Teşekkür ederimTekrar geçmiş olsun Mikanım
Bizimde önceki gün sular kesikti zor olmuştu.
Boşta dolu pet de yoktu.
Şimdi yedek 2 tane pet doldurduk artık mecburen.
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım
Zaten çocuklar hep ard arda hasta olur
Sen hasta olunca evde sağlam kimse olmuyor bu yüzde yüz tecrübe ettiğim bişey
Sana iyi gelecekse bi süre görüşme. Annen kaos seven biri sanırım. Üzüldüm senin adına, insanın en sağlam dayanağıdır anne aslında böyle olmamalıydı. Baban ne diyor bu duruma?Merhaba
Bugün evde idim tüm gün
Çamaşır ser topla
bulaşık makinesi doldur boşalt
Alışveriş yapma
Yatağımı düzeltme
Kabak yemeği yaptım
İlaç kullandım alerji için öksürüğüm hala devam ediyor
Arkdaşımla telefonda konuştuk
Son günlerde hiç birşeye tahammülüm kalmadı
Patlamamak için kendimi zor tutuyorum
İlaçlar hem iştahımı açtı hemde asabi yaptı beni
Dün akşam annem aradı telefonda bir sözümü kullanarak bana bağırdı çağırdı yüzüne kapatmak zorunda kaldım
Bugünde aynı şekilde birde hiç birşey olmamış gibi beni aradı bu seferde ben konuşmak istemediğimi söyledim hatta dünkü yaptıkalrından ve tüm zamanlarda yaptıklarından rahatsız olduğumu söyledim başladı yine saydırmaya bende bu sefer yine aynı kısır döngüye giriyor gibi hissettim
Artık kendisiyle görüşmek istemediğimi ve beni huzursuz ettiğini yeterince sağlık sorunlarımın olduğunu kendisinin bana yaptıklarından söylediklerin dolayı tahammülümün kalmadığını her yerden engelleyeceğimi kesinlikle aramasını istemediğimi söyledim kapattım kardeşimede mesaj çektim bir müddet kesinlikle görüşmek istemiyorum annemle nedenleri şu şu ona kendin anlatırsın ben kendi sağlığım psikolojim huzurum için artık açmayacağım telefonlarını aramayacağımda..
Zor oluyor ama böyle çok daha zor oluyor
Tüm huyları yıllardır var düzgün anne kız iletişimi hiçbir zaman kuramadı ve sürekli annem bana niye böyle davranıyo diye diye yıllarım geçti tabi hayat mücadeleside hep girdi içine sorunlara tahammül etmekle birşeyleri ben yaparken o yıkıyor diye duygusal bağımız hiç olmadı malesef annem bahsettiğniz türden biri değil dışarda prensesiyim onun evin içinde ise acımasızca eleştirir aşağılar kırar suçlar ve sana kendini çok kötü hissettirir sürekli kavgadan besleniyorSana iyi gelecekse bi süre görüşme. Annen kaos seven biri sanırım. Üzüldüm senin adına, insanın en sağlam dayanağıdır anne aslında böyle olmamalıydı. Baban ne diyor bu duruma?
Başın sağolsunTüm huyları yıllardır var düzgün anne kız iletişimi hiçbir zaman kuramadı ve sürekli annem bana niye böyle davranıyo diye diye yıllarım geçti tabi hayat mücadeleside hep girdi içine sorunlara tahammül etmekle birşeyleri ben yaparken o yıkıyor diye duygusal bağımız hiç olmadı malesef annem bahsettiğniz türden biri değil dışarda prensesiyim onun evin içinde ise acımasızca eleştirir aşağılar kırar suçlar ve sana kendini çok kötü hissettirir sürekli kavgadan besleniyor
Bu huylarıyla çok soğuttu beni kendinden hiç yakınlık göstermedi
Babam vefat etti o hayattaykende hep kavga vardı evimizde o varsa onla ben varsam benle kim varsa onla…
Babam hayattykende huzurlu bir aile olamamıştık şimdide öyle ne kadar istesemde olmuyor
Malesef …
Ona göreyse hep biz suçluyuz…
Akşam kavga eder
Sabah hiçbirşey olmamış gibi sana çok iyi biriymiş gibi yaklaşır konuşmaya çalışır nazik sevecen biriymiş gibi tüm bu dengesizlik beni mahvediyor önceden üzülüyordum bu duruma artık öfkeliyimde
Sağol dostlar sağolsunBaşın sağolsunpsikolojik destek almayı düşünür mü?
