Okurken içim açıldı.Ooo ne güzel telaşlar
Mutlaka çok yorucudur ama tüm yorgunluklarimiz böyle olsun be mikan
Yeni ev hem de bahçeli ,keyifle oturun
Bahçe deyince şöyle sabah mis gibi kuş cıvıltıları eşliğinde bahçede kahvaltı
Ardından masa başı sohbetleri
Çocuklar oynuyor bir yandan onların cıvıltısi bir yandan rüzgarın uğultusu ,yaprak kokuları ,toprak kokusu
Ah ne büyük bi nimet ya
Benim de o boğaz meselesinde oluyor.Ben de çok zor karar veririm yaa
Ama aklımda hep birşey vardir onu bulduysam tamam bulmadiysam yandıköyle gezer dururum asla pes etmem
Hepiniz benim balımsınızSeç olacaktı da
Ben bu yazıyla zaten ufaktan yol alayım en iyisi.
Elvedaaa alohaa
Yav dünya geniş.
Ben zor beğenirim. Sanki dünyaya beğenmemeye gelmişim. Üzümün çöpu, armudun sapı ,40 tane bahane bulurum.Ben de çok zor karar veririm yaa
Ama aklımda hep birşey vardir onu bulduysam tamam bulmadiysam yandıköyle gezer dururum asla pes etmem
Ailen mi mükemmelliyetçiydi -malesef-benimkiler gibiBen zor beğenirim. Sanki dünyaya beğenmemeye gelmişim. Üzümün çöpu, armudun sapı ,40 tane bahane bulurum.
Almama odaklı sanki yaşıyorum.
Bir konuyu bin açıdan düşünüp tartınca elim boş eve dönüyorum
Hatta sırf karar veremediğim begenemediğim için oğlumun odasını perdesini her şeyini onlar seçti ben en son gördüm
Ben her şeyi beğenirimBen zor beğenirim. Sanki dünyaya beğenmemeye gelmişim. Üzümün çöpu, armudun sapı ,40 tane bahane bulurum.
Hatta sırf karar veremediğim begenemediğim için oğlumun odasını perdesini her şeyini onlar seçti ben en son gördüm
Hep birileri beni kazıklayacak gibi hissediyorumAilen mi mükemmelliyetçiydi -malesef-benimkiler gibi
Hata yapma lüksün yok muydu benim gibi
Seni çok rahatsız eden bir durumsa yardım alman güzel olabilir. Ben yardım aldım ve çok rahatlamıştım.
Hayatı kendimize ne kadar kolaylaştırabilirsek o kadar kâr
8 ay gezip sonra yanlış kumaş aldığımı söylemiş miydimBen her şeyi beğenirimyani bilmiyorum eşya sonuçta güzel de olsa çirkin de olsa bir süre sonra sıkılacağım o kadar düşünemem üzerine. Mesela hiç hesapta yoktu ama dün oturma grubu alma kararı aldık ve 2 mağaza gezip beğendik aldık hemen yani en kötü ne olabilir ki en kötü daha çabuk sıkıldığım bir model seçmiş olabilirim ama o da problem değil çünkü eskiyene kadar kullanıcam mecbur
Mükemmel bence keşke bende böyle olsam çok isterim.Ben her şeyi beğenirimyani bilmiyorum eşya sonuçta güzel de olsa çirkin de olsa bir süre sonra sıkılacağım o kadar düşünemem üzerine. Mesela hiç hesapta yoktu ama dün oturma grubu alma kararı aldık ve 2 mağaza gezip beğendik aldık hemen yani en kötü ne olabilir ki en kötü daha çabuk sıkıldığım bir model seçmiş olabilirim ama o da problem değil çünkü eskiyene kadar kullanıcam mecbur
Çok teşekkür ederim canım aminİnşallah bir gün olur
Allah senin de gönlüne göre versin
Bende de yemek konusunda bu var ya maalesef ,illa yenilecek oBenim de o boğaz meselesinde oluyor.
İlla o yemeği yiyinceye kadar döner durur aklımda.
Yanlış kumaş derken ? Eşimin meşhur bi lafı vardır neye göre kime göre yanlış8 ay gezip sonra yanlış kumaş aldığımı söylemiş miydim
Kırk kişiye sorarım.
Kırk yerden araştırıp kafamı karıştırırım
Ay seninki de fena ya ,ama bu şekilde sorumluluk başkasında olacaksa o da güzel.Ben zor beğenirim. Sanki dünyaya beğenmemeye gelmişim. Üzümün çöpu, armudun sapı ,40 tane bahane bulurum.
Ayyy seninki ne güzel yaa ,sıfırdan ev dizer gibi yepyeni bir başlangıç gibiBen her şeyi beğenirimyani bilmiyorum eşya sonuçta güzel de olsa çirkin de olsa bir süre sonra sıkılacağım o kadar düşünemem üzerine. Mesela hiç hesapta yoktu ama dün oturma grubu alma kararı aldık ve 2 mağaza gezip beğendik aldık hemen yani en kötü ne olabilir ki en kötü daha çabuk sıkıldığım bir model seçmiş olabilirim ama o da problem değil çünkü eskiyene kadar kullanıcam mecbur
Sen bensin bu konuda.8 ay gezip sonra yanlış kumaş aldığımı söylemiş miydim
Kırk kişiye sorarım.
Kırk yerden araştırıp kafamı karıştırırım
İnsan sıkılıyor dimi bı zaman sonra ben çok severek alırım ama gönlüm çabuk kayar başkasınaSen bensin bu konuda.
Tamamen içime sinsin isterim.
Ama hayatta imtihanlar bitmiyor malum. Beni de törpüledi. O yüzden artık daha da rahatım.
Şimdi fonksiyonel olması ve beni yormaması önceliğim ama taş gibi eşyalar qlınca da zamanında, karşılıklı bakışıyoruz.
Annem yıllarca kirada oturdu ve ben evlenirken eşimden tek istediği ev almamızdı. O yüzden biz düğün olmadan ev aldık. Öyle olunca mobilyaları hep uygun seçmiştik. O yüzden şimdi değiştirmek kısmet olduAyyy seninki ne güzel yaa ,sıfırdan ev dizer gibi yepyeni bir başlangıç gibi
Hayırlı olsun koltukların ,nasıl birşey aldın resmi var mı
Olsun ev daha önemli,şimdi ne güzel yavaş yavaş yenileniyorsunuz zaten.Annem yıllarca kirada oturdu ve ben evlenirken eşimden tek istediği ev almamızdı. O yüzden biz düğün olmadan ev aldık. Öyle olunca mobilyaları hep uygun seçmiştik. O yüzden şimdi değiştirmek kısmet olduBunu aldık umarım memnun kalırız