- 17 Mart 2010
- 26.284
- 67.740
Pozitif düşünelimTeselli gibisine diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif düşünelimTeselli gibisine diyosun
Dilovası tarafı filan ise kocaeli tarafı sanayinin duman ve isi de rahatsız eder.Haklısınız güzel bir kbb uzmanına görünsek daha iyi olur. Çok teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için
Istanbulda degilim artık. Ama çok yakın bir sehirdeyiz. Burası her zaman bol nemli ve bol rüzgarlı maalesef. Denizden buz gibi eser daima yün atletimiz var; kışın giydiririm diyordum kendi atletinin üstüne. Alerjimiz yok ama kaşındrır diye çift atlet giydirdim hep.
Hastalık 8 saatte pik yapıyor dediginiz alerjik bronşit mi? Saat tutmadım ama dün gece ve bu sabah balgam kustu. Doktor geniz akıntısı var ve kusabilir korkma demişti. Kusuruma bakmayın soru yağmuruna tuttum. Ilk çocuk ve ben acemilik yaşıyorum. Her hastalanmasinda elim ayağım dolanıyor. Alerji doktoruna randevu almaya çalışıyorum ama mümkün değil bu arada yönlendirme ve bilgilendirme icin teşekkür ederim
Aynen.Hastalık 8 saatte pik yapıyor dediginiz alerjik
Slm kızlar,
Bugün herkes okula gidince ben de yatakları topladım.
Kahvaltı ve mutfak toplama yapıldı.
Öğlen oğlanları aldım yemek yedirip yatırdım.
WC lavabo yıkadım.
Robot süpürgem garantiye gitmişti geldi salonu süpürttüm.
Dün o kadar çok kısır yapmışımki hala var akşama yanına patates kızartıcam yeterli olur heralde
Kızımı yıkadım bi de
Mutfağı süpürteceğim
Çamaşır toplamam ve 1 posta daha yıkamam lazım
Bugünlük bu kadar sakin bir gün
Hızlı yaşamak lazımmışBen senin ıspanak olayına bayıldıımmm çok güzel oldu, eşim de bayıldı.. Biz com beğendik. Hatta fotograf atıcaktım ama sizin özel mesajlar kapalı.. ama çok teşekkür ederim tarif için.. çocugun yemeğini seviyorsa yemek yap ama ben de eşim protein seviyor diye bazen ıspanağı kavurur, kremalar tavuk göğse dökerim.. sonra fırınlarım.. sonra ustune kasar..
Ben de 25'te evlendim. Ama ben de eşimle tanışana kadar hızlı yaşamadım biraz ama ben de diyorum, yine eşimle evlenseydim ama 30 yaşında evlenseydim.. ben de hani evlilik sorumluluğu için düşünüyorum bunu..
Maşallah çok iş yapmışsın her zamanki gibi.. akşam yemeği de super senin
Eşimin iş yapan hâlini isterdim ya.Çok mutlu oldum afiyet olsun eminim çok güzel yapmışsınızdır
Ben de çok severim kremalı tavuklu ıspanak ama oğlum karışık hiç bişeyi yemiyor hele ot yemeği asla
Ispanak ta sevdiği için değil de işte sağlık için yediği sebzelerden
Çorbasını yaptım yanına da tavuk olunca sesi çıkmadı
Evlilik konusunda aynı fikirim
Hani evlenmek için yine eşimi secerdım ama bu seçim 45 yaşında fılan olurduçok abartım hadı 40 olsun
Elinize sağlık sizin de gayet güzel bir menü olmuşÇok mutlu oldum afiyet olsun eminim çok güzel yapmışsınızdır
Ben de çok severim kremalı tavuklu ıspanak ama oğlum karışık hiç bişeyi yemiyor hele ot yemeği asla
Ispanak ta sevdiği için değil de işte sağlık için yediği sebzelerden
Çorbasını yaptım yanına da tavuk olunca sesi çıkmadı
Evlilik konusunda aynı fikirim
Hani evlenmek için yine eşimi secerdım ama bu seçim 45 yaşında fılan olurduçok abartım hadı 40 olsun
Ahahah tek sorunu iş yapmamaksa alıştırırsın ya, ben inanıyorum yapma birkaç kere ama pes de etme..
Hızlı yaşamak lazımmış
Eşimin iş yapan hâlini isterdim ya.