Anneniz gibi birine sahipsenız sanırım hayatınızı kontrol altına almanın tek yolu kendinizi değiştirmeye çalışmak annenizi değiştiremezsinizSağol dostlar sağolsun
Çok kötü akrabalarımız var destekte değiller hep köstekler
Evlat falab boş yaşlılığımızda bizi kapıya atarlar torunlarımız bile bizi döver falan diye annemi hep kötülüğe yöneltiyorlar inanıp bize çatıyor annemde
Annemi bize karşıda kışkırtıyorlar
Aldı 1yıl sonra ilacı istemedi toparladım dedi bıraktı sonra yine sorunlar anlaşmazlıklar olunca bu sefer madem ilaç istemiyor o zaman psikologa götürelim dedik zorla onuda kabul ettirdik 5-6seans gitti sonra şehir değiştirdi bıraktı devamdr etmedi bir süreliğine yanına gittim ordada aile içi huzursuzluklarımız oldu şimdi bir araya gelmiyoruz kendiside bizi suçladığı için istemiyor zaten çünkü dediği şey sizin yüzünüzden ilaca başladım beni rahat bırakın vs bir sürü şey şimdi ayrı şehirlerdeyiz tlefonda bile anlaşamıyoruz kalp kırmaktan ve kırılmaktan yoruldum çünkü benide kendi cehennemine çekmeyi başarıyor o yüzden konuşmayacağım inanın iyi kötü seçenek her şeyi söyledim bir ilerleme kaydedemedim
Teşekkür ederim, yeni nakil olduğum için grip gibi enfeksiyonlu hastalıklar zorluyor, ondan yatırdılar canım.. Dün akşam çıktık,.şimdi yoldayız varmak üzereyiz eve teşekkür ederim.Çok çok geçmiş olsun problem yoktur inşallah neden yatırdılar
Teşekkür ederimHerkese iyi akşamlar
Selam çok geçmiş olsun bir süredir giremiyordum bi selam vereyim dedim
Neler yapıyorsunuz canlar ?
Teşekkür ederim sudem,.dün akşam çıkış verdiler, şimdi yoldayız eve varacağız birazdan. Biraz yorgunum ama toparladım çok şükür.Allah şifa versin canım
Şimdi nasılsın?
Hoş geldin
Nasılsın?
Ya dikkat et kendine ruhsal durumlar çok önlemli gerçekten..Slmlar
Ay o kadar koşturmaca halindeyim ki resmen dinlenemediğim için iyileşemiyorım
Eşim uzmanlık sınavına çalışıyor o yüzden evde olsa da bana bir faydası olmuyor. Kayınvalidemgil zeytin toplamaya gidiyor akşam 4.30 da yorgun geliyorlar. İnanın öyle sıkıştım öyle bunaldım ki.. evi ve bebeği hayırlamaya gelen misafirler de oluyor arada. Yorulsam da farklı yüzler görmek iyi geliyor gerçi.
Haftaya memlekete gideceğiz çok şükür 1 hafta kalıp annemi alıp döneceğiz. Bu sürecin geçici olması tek motivasyon kaynağım bu aralar. Çok ahlanıp vahlandım kusura bakmayın
Dikkat et Sarah, öyle bir hastalık var ki herkes hasta ve kimse iyileşemiyor.. aman diyim.. çoK geçmiş olsunCanlar naber nasılsınız
Geçmişi okuyamadım okuyacam birazdan
Çok kötüyüm demek istemiyorum ama kötüyüm
Çok hastayım
Geçmiyor hastalık bir gün iyi hissediyorum ertesı gün yatak döşek
Dün iyiydim gece 39 derecelere kadar çıktı ateşim ağrıdan uyuyamadım saç diplerime kadar ağrıyordu
Sabah kalktım bişeyler yedım içtim
Sonra soğuk algınlığı ilacı varmış içtim biraz iyi geldı
Oğlumun arkadasları gelecek yarın kırk yılda bir gelecek çocuklar hasta oldum
Temizlikte yemekte yardım ettı sağolsun oğluşum ama küçük işte ne kadar yapabılecek
Temizlik için gelen kadını aradım başka yere gidiyormış ee haklı kadın benim misafirim gelirde ararım diye evde mi bekleyecek
Bütün iş mecbur bana kaldı
Herseyi bitirdim şimdi yine ateşim çıktı başım zonkluyor
Eşim de yarın gelecektı hastayım dıye bugun yola çıkmış gece gelir 2-3 gıbı herhalde
Yarın ki işleri ona bırakırsam belki dinlenirim iyi gelir
Çocuklara portakal soslu ıslak kek ve kurabiye yaptım
Yarın da pizza yapacam herseyini kestim buzdolabına kaldırdım hamuru kaldı sadece onu da eşim halleder
Bitsin şu hastalıklar
Döndüm sudemcim teşekkür ederim. Bugün biraz dinlenirim, yarından itibaren burdayım...senin de sınavın az kalmis başarılar olsun şimdidenSelamlar
sekersizcikolata nasılsın? Merak ettim seni.
S sarahconnor araba için geçmiş olsun canım. Yeni yılda araç vs ın gelen zamları görmüşsündür araç kullanmak lüks olacak artık.
