Bugün ne yaptım?

Ben de sadece yatak topladım. Çamaşır yıkayıp serdim.
Bulaşık mak. Boşalttım.
Akşama dünden artan yemekler var. Yanına mücver yapacağım sadece.
Dolunay varmış sanırım 2 gecedir kız uyumuyor desem yeri. Sersem gibiyim. Akşam robotu çalıştırırım o kadar daha da bişey yapamam

Aa ondan olabılır mi bende öyleyim iki gündür

Gece uyanıyorum acayıp bir enerjı
Dönüp duruyorum yatakta
Etkili oluyor mu bu kadae ya

Aa ondan olabılır mi bende öyleyim iki gündür

Gece uyanıyorum acayıp bir enerjı
Dönüp duruyorum yatakta
Etkili oluyor mu bu kadae ya
Ben bu konuları çok araştıran biri değilim ama ne zaman garip hissetsem böyle gezegenlerle ilgili bir şeylere denk geliyor. Her şey birbiriyle bağlantılı o yüzden inanıyorum sanırım

Ben bu konuları çok araştıran biri değilim ama ne zaman garip hissetsem böyle gezegenlerle ilgili bir şeylere denk geliyor. Her şey birbiriyle bağlantılı o yüzden inanıyorum sanırım
Olabılır ya demek ki var etkisi
Aslında başka başka etkileri de vardır ona yormadığımız

Belki bu yaşadığım arızalrın nedeni de o
Güçlü bir cekim olabılır

Selam canlar

Pastalar mastalar ohh miss afiyetle yenmiş.
Dolunay molunay aman uzak olsun bizden ya.

Keyifle keyifli sohbetinizi okudum.

Benim haftam yoğun ve yorucu geçiyor.
Cumadan beri sınava da çalışmadım.

Öpüyorum

Bugun antibiyotikle sıkıntı yaşadım şurup bozuk çıktı. Eczacı kabul etti yenisini verdi o da bozuk çıktı. Hamur gibi oluyordu. Sonra baska eczaneden temin ettim. Doktora geri gittim yazdırdım vs vs. Doktor tekrar uyardı. Kulak şakaya gelmez dedi. Ilerlerse akar dedi. Nasıl daha başlamadın dedi. Işitme kaybi vs demedi. S sarahconnor size de geçmiş olsun. Işitme kaybı hafiftir umarım. Bunun icin kbb gitmek gerekli tabi iyilestikten sonra ona da randevu almalıyım.

Oğlumla konuşuyor aksam bu dolunay işini o neden biliyo musun ayın cekim kuvvetı var ya kanı da hareketlendırıyor ondan oluyor diyor

Yüzde 90 biri yüzde 80 biri duyuyor canım
Çok fazla değil ama yıne de kayıp var

Ameliyat olup bu kadar dikkat etmesek daha da fazla olabılırdı

Enfeksiyon zara zarar verıyor demişti
Kulak hava alsın diye tüp yerleştirmişlerdi

Hemen iyi olur insallah

Sabah sporumu yaptım
Oğluma kahvaltı
Sonra servıs
Kediciklerin beslenmesı

Sonra nevresımlerı değiştirdim
Makineyi çalıştırdım
Bugun mutfak işi var
O yüzden bugun de yemeği dısardan yıyecez

Boynum tutulmuş nedense çok acıyor
Temizlik yapacam sonra kitap ve kahve keyfı düşünüyorum

Oğlumla konuşuyor aksam bu dolunay işini o neden biliyo musun ayın cekim kuvvetı var ya kanı da hareketlendırıyor ondan oluyor diyor
Doğru. Ayın çekim gücü arttıkça insandaki kan da bir su olduğu için tabiri caizse medcezire uğrar ve yukarılara doğru yani ay a doğru çekilir. Bu dolunay dönemleri sinirli olmanın sebebi budur. Kan beynime sıçradı tabiri gerçek yani :)

evet bana da duyunca mantıklı geldı
Tutulmalar fılan da bu sebepten etkiliyor olabılır

Kolay gelsin sana, inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
Çok gecmis olsun
Önce kolay gelsin, sonra iyi keyifler, boyun için de geçmiş olsun bu hava değişiminden kaynaklı olabilir boyun tutulması, hoş ilgilisine sorsan onun bile dolunay ile alakasını kuruyorlar benim annem öyle de

Ben artık bugün kendine gel kızım dedim ve sabah erkencikten kalktım. Eşimle kahvaltı ettik o işe gitti. Ben de ders çalıştım. O esnada çamaşırlar makineye attım ve robotu çalıştırdım o evi temizledi sonra akşama nohut yaptım. Şimdi nette takılıyorum. Sonra biraz daha ders yapıp kitap okuyacağım bugün de böyle

Enfeksiyon sebebiyle mi ameliyat oldunuz?

. Allah şifa versin yavrularımıza. Geçmiş olsun kuzunuza.

Bu arada kuzunun dolunay ile ilgili yorumuna cok güldüm

Kızlar topigi cok sevdim ben de biraz anlatayım. Sabahtan beri etkinlik diye beni yediler evimin iki karıncası. Tv izlemek istemiyorlar. Oyun etkinlik oyun bayilicam. Halsiz ve hasta hissediyorum. Doktor evde dinlensin dedigi icin, okul park vs gitmiyoruz. Cok bunaldılar ve bunun acısını benden çıkarıyorlar
Bu arada yapabildigim tek sey sofrayi toplamak bulasigi yıkamak oldu. Sabah beri sulu boya kuru boya gidiyoruz. Simdi küçüğü uyuttum. Iki makine çamaşır katlanacak. Yemek yapılacak. Oglana da oyalayıcı birseyler bulmaliyim. Ama coook halsizim gun nasil bitecek bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…