Bugün ne yaptım?

Tabiki canım hoşgeldin 🌺

Seni tanıyabilir miyiz?

Ay sonu raporu düzenledim istersen sende düzenle kendin adına önemli ayrıntıları olumlu gelişmeleri 😍

Vooov diyorum ve susuyorum 😍😍😍
Ben dün izledim yargıyı 👻

Ya senin her halin çok komik ya 😂 ne neşeli kadınsın maşallah 🧿

Allah daim etsin neşeni 🧿😍🌺
Ay sonu raporu derken aylık yaptıklarım mı

Z raporu alir gibi.
Aylik mizan,yillik mizan :)
Simdi sabahlari kosuyoruz zaten o tamam,cantada.
Kitaptir,okunur,kultur kupu olunur o da tamam.
Simdi benim normalde yemeklerim kotu oluyor.
Kendimce ac kalmiyorum ama birine yaptigimda boyle memnun bir tavir, bir doymusum rahatlamasi goremiyorum.
Bu gun yemek kursuna basladim,gunde 2 saat veriyorlar.
Artik benden de bir Emine S. Beder cikarsa :Yemek yapamayan kimse kalmaz. :KK70:

Z raporu alir gibi.
Kitapdir,okunur,kultur kupu olunur o da tamam.
Kendimce ac kalmiyorum ama birine yaptigimda boyle memnun bir tavir, bir doymusum rahatlamasi goremiyorum.
Artik benden de bir Emine S. Beder cikarsa :Yemek yapamayan kimse kalmaz. :KK70:
Teori uzun olmaz inşallah 👻sana pratik şart 👻
Her gün 2 saat kursa gidecek vakit helal 👏

Şubat ayında değerlendirmemi yapacak olursam,
Tatile gittik, küçük oğlumla ilk tatil oldu(memleket gezileri hariç)
Sadece Çocuk Kalbi’ni bitirebildim.
2 adet çiçek diktim inşallah ömürleri uzun olur 🙈
Bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti 😍
Arkadaşlarımızla bireysel ve ailecek etkinlik yaptık.

Z raporu alir gibi.
Kitaptir,okunur,kultur kupu olunur o da tamam.
Bazen o doymamış tavrı bende de oluyor 😂hele o gün sebze pişirdiysem 👻herkes yememek için birbirine iteleme peşinde 😂kiminin karnı ağrır kimi ben çok yedim der 😂

Şubat ayında değerlendirmemi yapacak olursam,
Tatile gittik, küçük oğlumla ilk tatil oldu(memleket gezileri hariç)
Sadece Çocuk Kalbi’ni bitirebildim.
2 adet çiçek diktim inşallah ömürleri uzun olur 🙈
Bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti 😍
Arkadaşlarımızla bireysel ve ailecek etkinlik yaptık.
Kitap kulübü kurdun okulda hocam onu unutma 🎯başkan da sen oldun 🎯

Teori uzun olmaz inşallah 👻sana pratik şart 👻
Her gün 2 saat kursa gidecek vakit helal 👏
1 ay izindeyim,artik ne kadar kotarabilirsem.
Simdi babam erkek beklerken kiz olunca,oglu olunca yapmak istediklerini hep benimle yapti.
Hanim Tv'yi ac,kizimla mac izliyelim.
Hanim Silahimi getir,kizimla poligona gidecegiz.
Hanim arabanin anahtarini getir,kizimla yikiyacagiz.
E boyle olunca bizde ne yapalim :) Artik yavas yavas kendimizce ogrenmeye calisiyoruz.

1 ay izindeyim,artik ne kadar kotarabilirsem.
Simdi babam erkek beklerken kiz olunca,oglu olunca yapmak istediklerini hep benimle yapti.
Hanim Tv'yi ac,kizimla mac izliyelim.
Hanim Silahimi getir,kizimla poligona gidecegiz.
Hanim arabanin anahtarini getir,kizimla yikiyacagiz.
E boyle olunca bizde ne yapalim :) Artik yavas yavas kendimizce ogrenmeye calisiyoruz.
İzni bile dolu dolu etkinlikle geçiriyorsun daha ne olsun.🎯

Yaş kaç?

Ailenle mi yaşıyorsun?

İzni bile dolu dolu etkinlikle geçiriyorsun daha ne olsun.🎯

Yaş kaç?

