Bugün ne yaptım?

Ben de bitene kadar içip sonrasında yeşil çay alacağım.
İçine değişik karanfil tarçın gibi ekleyip aromatik çaya dönüştürebilirsin

Bende bitki çayı filan yaparım sallama filan derken ocakta suyu unuttum çaydanlık gitti

Yemeği ısıttım tavanın altını açık unutmuşum bugün resmen dalgınlık günüm

Bende Mısır cipsi açtım film keyfi yapacağım.
Yorgunum ya kendime dinlenme için fırsat vermek istiyorum
Süper hangi film
Selamlar
Evde temizlik bitti, yemek işi kaldı
Kahve içiyorum
Bugün hibiskus çayı denedim kuşburnuna benzettim. Deneyen var mı?
ben denedim kabızlığa birebir kadınlar içinde faydalı bir çay hibiskus hatta şerbetinide yapıyorlar.

Geçmiş olsun zihni biraz dinlendirmek lazım

Komşular geldi kısır çay kahve ikram edildi
Ben pek keyif almıyorum konuşulan hiçbir şeyden
Sohbet sonunda yine annemle iletişim sorunlarımız konuşuldu son zamanlarda kendimi tutamıyorum aşırı doluyum ayrıca sürekli evde olduğum için çok bunaldım bıktım
Elimin durumundan dolayı annemde sürekli tartışacak birşeyler söylüyor evde biraraya gelmemeye çalışıyorum
Çünkü çok strese giriyorum onunlayken biran önce iyileşip evime dönmek istiyorum
Parmağım kırılmış Allah cezalandırmış beni vs söylemlerinden dolayı
3gündürde kalbim ağrıyor
stresten
Bu yıl kardeşim bakıcı ayarlayacakmış çocuk içinde annemi istemiyorlar bu yıl bu kış
Gelin izne ayrıldı annesigile gitti başka şehre kardeşimde onların yanına gidicek bu yaz anneme gelir burda görüşürüz yeğenimle diye düşünüyordm ama istemiyorlat bir araya gelmek komşularda annemin benle gelip gelmeyeceğini merak ediyorlar oysaki ben çok mutsuz ve kırgınım
Onun çizdiği çok süper imaj ve hiçbir sorun yok sahteciliğindendr etrafa karşı aşırı sıkıldım

Selamlar
Evde temizlik bitti, yemek işi kaldı
Kahve içiyorum
Bugün hibiskus çayı denedim kuşburnuna benzettim. Deneyen var mı?
Nar çiçeği çayı dimi? Pandemi başlayınca denemiştim ama ben sıcak şeyleri ekşi sevemiyorum. Sonra şerbetini yaptım buzlu soğuk soğuk çok güzel olmuştu

Süper hangi film tembellik haktır

Bizde bugün kısır yapma planladık komşuyuda davet etti annem
Sakin huzurlu bir gün olsun inşallah
Day Shıft adı canım☺

Yarım kaldı film.
Kuzenim geldi ps oynamaya oğlumla.
Vampirli filan bir film.

Geçmiş olsun zihni biraz dinlendirmek lazım
Haklısın gidip yatsam iyi olacak
Allah yardımcın olsun canım.
Az kaldı son 6 gün bir iki günde erken gidersin gerekirse.
Giderayak üzme üzülme boşver.
Nar çiçeği çayı dimi? Pandemi başlayınca denemiştim ama ben sıcak şeyleri ekşi sevemiyorum. Sonra şerbetini yaptım buzlu soğuk soğuk çok güzel olmuştu
Off ya yemeği ne güzel anlatıyorsun bende reyhan şerbeti çok severim soğuk iyi oluyor

29 Ağustos ☺

Bir saat dolu dolu yüzdüm.
11.088 adım attım.
Film izledim.
Annem, ablam ve diğer ablamla konuştum.
Okul kıyafeti baktık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…