Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldukHoş geldiniz
Mantı güzel oldu mu?
Hangi yöre yaptınız?
Kaç adım yürüdünüz?
Bende bayadır yemedim
Olsa da yesek
Ooo afiyet olsun ☺Hoşbulduk
Mantı efsane oldu. Kayseri mantısı ben sarımsaklı yoğurtlu üstüne nane, pul biber, sumaklı yapıyorum. Mantımatikle yapınca pratik oluyor yarısını da buzluğa atıyorum
Her gün en az 5 bin adım atmaya çalışıyorum bir de ev beşinci katta asansörde yok. 45 basamak gün içinde in çık yapınca bacak kası oluyor
Beğendin mi kitabı?Bugün plajda kitabımı bitirdim
Annem el açması mantı yaptı
Eve gelince tüm kirlileri yıkadım, temiz götüreyim diye
Yarın kendi evimize döneceğiz.
Ve rutine dönüş..
Cengiz Aytmatov Beyaz Gemi yi okudum. Fena değildi.Beğendin mi kitabı?
Afiyet olsun
Yav benim niye şöyle annem yok
Kitap bitirmek acayip huzur veriyor.Cengiz Aytmatov Beyaz Gemi yi okudum. Fena değildi.
Bak senin annen de neler göndermiş sağolsun
Oğluma okul kıyafeti almaya gideceğim canım biraz dinleneyim.Merhaba iyi haftalar neler yapıyorsunuz?
Kolay gelsin cnm şükür İyi diyelim iyi olsunOğluma okul kıyafeti almaya gideceğim canım biraz dinleneyim.
Sen nasılsın?
Bende Mısır cipsi açtım film keyfi yapacağım.Kolay gelsin cnm şükür İyi diyelim iyi olsun
Bugün kontrole gidecektim dr ameliyata girecekmiş bugün full yarında izinli imiş çarşambaya kaldı
Evdeyim kitap okudum biraz kahvaltı yaptım sonrada rezene çayı tükettim müzik dinleme gündem takibi sosyal medya oyalanıp duruyorum evde vakit geçirmek zor oluyor komşuyu çağırdık kahveye gelecek
Süper hangi film tembellik haktırBende Mısır cipsi açtım film keyfi yapacağım.
Yorgunum ya kendime dinlenme için fırsat vermek istiyorum
Evet bende içmiştim değişik mayhoş bir tadı var. Ben beğendim fena değildi. Ama bayılmadım çünkü devamında tekrar almadımSelamlar
Evde temizlik bitti, yemek işi kaldı
Kahve içiyorum
Bugün hibiskus çayı denedim kuşburnuna benzettim. Deneyen var mı?
Ben de bitene kadar içip sonrasında yeşil çay alacağım.Evet bende içmiştim değişik mayhoş bir tadı var. Ben beğendim fena değildi. Ama bayılmadım çünkü devamında tekrar almadım
Geçen sene kk da çok duymuştum adını.
Ayva tatlısına falan da renk katsın diye kullanılıyor.