Bugün ne yaptım?

Ooo ne güzel telaşlar 🤩
Mutlaka çok yorucudur ama tüm yorgunluklarimiz böyle olsun be mikan❤️
Yeni ev hem de bahçeli ,keyifle oturun❤️

Bahçe deyince şöyle sabah mis gibi kuş cıvıltıları eşliğinde bahçede kahvaltı 🤩
Ardından masa başı sohbetleri 🤩
Çocuklar oynuyor bir yandan onların cıvıltısi bir yandan rüzgarın uğultusu ,yaprak kokuları ,toprak kokusu🤍🤍🤍
Ah ne büyük bi nimet ya❤️❤️
Okurken içim açıldı. 😍🥰

Ben de çok zor karar veririm yaa
Ama aklımda hep birşey vardir onu bulduysam tamam bulmadiysam yandık😅öyle gezer dururum asla pes etmem
Ben zor beğenirim. Sanki dünyaya beğenmemeye gelmişim. Üzümün çöpu, armudun sapı ,40 tane bahane bulurum.
Almama odaklı sanki yaşıyorum.
Bir konuyu bin açıdan düşünüp tartınca elim boş eve dönüyorum 😁
Hatta sırf karar veremediğim begenemediğim için oğlumun odasını perdesini her şeyini onlar seçti ben en son gördüm 😁

Ben zor beğenirim. Sanki dünyaya beğenmemeye gelmişim. Üzümün çöpu, armudun sapı ,40 tane bahane bulurum.
Hatta sırf karar veremediğim begenemediğim için oğlumun odasını perdesini her şeyini onlar seçti ben en son gördüm 😁
Ailen mi mükemmelliyetçiydi -malesef-benimkiler gibi
Hata yapma lüksün yok muydu benim gibi :KK53: :KK14:
Seni çok rahatsız eden bir durumsa yardım alman güzel olabilir. Ben yardım aldım ve çok rahatlamıştım.💓
Hayatı kendimize ne kadar kolaylaştırabilirsek o kadar kâr 👍🤗

Ben her şeyi beğenirim 🤪 yani bilmiyorum eşya sonuçta güzel de olsa çirkin de olsa bir süre sonra sıkılacağım o kadar düşünemem üzerine. Mesela hiç hesapta yoktu ama dün oturma grubu alma kararı aldık ve 2 mağaza gezip beğendik aldık hemen 🤣🤭 yani en kötü ne olabilir ki en kötü daha çabuk sıkıldığım bir model seçmiş olabilirim ama o da problem değil çünkü eskiyene kadar kullanıcam mecbur 🙈

Ailen mi mükemmelliyetçiydi -malesef-benimkiler gibi
Hata yapma lüksün yok muydu benim gibi :KK53: :KK14:
Seni çok rahatsız eden bir durumsa yardım alman güzel olabilir. Ben yardım aldım ve çok rahatlamıştım.💓
Hayatı kendimize ne kadar kolaylaştırabilirsek o kadar kâr 👍🤗
Hep birileri beni kazıklayacak gibi hissediyorum 😁
Yok ya ailemin dünyadan haberi yok.
Hiç bir şeyime karışmadılar
Relax bir çocuktum yani.
Ama benimki çok eleştirir ama bence bu benim huyum.
Öncede öyleydi yani.
Kök nedeni inan bende merak ediyorum

Ben her şeyi beğenirim 🤪 yani bilmiyorum eşya sonuçta güzel de olsa çirkin de olsa bir süre sonra sıkılacağım o kadar düşünemem üzerine. Mesela hiç hesapta yoktu ama dün oturma grubu alma kararı aldık ve 2 mağaza gezip beğendik aldık hemen 🤣🤭 yani en kötü ne olabilir ki en kötü daha çabuk sıkıldığım bir model seçmiş olabilirim ama o da problem değil çünkü eskiyene kadar kullanıcam mecbur 🙈
8 ay gezip sonra yanlış kumaş aldığımı söylemiş miydim 😁
Kırk kişiye sorarım.
Kırk yerden araştırıp kafamı karıştırırım😁

Mükemmel bence keşke bende böyle olsam çok isterim.
Kv de öyle neye ihtiyacı varsa hemen gider alır kafada biriktirmez.

Ay seninki de fena ya ,ama bu şekilde sorumluluk başkasında olacaksa o da güzel.

Benimki de şu açıdan kötü ,kafamda birşey çiziyorum onu bulmak çok zor oluyor yani akışına asla bırakamıyorum , aklimdakileri bulana kadar koş dur..

Ayyy seninki ne güzel yaa ,sıfırdan ev dizer gibi yepyeni bir başlangıç gibi 🤩
Hayırlı olsun koltukların ,nasıl birşey aldın resmi var mı🤩

8 ay gezip sonra yanlış kumaş aldığımı söylemiş miydim 😁
Kırk kişiye sorarım.
Kırk yerden araştırıp kafamı karıştırırım😁
Sen bensin bu konuda.
Tamamen içime sinsin isterim.
Ama hayatta imtihanlar bitmiyor malum. Beni de törpüledi. O yüzden artık daha da rahatım.
Şimdi fonksiyonel olması ve beni yormaması önceliğim ama taş gibi eşyalar qlınca da zamanında, karşılıklı bakışıyoruz.😁

Sen bensin bu konuda.
Tamamen içime sinsin isterim.
Ama hayatta imtihanlar bitmiyor malum. Beni de törpüledi. O yüzden artık daha da rahatım.
Şimdi fonksiyonel olması ve beni yormaması önceliğim ama taş gibi eşyalar qlınca da zamanında, karşılıklı bakışıyoruz.😁
İnsan sıkılıyor dimi bı zaman sonra ben çok severek alırım ama gönlüm çabuk kayar başkasına 🤪tabi minimalist takildgm için öyle çok eşya almam degismem de🤪

Ayyy seninki ne güzel yaa ,sıfırdan ev dizer gibi yepyeni bir başlangıç gibi 🤩
Hayırlı olsun koltukların ,nasıl birşey aldın resmi var mı🤩
Annem yıllarca kirada oturdu ve ben evlenirken eşimden tek istediği ev almamızdı. O yüzden biz düğün olmadan ev aldık. Öyle olunca mobilyaları hep uygun seçmiştik. O yüzden şimdi değiştirmek kısmet oldu ☺️ Bunu aldık umarım memnun kalırız

Eklentiler

• 8D3FFE3E-271B-4545-A8DC-5578B9C96EC0.jpeg
    8D3FFE3E-271B-4545-A8DC-5578B9C96EC0.jpeg
    219,9 KB · Görüntüleme: 41
Annem yıllarca kirada oturdu ve ben evlenirken eşimden tek istediği ev almamızdı. O yüzden biz düğün olmadan ev aldık. Öyle olunca mobilyaları hep uygun seçmiştik. O yüzden şimdi değiştirmek kısmet oldu ☺️ Bunu aldık umarım memnun kalırız
Olsun ev daha önemli,şimdi ne güzel yavaş yavaş yenileniyorsunuz zaten.

Çok güzel görünüyor güzel günlerde kullanın 🌸🌸

X