Ailenle mi yaşıyorsun?
Ailemle yasasam yemek derdim olur mu ? :KK70:
İş nedeniyle ayrilinca uzak dustuk.Cok uzak degil ama,hafta sonralari gidiyorum.
Kac gosteriyor,hep klasiktir ya..
İzni dolu dolu geciriyorum da hep yalnizliktan.Baktim ki gelen giden yok,ufukta bir ask da yok.En iyisi ilim irfan olsun.
Okuyayim,gezeyim.Gezmek derken yanlis anlasilmasin oyle atlayip kartalkaya'ya kayak yapmaya gitmiyorum.Zaten pahali zevklerim de olamiyor.Ev kira,maas tek olunca.Bende basladim okumaya :KK70: Neyse ki cok okuyan bir millet degiliz yoksa bu gun 20 tl'ye aldigim kitap yarin 200 tl olurdu :KK70:

Selamlar✋
Benim de aylık raporum şöyle tek cümlelik; sonunda ailece hayalini kurduğumuz hayata ilk adımı attık🤗😊🥰
Bunun dışında gelişmeler de oldu tabi ama hiçbiri bu kadar etkileyici değil bu ay için😊 zorluydu, meşakkatliydi ki hala meşakkatli ama aile olarak hatasıda bizim yanlışı da bizim güzelliğini de biz yaşayacağız dedik ve çoğu kimsenin cesaret edemeyeceği bir karar vererek konfor alanımızdan çıkıp ruhumuzu bedenimizi dinç tutmaya karar verdik. Bunu 8 yaşındaki kızım da destekledi, karnımda tekmeleriyle 6 aylık oğlumda 😊 Dilerim bundan sonraki hayatlarımızda da herbirimiz için bu hareket örnek olur ve kendi hayatlarımızı kimseye beğendirme çabası gütmeden kimsenin gözünde değerlendirmeden sadece kendimizin yanlışı ve doğrusuyla kendimiz yaşarız. 😊

Çocukken yani bebekken de sakindi aslında.
Yapı olarak biraz farklı bir çocuk.👻
Sadece çok konuşuyor :KK70:
Bırak konuşsun :)
Geçen gün bir kız çocuğuna denk geldim bıcır bıcır hiç mi susmaz. Sorular sorular, bir sürü cümleler annesi de sabırla cevap veriyor.
Kalabalık da bir ortamdı.
Eski nesilden bir anne çok yüksek ihtimalle o çocuğu insanlar rahatsız olacak diye sustururdu.
Sonra ortaya toplum içinde asla konuşamayan, kimse ile iletişim kuramayan insanlar çıkıyor.

Şubat ayı raporu vereyim o zaman yeni gelmisken.

🌟 4 kitap bitirdim, toplam 1243 sayfa.
🌟 Alıntı defteri edindim, küçük kitap fotoğraflarını ufaltıp çıktı aldım. O şekilde süslüyorm defterimi❤️
🌟 Kaza orucumu bitirmeye niyetlendim, ancak 3 gün tek tutabildim.
🌟 Film izlemedim hiç 😂 dizilere sardım. Ama tek izlediğim Türk dizisi yargı 😋 onu da bu ay keşfettim, 1 haftada 20 bölüm izledim🤣

Yani verimli geçti mi derseniz, az kitap okudum ama okuduğum kitaplar çok güzeldi. Dördünü de severek okudum. ❤️

Yani verimli geçti mi derseniz, az kitap okudum ama okuduğum kitaplar çok güzeldi. Dördünü de severek okudum. ❤️
Aslinda verim harcamis oldugun enerjinin ne kadarini kendi yararina cevirebildiginle alakali.
Burada kistas her anindan zevk almak olmali bence.
20 bolum yargi,zevk aliniyorsa neden olmasin,her zaman izafiyet teorisi konusulmaz ki :)
Veya kitaplar,hep felsefi,dusunce yolunu gelistiren,kisligi up to date eden nesriyatlar okumamiza gerek yok.
Bence gayet VERIMLI gecmis.Yaptigindan hosnut kaldigin surece verimli diyebiliriz :)