İş yapan koca olsa iyi olurmuş
Diyo boşa bunu hamarat birini al
GünaydınGünaydın
Güzel bir gün olur insallah
Ben sabah sporumu yaptım
Kahvaltı yaptırdım oğluma sonra
servıse bıraktım
Kedicikleri besledım
Eve çıktım oğlum mesaj yazmış cantasını servıste unutmuş
Müdür beyde aramış herhalde servisi getırmesı için benim haberim yoktu
Diyor ki kadın kocaman çocuk nasıl unuturmuş
O hep kontrol edermişte işte onun çantasını görmemiş bidaha unutmasınmış
Yalan söylüyor şöför yada müdür kızdı herhalde neden bakmadın diye bana laf söylüyor aklınca
Hanımefendi daha çocuk 12 yaşında kaldı ki biz bile unutabılıyoruz siz işinizi düzgün yapsaydınız görürdünüz neyse iyi günler dedim kapattım ama sinirlerim zıpladı sabah sabah
Çoğu şeyini tolere ediyoruz bu yaşta işe ihtiyacı var calışmak zorunda şikayet etmeyelim diye ben dahil herkesi delirtiyor artık
Ya dimi sanki devlet meselesiGünaydın
Ne alaka ya herkesin başına gelebilecek birşey. 2 sene önce eşimle Hatay’da döner yemeğe gitmiştik kocaman çantamı unutmuşum, unuttuğumu bile o kadar geç fark ettim ki yani o daha çocuk bi de servis ablası niye var zaten çocukları toparlamak için sinir oldum burdan kadına
İyi cevap vermiş sinyal canımGünaydın
Güzel bir gün olur insallah
Ben sabah sporumu yaptım
Kahvaltı yaptırdım oğluma sonra
servıse bıraktım
Kedicikleri besledım
Eve çıktım oğlum mesaj yazmış cantasını servıste unutmuş
Müdür beyde aramış herhalde servisi getırmesı için benim haberim yoktu
Diyor ki kadın kocaman çocuk nasıl unuturmuş
O hep kontrol edermişte işte onun çantasını görmemiş bidaha unutmasınmış
Yalan söylüyor şöför yada müdür kızdı herhalde neden bakmadın diye bana laf söylüyor aklınca
Hanımefendi daha çocuk 12 yaşında kaldı ki biz bile unutabılıyoruz siz işinizi düzgün yapsaydınız görürdünüz neyse iyi günler dedim kapattım ama sinirlerim zıpladı sabah sabah
Çoğu şeyini tolere ediyoruz bu yaşta işe ihtiyacı var calışmak zorunda şikayet etmeyelim diye ben dahil herkesi delirtiyor artık
Allah korusun yavrularımızı ya. Teşekkür ederim bilgi için❤Aynen.
Bakıyorsun çocuk hafif burnu akıyor filan sonra maksimum 8 saat sonra çocuk tıkanıyor.
Aşırı öksürük geceyi acilde buluyorsun.
Onlar de direk kortizonlu iğneyi basıp yolluyor.
6-15 saat arası etki ediyor .
Normale dönüyor.
Yün atleti tek giydireyim ben de o zaman. Bu bilgi çoooookk iyi oldu. Allah razı olsun ter olayını düzeltemiyorum bari üşümesinDilovası tarafı filan ise kocaeli tarafı sanayinin duman ve isi de rahatsız eder.
Soğuk hava solur ise tıkanır.
Ağzından hiç soğuk hava solumayacak.
Geniz akıntısı vücudun verdiği tepki onu durduramayınca ciğere kulağa her yere doluyor.
Böyle durumlarda kortizon hızır gibi yetişiyor. Ama mecbur kalmadıkça kullanmamak gerek diye. İnsan ikilemde kalıyor.
Yün atlet tek giydirmek gerek.
O teri dışarı atıyor.
Vücut soğumuyor hiç.
Sırt hep sıcacık.
Benim oğlan bir aydır giyiyor.
Maça giderken bile içine giyiyor.
Bizler de o yollardan geçtik.
Kulağa da her antibiyotik iyi gelmiyor.Allah korusun yavrularımızı ya. Teşekkür ederim bilgi için❤
Yün atleti tek giydireyim ben de o zaman. Bu bilgi çoooookk iyi oldu. Allah razı olsun ter olayını düzeltemiyorum bari üşümesin
Bizim geniz akıntısı kulağa akmış. Kulak enfeksiyon oldu. Bugun yeniden antibiyotik başladık. Daha doğrusu başlayacaktık ama olmadi. Cunku eczaneden aldığım amoklavin es şurubu bir türlü karistiramadim. Ne yaptiysam topak kaldi. Kizin şurubu yaptım. Ama oglanin surup olmadı. Şurup bozuk mudur nedir? Yarin eczaneye gidip söyleyeceğim. Biz Trakya tarafındayız ve evet soguk havada kostu kostu o gun kosarken daha tikandigini hissettim ama bisey olmaz sandım. Ama hala hasta. Bir daha daha dikkatli olacagim. Once burnundan nefes alip vermeyi öğretmem lazım. Bu arada durmadan yazar oldum buraya. Çocuklar bi iyilessin muhabbetlere de karışırım. Pek keyifli görünüyor topic
Ya benım de öyle ama söz konusu oğlum olunca nevrim dönüyorİyi cevap vermiş sinyal canım
Ben hiç kavgaya tartışmaya gelemiyorum ya modum hemen düşüyor.
Boşver canım.
Sen güzel yanıt vermişsin geç git artık.
Müdürünüzün tutumunu beğendim.
Kesinlikle ve kulak enfeksiyonu ihmal edilmemeliKulağa da her antibiyotik iyi gelmiyor.
Bir kaç kez değiştik biz ama hatırlamıyorum isimlerini.
Kontrollere sık git.
Sinüs rins diye toz var bazı doktorlar öneriyor.
Burun yıkama yapılıyor.
İyileşince bakarsın koruma yollarına.
Kapımız açık.
Keyfın bol olsun canımKitap kulübümüzün bu ayki kitabı. Başlayalım bakalım
Ya bende mutfak lovabasıyla uğraştım tıkanmış nefretlik şeySelam kızlar, ben dün o kadar çok yorulmuşum ki kendime gelemiyorum hala... tüm gün yattım uzandım. Yani pazartesiden beri hicbir şey yapmıyorum foruma da akşam millet ne pişirecek, basit be var diye bakayım diye girdim. Size de selam vermek istedim