Mikan bende çöz özledim bir arkadaş ile oturup muhabbet edeyim iki lafın belini kırayım. Benim odunla hiç muhabbet edilmiyor
Lotus1234 hayırlısı olsun.
Canım çook çok geçmiş olsunTeşekkür ederim, yeni nakil olduğum için grip gibi enfeksiyonlu hastalıklar zorluyor, ondan yatırdılar canım.. Dün akşam çıktık,.şimdi yoldayız varmak üzereyiz eve teşekkür ederim.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim sudem,.dün akşam çıkış verdiler, şimdi yoldayız eve varacağız birazdan. Biraz yorgunum ama toparladım çok şükür.
Ya dikkat et kendine ruhsal durumlar çok önlemli gerçekten..
Dikkat et Sarah, öyle bir hastalık var ki herkes hasta ve kimse iyileşemiyor.. aman diyim.. çoK geçmiş olsun
Döndüm sudemcim teşekkür ederim. Bugün biraz dinlenirim, yarından itibaren burdayım...senin de sınavın az kalmis başarılar olsun şimdiden
Arkadaşlar hepimiz çok dikkatli olalım,.ben nakil sebebi ile zorlandım evet ama hastane de hasta kaymıyormuş. Dr odadan bile çıkartmadı beni,.tekrar mikrop kapmayayım diye.. herkes dikkat etsin.
Ben şehir dışında hastaneye gittiğim için akşam çıkış yaptık ve yola çıktık. Yarim saat 45 dakikaya evindeyim. Bugün biraz dinlenirim. Yarından itibaren sahalara dönerim. Hepinizi özledim
Çok geçmiş olsun tekrar, dikkat et kendine iyi olmana çok sevindimTeşekkür ederim, yeni nakil olduğum için grip gibi enfeksiyonlu hastalıklar zorluyor, ondan yatırdılar canım.. Dün akşam çıktık,.şimdi yoldayız varmak üzereyiz eve teşekkür ederim.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim sudem,.dün akşam çıkış verdiler, şimdi yoldayız eve varacağız birazdan. Biraz yorgunum ama toparladım çok şükür.
Ya dikkat et kendine ruhsal durumlar çok önlemli gerçekten..
Dikkat et Sarah, öyle bir hastalık var ki herkes hasta ve kimse iyileşemiyor.. aman diyim.. çoK geçmiş olsun
Döndüm sudemcim teşekkür ederim. Bugün biraz dinlenirim, yarından itibaren burdayım...senin de sınavın az kalmis başarılar olsun şimdiden
Arkadaşlar hepimiz çok dikkatli olalım,.ben nakil sebebi ile zorlandım evet ama hastane de hasta kaymıyormuş. Dr odadan bile çıkartmadı beni,.tekrar mikrop kapmayayım diye.. herkes dikkat etsin.
Ben şehir dışında hastaneye gittiğim için akşam çıkış yaptık ve yola çıktık. Yarim saat 45 dakikaya evindeyim. Bugün biraz dinlenirim. Yarından itibaren sahalara dönerim. Hepinizi özledim
İyiyim canım çok şükürsudem34 son günler hadi kolaylıkla atlatacaksn inşallah sınavı
sekersizcikolata çok geçmiş olsun canım ya eve gecmene çok sevindim
S sarahconnor şimdi nasılsin daha iyi oldun mu
Mikan sen nasılsın bebitolar nasıl toparlandiniz mi
Lotus1234 annenle aranızdaki durumlara çok üzüldüm,sanırım biraz uzak kalmak ikinize de iyi gelecek.Anne olunca konu herşey çok hassas çok derin çok daha fazla yıpratıyor olumsuz şeyler .
sudem34 son günler hadi kolaylıkla atlatacaksn inşallah sınavı
sekersizcikolata çok geçmiş olsun canım ya eve gecmene çok sevindim
S sarahconnor şimdi nasılsin daha iyi oldun mu
Mikan sen nasılsın bebitolar nasıl toparlandiniz mi
Lotus1234 annenle aranızdaki durumlara çok üzüldüm,sanırım biraz uzak kalmak ikinize de iyi gelecek.Anne olunca konu herşey çok hassas çok derin çok daha fazla yıpratıyor olumsuz şeyler .
Sevindim iyi olmana, ben de iyiyim hamdolsun,ogluşum hasta yineİyiyim canım çok şükür
Sen nasılsın iyi oldun mu
Çok geçmiş olsun ya oglanlardan geçmiş sana da benim oğlum da bu tarz bı hastalık gecird,kresten aldı o da.Salgın varmis.Çok hastayım28 ekimden beri hastayım ama son 2 gündür pik yaptı diyebilirim. Dün gece ateş üşüme hararet bugün de bulantı istifra şeklinde resmen çökütğ
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ya oglanlardan geçmiş sana da benim oğlum da bu tarz bı hastalık gecird,kresten aldı o da.Salgın varmis.
bitmeyen bir hastalık var bu sene.
Geçecek, inşallah bir an önce geçer