Ailemle yasasam yemek derdim olur mu ? :KK70:
İş nedeniyle ayrilinca uzak dustuk.Cok uzak degil ama,hafta sonralari gidiyorum.
Kac gosteriyor,hep klasiktir ya..
İzni dolu dolu geciriyorum da hep yalnizliktan.Baktim ki gelen giden yok,ufukta bir ask da yok.En iyisi ilim irfan olsun.
Okuyayim,gezeyim.Gezmek derken yanlis anlasilmasin oyle atlayip kartalkaya'ya kayak yapmaya gitmiyorum.Zaten pahali zevklerim de olamiyor.Ev kira,maas tek olunca.Bende basladim okumaya :KK70: Neyse ki cok okuyan bir millet degiliz yoksa bu gun 20 tl'ye aldigim kitap yarin 200 tl olurdu :KK70:
20-30 arasi bence.
Ama daha çok 25-30 arası bir olgunluk

Okunmasa da pahalı zaten A4 olmuş 70 lira 😂
Kütüphane kurtarıcı oluyor 😍
Selamlar✋
Benim de aylık raporum şöyle tek cümlelik; sonunda ailece hayalini kurduğumuz hayata ilk adımı attık🤗😊🥰
Bunun dışında gelişmeler de oldu tabi ama hiçbiri bu kadar etkileyici değil bu ay için😊 zorluydu, meşakkatliydi ki hala meşakkatli ama aile olarak hatasıda bizim yanlışı da bizim güzelliğini de biz yaşayacağız dedik ve çoğu kimsenin cesaret edemeyeceği bir karar vererek konfor alanımızdan çıkıp ruhumuzu bedenimizi dinç tutmaya karar verdik. Bunu 8 yaşındaki kızım da destekledi, karnımda tekmeleriyle 6 aylık oğlumda 😊 Dilerim bundan sonraki hayatlarımızda da herbirimiz için bu hareket örnek olur ve kendi hayatlarımızı kimseye beğendirme çabası gütmeden kimsenin gözünde değerlendirmeden sadece kendimizin yanlışı ve doğrusuyla kendimiz yaşarız. 😊
Beyhan Budak in bir sözü var o kimden aldı bilmiyorum ama

Hayatım alt üst olur deme altının üstünden güzel olmayacağını nerden biliyorsun 😍

Bende bir değişiklik istiyorum hayatımda ama uzun zamandır rolantide 😌
Bırak konuşsun :)
Geçen gün bir kız çocuğuna denk geldim bıcır bıcır hiç mi susmaz. Sorular sorular, bir sürü cümleler annesi de sabırla cevap veriyor.
Kalabalık da bir ortamdı.
Eski nesilden bir anne çok yüksek ihtimalle o çocuğu insanlar rahatsız olacak diye sustururdu.
Sonra ortaya toplum içinde asla konuşamayan, kimse ile iletişim kuramayan insanlar çıkıyor.
Öyle Madonnam ana baba geveze 😂olunca 😌
Armut🍐 dibine düşer nereye düşecek 👻
Şubat ayı raporu vereyim o zaman yeni gelmisken.

🌟 4 kitap bitirdim, toplam 1243 sayfa.
🌟 Alıntı defteri edindim, küçük kitap fotoğraflarını ufaltıp çıktı aldım. O şekilde süslüyorm defterimi❤️
🌟 Kaza orucumu bitirmeye niyetlendim, ancak 3 gün tek tutabildim.
🌟 Film izlemedim hiç 😂 dizilere sardım. Ama tek izlediğim Türk dizisi yargı 😋 onu da bu ay keşfettim, 1 haftada 20 bölüm izledim🤣

😍😍😍
Yürüyüş yok mu?

Son düzenleme:
Aslinda verim harcamis oldugun enerjinin ne kadarini kendi yararina cevirebildiginle alakali.
Burada kistas her anindan zevk almak olmali bence.
20 bolum yargi,zevk aliniyorsa neden olmasin,her zaman izafiyet teorisi konusulmaz ki :)
Veya kitaplar,hep felsefi,dusunce yolunu gelistiren,kisligi up to date eden nesriyatlar okumamiza gerek yok.
Bence gayet VERIMLI gecmis.Yaptigindan hosnut kaldigin surece verimli diyebiliriz :)
Değil mi nicelik değil nitelik önemli aslında 😍

Sen geçen pazar demiştin ya yandaki aileyi izledim huzur buldum.

Bakış açısı biraz da 😌

Bardağın dolu tarafını görmek.

Bir sıfırdan büyüktür 🎯 sözüne bayılıyorum ❤️

X