- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
Tülay kökün kitapları olabilir o zaman ben de okumadım okumak istiyorumYok ya özlü söz gibi değil.
. Sınırlar vs üzerine olabilir.
Hassas insan olma olmama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tülay kökün kitapları olabilir o zaman ben de okumadım okumak istiyorumYok ya özlü söz gibi değil.
. Sınırlar vs üzerine olabilir.
Hassas insan olma olmama
Bak ben ilk atandığım yıl çok çektim.abartmıyorum fizyolojik olarak da etkiledi o sene. Hakkım çok yendi ama ben haklarımı bilmiyordum. Bilsem de bir şey değişmezdi. Oluyor yani böyle şeyler sen doğru duruş sergiledikten sonra için rahat olsun. Ben kendime çok kızıyorum halen O zaman sesimi çıkarmadığim içinKız keyfimden zayıflamadım ya kendime acıyorum
Aynaya bakıp yazık diyorum
Kederden zayıfladım perişanlıktan
Sen hala manipülasyona çok uygun fazla iyi niyetlisinBak ben ilk atandığım yıl çok çektim.abartmıyorum fizyolojik olarak da etkiledi o sene. Hakkım çok yendi ama ben haklarımı bilmiyordum. Bilsem de bir şey değişmezdi. Oluyor yani böyle şeyler sen doğru duruş sergiledikten sonra için rahat olsun. Ben kendime çok kızıyorum halen O zaman sesimi çıkarmadığim için
Kız bir dünya internetim var.Tülay kökün kitapları olabilir o zaman ben de okumadım okumak istiyorum
Bu aralar ben de çok dinleyemiyorımKız bir dünya internetim var.
Dinlesem biraz ne iyi olur.
Podcast programı indirmiştim tekrar indirsem iyi olur.
Bu arada yaprak ıslattım tuzu çıksın diye
Yaprak sarması kesinleşti gibi
Uyum haftası güzeldi, tam zamanlıya geçince beni çok zorladı. Annemi özlüyorumlar, ağlamalar. Fakat bugün iyiydi alışıyor..belleza kızçen alıştı mı okula?
Bakıcam o adama da daha bakmadım.Bu aralar ben de çok dinleyemiyorım
Hikmet Anıl Öztekin daha çok sarıyor bu aralar
Sanırım her şeyin bir zamanı var
Mesela öfke dansını çok çok severek okudum ama şu an mümkün değil okuyamıyorum sarmıyor
Bu arada ellerine sağlık sarma severim
İnşallah alışır.Uyum haftası güzeldi, tam zamanlıya geçince beni çok zorladı. Annemi özlüyorumlar, ağlamalar. Fakat bugün iyiydi alışıyor..
maşallah erken uyanıyorsun sanırım.Ben de bakıcıyı ayarladım yürüyüş için 1 saat erken geliyor sabah. bakalım neler olacak. kış bastırmadan hedefime ulaşırım inşallahGüzel bir günden herkese merhaba
Patates harcı hazırladım börek için.
Buzluktaki yufkayı çıkardım.
Dolma sarma harcı hazırladım.
Bulaşık makinesini doldurdum.
Tahinli çörek eşliğinde çok güzel bir kahvaltı yaptığım için çok mutluyum
Yemekten zevk alabilmek bence çok önemli.
Yediğini hissederek bütün olarak
Oh afiyet olsun yoğun çalışmalar başlamışGüzel bir günden herkese merhaba
Patates harcı hazırladım börek için.
Buzluktaki yufkayı çıkardım.
Dolma sarma harcı hazırladım.
Bulaşık makinesini doldurdum.
Tahinli çörek eşliğinde çok güzel bir kahvaltı yaptığım için çok mutluyum
Yemekten zevk alabilmek bence çok önemli.
Yediğini hissederek bütün olarak
Oğlundan sonra kızim da öksürmeye başladıMikan ı'm bebeler nasıl oldu?
Sen nasılsın?
Aysen012 seninkiler ne alemde?
S sarahconnor senin kuzu çoktan iyileşmiştir
Bebişe de.mi ilaca basladiniz mikanHala öksürük ve ilaç kullanımına devam ama modları iyi çok şükür öksürük dışında hasta gibi değiller
Çok geçmiş olsun benim üçü de öksürüyor geçiş mevsimi bu anlamda çok sıkıntı. Oğlanlara alerji şurubu başladık bakalımOğlundan sonra kızim da öksürmeye başladı
Ben de hala kötüyüm .
Böyle psikolojim bozuk diye galiba ev işlerine sardım bu aralar
Yok ona ilaç yazdı ama ilerlerse verirsiniz dedi. Burnunu açmaya çalıyoruz sürekliBebişe de.mi ilaca basladiniz mikan
Çok teşekkür ederim,benim oglaninki de alerjik gibi,bende de alerjik rinit var kızda yoktur inşallah.Çok geçmiş olsun benim üçü de öksürüyor geçiş mevsimi bu anlamda çok sıkıntı. Oğlanlara alerji şurubu başladık bakalım
Siz de bir an önce toparlarsınız umarım. Bu halde uğraşma ev işi ile
Ben de sürekli burun açma ve emzirme ile geçirmeye çalışıyorum ilaç için küçükler ya inşaallah ilerlemez ikisininki deYok ona ilaç yazdı ama ilerlerse verirsiniz dedi. Burnunu açmaya çalıyoruz sürekli
Alerji için zyrtec yazdı bu seferÇok teşekkür ederim,benim oglaninki de alerjik gibi,bende de alerjik rinit var kızda yoktur inşallah.
Oğlanlara hangi şurubu kullanıyorsun
Evet daha çok minikler inşallah gerek kalmaz ikisine deBen de sürekli burun açma ve emzirme ile geçirmeye çalışıyorum ilaç için küçükler ya inşaallah ilerlemez ikisininki de