- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsunOlsun ev daha önemli,şimdi ne güzel yavaş yavaş yenileniyorsunuz zaten.
Çok güzel görünüyor güzel günlerde kullanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsunOlsun ev daha önemli,şimdi ne güzel yavaş yavaş yenileniyorsunuz zaten.
Çok güzel görünüyor güzel günlerde kullanın
Hayırlı uğurlu olsunAnnem yıllarca kirada oturdu ve ben evlenirken eşimden tek istediği ev almamızdı. O yüzden biz düğün olmadan ev aldık. Öyle olunca mobilyaları hep uygun seçmiştik. O yüzden şimdi değiştirmek kısmet oldu Bunu aldık umarım memnun kalırız
Su tutan leke tutanYanlış kumaş derken ? Eşimin meşhur bi lafı vardır neye göre kime göre yanlış
TeşekkürlerHayırlı uğurlu olsun
Güle güle kullan
Bahçeli eve gidecek bir mobilya seçmişsin
Mobilyacı dediki leke tutmayan kumaş yoktur silinebilir kumaş vardırSu tutan leke tutan
Ya benim de tam olarak bir zevkim bir tarzım yok sanki ya.Ay seninki de fena ya ,ama bu şekilde sorumluluk başkasında olacaksa o da güzel.
Benimki de şu açıdan kötü ,kafamda birşey çiziyorum onu bulmak çok zor oluyor yani akışına asla bırakamıyorum , aklimdakileri bulana kadar koş dur..
Yok ya suyu direk altına geçirmeyen kumaş idealMobilyacı dediki leke tutmayan kumaş yoktur silinebilir kumaş vardır
Güle güle kullan ☺Annem yıllarca kirada oturdu ve ben evlenirken eşimden tek istediği ev almamızdı. O yüzden biz düğün olmadan ev aldık. Öyle olunca mobilyaları hep uygun seçmiştik. O yüzden şimdi değiştirmek kısmet oldu Bunu aldık umarım memnun kalırız
teşekkür ederim cnm senin de güzel gönlüne göre olsunGüle güle kullan ☺
Huzurlu, mutlu günleriniz olsun.
Hayırlı olsun don önemliKendimi ne kadar fit ve zayıf görüyorsam iki beden küçük donlar aldım acilen zayıflayım bari
Ya şöyle çoklu paket idi indirimde diye dayanamadım lcw dan aldım. Büyük bedeni gururuma yediremedim oluyor ama normal yani
Bunu niye anlatıyorum alışverişte ne kadar kötuyüm diye aslı astarı don yani
Gratıste saç kremi indirimde diye bugün gidip şampuan almışım
Yeğenim girdi çıktı her mağazadan bir şey aldı
Ben de o mu bu mu şu mu
Karar vermede nasıl olmamalıyız'in cevabı gibisinKendimi ne kadar fit ve zayıf görüyorsam iki beden küçük donlar aldım acilen zayıflayım bari
Ya şöyle çoklu paket idi indirimde diye dayanamadım lcw dan aldım. Büyük bedeni gururuma yediremedim oluyor ama normal yani
Bunu niye anlatıyorum alışverişte ne kadar kötuyüm diye aslı astarı don yani
Gratıste saç kremi indirimde diye bugün gidip şampuan almışım
Yeğenim girdi çıktı her mağazadan bir şey aldı
Ben de o mu bu mu şu mu
Böyle kalsın belki sudem ablamın donlari gibi beni motive ederKızlar ben de 69 a düşünce surda nasıl görünüyor bakmak istedim , güzelmiş
Nokta atışı yine tesbitinKarar vermede nasıl olmamalıyız'in cevabı gibisin
Şaka bir yana bende donlari hep küçük alırım, insanın gururuna dokunuyor hakikaten 2xl falan
Bu don muhabbeti çok sürmez demiBöyle kalsın belki sudem ablamın donlari gibi beni motive eder
Hayırlı olsun diyelim mademNokta atışı yine tesbitin
Bu sebepten l aldım.
Hatta m çok büyük geldi gözüme
Şimdiiii don demişken bunuuunnn başka versiyonları da vaaarrBu don muhabbeti çok sürmez demi
İfşa filan olurum da iki gün sonra bedenime kadar yazdım
Eeee daha daha nasılsınızBu don muhabbeti çok sürmez demi
İfşa filan olurum da iki gün sonra bedenime kadar yazdım