Allah beterinden korusun.Oğlumla film keyfı yapacaktık o gelince bişeyler hazırlarken parmağımı kestim
Yarayı görünce tansiyonum düştü
Savunmak mekanizmam mı artık bilmiyorum motor kazası yaptığımda da aynısı olmuştu
Ağlamaya başlıyorum kusma isteği oluyor
Tek başına olmak çok kötü böyle durumlarda
Neyseki düzeldim bayılmadan
6.45 -6. 50 gibi kalkıyorum.maşallah erken uyanıyorsun sanırım.Ben de bakıcıyı ayarladım yürüyüş için 1 saat erken geliyor sabah. bakalım neler olacak. kış bastırmadan hedefime ulaşırım inşallah
Hoş geldin canımSudem burdan da merhaba. Yarın itibari ile u grupta da paylaşım yapmak isterim kabul ederseniz. Çünkü ben normalde çalışıyorum, ama sağlık problemimden ötürü raporluyum. Şimdilik kasım ortasına kadar. Burdan yazarsam evde ne yaptığımı görürüm hem
Sağol canımAfiyet olsun canım
Hoş geldinizSabah eşim işten gelip beni uyandırdı.
O lavabo ve duş ihtiyaçlarını hallederken ben de kahvaltı hazırladım, melemen yaptım ve yedik.
Sonra sütçü geldi, süt aldım kaynattım, kaymak topladım üzerinden yarınki kahvaltı için. Kargo geldi iadelerimi yaptım. Eşim TV karşısında uyudu, ben de birkaç saat kitap okudum. Ilıyan sütü mayaladım. Sonra gene akşama ne pişirsem nevrozu başladı.Markete gidip kabak ve süt aldım, fırında başamel soslu kabak graten pişirdim, buzluktan sarma çıkardım. Onları da pişirdim. Eşimi uyandırdım, akşam yemeği yedik sonra çay demledim. Çay içerken belgesel izledik biraz, sonra beraber tekrar kitap okuduk bir saat kadar.
Sonra onu işe uğurladım ve yoğurtları çıkardım soğuması için. Masa örtüleri ve sofra bezlerini de o esnada yıkayıp astım. Arada duş aldım. Soğuyan yoğurtları buzdolabına kaldırıp bulaşık makinesini çalıştırdım. Biraz daha kitap okur, uyurum sanırım.
Yaparken değil ama yazarken yoruldum.
Oh ne güzelGünaydın canlar
Magazin izleyerek güne başladım.
Böreğim fırında kızarıyor
Sarmam ocakta pişiyor.
Çayım demlendi dinleniyor.
Futboldan gelen tayfa ekmek, simit getirecek.
Güzel uyudum çok şükür huzurlu bir gün olacak inşallah hepimiz için öyle olsun.
Valla beraber vakit geçiririz bence bir gün☀Oh ne güzel
Benim de misafir olasım geldi
Ben de magazin izliyorum
Türkiye güzellerine bakıyordum
Şimdi de evlenip boşananlar
Daha ne olsun ne güzel şeyler yapmışsınızSelam kızlar, dün akşam o kadar üşüdüm ki bugün sabah kalkar kalmaz pikeleri makineye ayıp yorgan çıkardımo gazla yaptım ama bugün de hava iyi gibi bakacağız arTık.. Sonra ggüzel bir menemen yapip 1 dilim tam buğday ekmeğimle kahvaltımı yaptım. Buzlukta kıymalı böreğim vardı akşam için onu çıkardım. Ve patates kavurması yaptım. Sonra oturdum kitap okudum ve sonra aklıma geldi bisküvili pasta yaptım. Şımdı de işte söyle nette dolanıyorum, böreği pişireceğim eşim gelmeden, bir de meze yaparım.. Sonra yemekten sonra eşimle yürüyüşe cikariz, sonra bir film izleriz. Sonra eşim ise gideceği için yatar, ben de ya tv bakarım ya da kitap okurum.. Böyle hem boş hem değişik bir gündü benim için..
Ben de sabah çıkarıcam dedim gece üşüdüm ama güneşli ılık bir sabaha uyanınca vazgeçtimDaha ne olsun ne güzel şeyler yapmışsınız
Bende yorganları çıkardımsoğuktu gece sanki
Gece yıne çıkarmaya karar verebilirsinBen de sabah çıkarıcam dedim gece üşüdüm ama güneşli ılık bir sabaha uyanınca vazgeçtim
KesinGece yıne çıkarmaya karar verebilirsin
Daha ne olsun ne güzel şeyler yapmışsınız
Bende yorganları çıkardımsoğuktu gece sanki
Son durumu bildiriyorum, yorganda geçtiğime pişman değilim, iyi ki yapmışımBen de sabah çıkarıcam dedim gece üşüdüm ama güneşli ılık bir sabaha uyanınca vazgeçtim
Ben yarın bildiririm pişman olacak mıyım pikeyi kaldırmadığıma bakalımSon durumu bildiriyorum, yorganda geçtiğime pişman değilim, iyi ki yapmışım
Ahaha aynen yarın senden de son durum bekliyoruzBen yarın bildiririm pişman olacak mıyım pikeyi kaldırmadığıma bakalım
Son durumu bildiriyorum, yorganda geçtiğime pişman değilim, iyi ki yapmışım
Ahaha harika o zaman, umarım yarın Mikan da pişman olmaz, hepimizn müthiş seçimler yapmış oluruzbende son durum bildirimi yapıyorum ben de pişman değilim