Aa ondan olabılır mi bende öyleyim iki gündürBen de sadece yatak topladım. Çamaşır yıkayıp serdim.
Bulaşık mak. Boşalttım.
Akşama dünden artan yemekler var. Yanına mücver yapacağım sadece.
Dolunay varmış sanırım 2 gecedir kız uyumuyor desem yeri. Sersem gibiyim. Akşam robotu çalıştırırım o kadar daha da bişey yapamam
Boşver ya nasılsa yıne kirlenirlerOğlanları yıkamam lazım
Ben bu konuları çok araştıran biri değilim ama ne zaman garip hissetsem böyle gezegenlerle ilgili bir şeylere denk geliyor. Her şey birbiriyle bağlantılı o yüzden inanıyorum sanırımAa ondan olabılır mi bende öyleyim iki gündür
Gece uyanıyorum acayıp bir enerjı
Dönüp duruyorum yatakta
Etkili oluyor mu bu kadae ya
Olabılır ya demek ki var etkisiBen bu konuları çok araştıran biri değilim ama ne zaman garip hissetsem böyle gezegenlerle ilgili bir şeylere denk geliyor. Her şey birbiriyle bağlantılı o yüzden inanıyorum sanırım
Bugun antibiyotikle sıkıntı yaşadımKulağa da her antibiyotik iyi gelmiyor.
Bir kaç kez değiştik biz ama hatırlamıyorum isimlerini.
Kontrollere sık git.
Sinüs rins diye toz var bazı doktorlar öneriyor.
Burun yıkama yapılıyor.
İyileşince bakarsın koruma yollarına.
Kapımız açık.
Oğlumla konuşuyor aksam bu dolunay işini o neden biliyo musun ayın cekim kuvvetı var ya kanı da hareketlendırıyor ondan oluyor diyorBen bu konuları çok araştıran biri değilim ama ne zaman garip hissetsem böyle gezegenlerle ilgili bir şeylere denk geliyor. Her şey birbiriyle bağlantılı o yüzden inanıyorum sanırım
Yüzde 90 biri yüzde 80 biri duyuyor canımBugun antibiyotikle sıkıntı yaşadımşurup bozuk çıktı. Eczacı kabul etti yenisini verdi o da bozuk çıktı. Hamur gibi oluyordu. Sonra baska eczaneden temin ettim. Doktora geri gittim yazdırdım vs vs. Doktor tekrar uyardı. Kulak şakaya gelmez dedi. Ilerlerse akar dedi. Nasıl daha başlamadın dedi. Işitme kaybi vs demedi. S sarahconnor size de geçmiş olsun. Işitme kaybı hafiftir umarım. Bunun icin kbb gitmek gerekli tabi iyilestikten sonra ona da randevu almalıyım.
Kolay gelsın canımSelam canlar
Pastalar mastalar ohh miss afiyetle yenmiş.
Dolunay molunay aman uzak olsun bizden ya.
Keyifle keyifli sohbetinizi okudum.
Benim haftam yoğun ve yorucu geçiyor.
Cumadan beri sınava da çalışmadım.
Öpüyorum
Yaaa yerim onuOğlumla konuşuyor aksam bu dolunay işini o neden biliyo musun ayın cekim kuvvetı var ya kanı da hareketlendırıyor ondan oluyor diyor
Doğru. Ayın çekim gücü arttıkça insandaki kan da bir su olduğu için tabiri caizse medcezire uğrar ve yukarılara doğru yani ay a doğru çekilir. Bu dolunay dönemleri sinirli olmanın sebebi budur. Kan beynime sıçradı tabiri gerçek yani :)Oğlumla konuşuyor aksam bu dolunay işini o neden biliyo musun ayın cekim kuvvetı var ya kanı da hareketlendırıyor ondan oluyor diyor
Doğru. Ayın çekim gücü arttıkça insandaki kan da bir su olduğu için tabiri caizse medcezire uğrar ve yukarılara doğru yani ay a doğru çekilir. Bu dolunay dönemleri sinirli olmanın sebebi budur. Kan beynime sıçradı tabiri gerçek yani :)
Kolay gelsin sana, inşallah emeklerinin karşılığını alırsınSelam canlar
Pastalar mastalar ohh miss afiyetle yenmiş.
Dolunay molunay aman uzak olsun bizden ya.
Keyifle keyifli sohbetinizi okudum.
Benim haftam yoğun ve yorucu geçiyor.
Cumadan beri sınava da çalışmadım.
Öpüyorum
Çok gecmis olsunYüzde 90 biri yüzde 80 biri duyuyor canım
Çok fazla değil ama yıne de kayıp var
Ameliyat olup bu kadar dikkat etmesek daha da fazla olabılırdı
Enfeksiyon zara zarar verıyor demişti
Kulak hava alsın diye tüp yerleştirmişlerdi
Hemen iyi olur insallah
Önce kolay gelsin, sonra iyi keyifler, boyun için de geçmiş olsunSabah sporumu yaptım
Oğluma kahvaltı
Sonra servıs
Kediciklerin beslenmesı
Sonra nevresımlerı değiştirdim
Makineyi çalıştırdım
Bugun mutfak işi var
O yüzden bugun de yemeği dısardan yıyecez
Boynum tutulmuş nedense çok acıyor
Temizlik yapacam sonra kitap ve kahve keyfı düşünüyorum
Enfeksiyon sebebiyle mi ameliyat oldunuz?Yüzde 90 biri yüzde 80 biri duyuyor canım
Çok fazla değil ama yıne de kayıp var
Ameliyat olup bu kadar dikkat etmesek daha da fazla olabılırdı
Enfeksiyon zara zarar verıyor demişti
Kulak hava alsın diye tüp yerleştirmişlerdi
Hemen iyi olur insallah