demek senin hikayen de böyle.

Şu an telefondan mi giriyorsun?

Orda da varız biz biz her yerdeyiz :KK70:

Bir topik kesmiyor :KK70:

Her topigin ayrı bir ruhu ,konuşulacak konulari oluyor.

Sen de renkli bir karaktersin.

Aklından çok düşünce geçiyor hızlı düşünüp hızlı kararlar alıyorsun.

Cool bir havan var

Ben artık gercekten uyuyayım

O kadar buz sürüyorum göz altı torbalarım olmasın diye boşa donmuş olmasın yüzüm

Güzel sohbet için teşekkür ederim herkese😍
İyi geceler diliyorum
Ay salatalık buzu yap bari boşa üşüme 😂

İyi geceler herkese 🌸
Ben de kitap okuyup yatayım sonra

19 Mayıs tan 6 gün sonra diyeyim benım kini de unutmasın madonna🙈

Bu bilgileri öğrendi kimbilir hangı değerli bilgiler silindi gitti🤪müge anlı yazayım da telif yemeyeyim

Bana ne bilmem kaç yılındaki mersındeki domates fıyatından bak şimdi bunu öğrendım hangı değerli bilgi silindi diyordu 😂😂😂
Hadi ya :KK70:
KV mi anlattı yine :KK70:

Bu kadar elit sohbetin üstüne müge anlı da ne bileyim :KK70:

Saginda solunda led'leri oluyor.. :)
Eskiden benim de led'li mandalim vardi :)

X