- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
Hee onu kullanmistik faydası olmuş muydu hatrlamiyorum bu sefer notuss yazdı tam düzeldi bıraktık iki gün kreşe gitti yine deli gibi öksürmeye başladı yoruldum cokAlerji için zyrtec yazdı bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee onu kullanmistik faydası olmuş muydu hatrlamiyorum bu sefer notuss yazdı tam düzeldi bıraktık iki gün kreşe gitti yine deli gibi öksürmeye başladı yoruldum cokAlerji için zyrtec yazdı bu sefer
Aminnnn, inşaallahEvet daha çok minikler inşallah gerek kalmaz ikisine de
Offf geçen sene öyleydik 1 hafta evde tedavi okula 1 gün gitse başa sarmaca, psikolojim bozulmuştu artıkHee onu kullanmistik faydası olmuş muydu hatrlamiyorum bu sefer notuss yazdı tam düzeldi bıraktık iki gün kreşe gitti yine deli gibi öksürmeye başladı yoruldum cok
Gerçekten insanın enerjisi yerle bir oluyor inşallah okula kolay alışır, sürekli hastalıkla uğraşmak çok zor olurOfff geçen sene öyleydik 1 hafta evde tedavi okula 1 gün gitse başa sarmaca, psikolojim bozulmuştu artık
Geçmiş olsun gerçekten çocuklar hadta olunca hersey değişiyorGerçekten insanın enerjisi yerle bir oluyor inşallah okula kolay alışır, sürekli hastalıkla uğraşmak çok zor olur
Çok teşekkür ederim aminnnnn bütün kalbimle amin..Geçmiş olsun gerçekten çocuklar hadta olunca hersey değişiyor
Mikancım size de geçmiş olsun
Bütün kuzular biran önce iyi olsun insallah
Çok geçmiş olsunOğlumla film keyfı yapacaktık o gelince bişeyler hazırlarken parmağımı kestim
Yarayı görünce tansiyonum düştü
Savunmak mekanizmam mı artık bilmiyorum motor kazası yaptığımda da aynısı olmuştu
Ağlamaya başlıyorum kusma isteği oluyor
Tek başına olmak çok kötü böyle durumlarda
Neyseki düzeldim bayılmadan
Aynen öyle ya, inşallah hemen adapte olurlarGerçekten insanın enerjisi yerle bir oluyor inşallah okula kolay alışır, sürekli hastalıkla uğraşmak çok zor olur
amin inşallah, teşekkürlerGeçmiş olsun gerçekten çocuklar hadta olunca hersey değişiyor
Mikancım size de geçmiş olsun
Bütün kuzular biran önce iyi olsun insallah
Sana da geçmiş olsunOğlumla film keyfı yapacaktık o gelince bişeyler hazırlarken parmağımı kestim
Savunmak mekanizmam mı artık bilmiyorum motor kazası yaptığımda da aynısı olmuştu
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun
Geçmiş olsun.. kan tutuyor olabilir miOğlumla film keyfı yapacaktık o gelince bişeyler hazırlarken parmağımı kestim
Teşekkür ederim galiba kandan ziyade yara tutuyor baya kesilmişti çünküGeçmiş olsun.. kan tutuyor olabilir mi
Evet canımOh afiyet olsun yoğun çalışmalar başlamış
Misafir için mi hazırlıklar
Bende sporumu yaptım oğlumu servise bıraktım
Sonra kedicikleri besledım
Dün dikilecek bir kaç parça bişey vardı onları diktim
Mutfağı topladım makineyi yerlestirdim
Bugun kitaplığı düzenleyecem
Afiyet olsun canımEvet canım
Yeğenim geldi.
Akşam yemeği yedik
Çay keyfi yapıyoruz.
SüperGünaydınlar
Bugün eşim evde o yüzden daha rahat geçiyor günüm
Güzel bir kahvaltı, balkonda kahve keyfinden sonra yatak odalarını süpürüp silmiştim Halılarını serdik.
Merdiven başına kapı almıştık onu kurduk.
Çocuklar okula gitti geldi.
Çamaşır yıkanıyor sericem birazdan
Çocukların şortlarını kaldıracağım
Alt kat süpürüp silerim
Yemek var dünden
Oğlanları da gün sonunda yıkarsam tamamdır
Allah şifa versin hepinizeOğlundan sonra kızim da öksürmeye başladı
Ben de hala kötüyüm .
Böyle psikolojim bozuk diye galiba ev işlerine sardım bu aralar