- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Annem KV yok ama ben varımOff ellerine sağlık ve de afiyet olsun
Annen varken buzluğa filan attır istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem KV yok ama ben varımOff ellerine sağlık ve de afiyet olsun
En sevdiğim tepsiye dalmak sunum munum zaman kaybıTembellikten öyle paylaştım sunum munum yok
Hatta tepsiyle yedik
Bir tek oğlumun önüne tabak koydum
Soğusun da yesin diye
Ben patates kızarttım. Bizde de kızartma nadir yapılır. Anaları zararlı olduğunu düşünüyor.En sevdiğim tepsiye dalmak sunum munum zaman kaybı
Ben de bayılırım kızartmaya ve evet sofraya gelmeden yarısını ben yerimBen patates kızarttım. Bizde de kızartma nadir yapılır. Anaları zararlı olduğunu düşünüyor.
Kızartma yapınca gelen üstünden atıştırdı, giden üstünden atıştırdı. Oooğğğlum etmeyin tutmayın....Bir de sen çok yedin, ben az yedim davası.
Sonuç
Lezzetli yemek,
Iııyyy bunu mu yaptııınn, yine aç kaldık davası yok( patlıcan yapacaktım kızartmaya dönmeseydim),
mikemmel ayak üstü sunumu
Bir dahaki sefere her patatese pembiş kurdale bağlayacağım
Annemin kulakları çınlasın, çok sinir olurdu üstten yemeye. Bana da ondan bir lezzetli gelir ki sorma üstten yemek.Ben de bayılırım kızartmaya ve evet sofraya gelmeden yarısını ben yerim
Kesinlikle daha az yoruyorLezzetli yemek,
Benim ablam üstten yemeye bayılırAnnemin kulakları çınlasın, çok sinir olurdu üstten yemeye. Bana da ondan bir lezzetli gelir ki sorma üstten yemek.
Şimdi masada olsa yiyesim gelmez.
Mikan yaaaBen de çok rahatına düşkün üşengeç tembel bir insanım ama çocuk yaparken kimse bana sormadığı için 3 çocuğum var
Ben de iş hayatında herkese siz, hanım, bey diye hitap ederdim. Sen diyenlere gıcık olurdum. Doktorlarda hiç “siz” yok mesela. Kendinden 50 yaş da büyük olsa sen diyolar.Geçen doktor da ablacim dedi doçent olmuş bana abla diyo ben öğretmenim bari hocam de demi
Ay hiç sevmem öyle sofraya gelmeden yemeyi. Ancak çok acıkmış olmam lazım. Yemek yaparken tadına tuzuna bakmayı da sevmemBenim ablam üstten yemeye bayılır
Sofra ortaya gelene kadar karnını doyurur
Sonrada ben pek yemem iştahım yok falan filan yersen
Mutfakta hazırlık aşamasında bir kavun keser o biter sonra bı daha keser
Sen' e razıydım ama benden büyük biri de abla demesin hatta küçük biri de demesinMikan yaaa
Ben de iş hayatında herkese siz, hanım, bey diye hitap ederdim. Sen diyenlere gıcık olurdum. Doktorlarda hiç “siz” yok mesela. Kendinden 50 yaş da büyük olsa sen diyolar.
Ay hiç sevmem öyle sofraya gelmeden yemeyi. Ancak çok acıkmış olmam lazım. Yemek yaparken tadına tuzuna bakmayı da sevmem
Senli benliyi ben de çok sevmem. Okulda bile çok uzun zaman geçmesi lazım isimle ya da senle hitap etmem için.Mikan yaaa
Ben de iş hayatında herkese siz, hanım, bey diye hitap ederdim. Sen diyenlere gıcık olurdum. Doktorlarda hiç “siz” yok mesela. Kendinden 50 yaş da büyük olsa sen diyolar.
Ay hiç sevmem öyle sofraya gelmeden yemeyi. Ancak çok acıkmış olmam lazım. Yemek yaparken tadına tuzuna bakmayı da sevmem
Misafirler gitti mi?Günaydın
3.5 saat uykuyla duruyorum
Gece ancak misafirleri yatırıp duş alıp yattım.
Sabah da 6.40 da kalktım.
Oğlanı kampa gitmesi için toplanma alanına götürdum.
Araçlarının kalkmasını bekliyorum.
Onu gönderdikten sonra pastaneye uğrayıp kahvaltı yapmayı düşünüyorum.
Ordan halamı alıp yüzmeye geçeceğim.
Halam yüzmeye başlıyor bugün.
Beraber gidip geleceğiz.
Keyifli okumalarKitabım geldi. 2 kitabı da sipariş etmiştim ama diğeri stokta yokmuş. Bununla başlayalım bakalım
TeşekkürlerKeyifli okumalar
Şöyle onlar uyurken ben yüzdüm geldim Amca simit , ekmek alıp gelmiş,bende kahvaltı hazırladım.Misafirler gitti mi?
Keyifle okuKitabım geldi. 2 kitabı da sipariş etmiştim ama diğeri stokta yokmuş. Bununla başlayalım bakalım
Hoş geldinBugün kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşıkları makineye koydum, ocak, tezgah, ara fayans sildim.
Eşim 1 mak çamaşır yıkamış ben yokken, onları yerleştirdim. Nevresimleri çıkardım. Valizi boşalttım, temizleri yerleştirdim, kirlileri ayırdım. Ortalığı topladım.
Yerleri robot süpürdü, ben sildim. Toz aldım.
Balkonu yıkadım, bitkileri akşamdan sulamıştık.
Lavabo wc yıkadım.
Deniz havlusu, banyo paspası, siyahlar yıkandı, açık renkliler yıkanıyor.
Ben de dinleniyorum..