Acaip rahatlıyor insanEveeet mutfağı toplarken Beyhanın dün paylaştığın videolarını dinledimsudem34 çamaşır katlarken de yeni paylaştıklarını dinliyim
Duvara asmak istediğim bir şeyler vardı onları hallettik eşimle. Salonu da değiştirdik güzel oldu bence havası değişti.
Bugün çocuklara odalarını süpürttüm. Bu işi büyük oğluma kitlemeyi düşünüyorum henüz 5,5 yaşında ama seviyor süpürmeyi
Leyla'nın evi ni not aldım listeme gerekirse öne çekeyim.Ayşe Kulin ile barışmadık biliyorsun
Ama livanelinin leylanın evi beğenmiştim
Ama ben kolay kolay bunu mutlak okumalısın demiyorum kitaplara
Herkesin kitaptan beklediği çok başka şeyler var çünkü.
Ağla mantolu duygularını içinden geldiği gibi hisset.Günaydınlar
Ben bugun kendimi duygusal anlamda çok iyi hissetmiyorum
Normalde hiç hassasiyet yaşamadım başından beri
Ama simdi bebek tekmeledikçe bile ağlayasım geliyor bugün.
Öğleden sonra arkadaşlarımla buluşacağım biraz kafam dağılır belki
Magazinde haberler.Valla o da hep aynı konular etrafında donuyo. İyi gezdi bu aralar Almanya vsben onu bekar saniyodum. Çocuklarıyla resmini gördüm sonra. Ama eşiyle hiç yok sanırım
Youtube da aldı yürüdü valla, 2 milyona yakın takip eden var. Bı ara bazı meslektaşları dalga geçmiş bu videolarla ilgili, daha yeni başladığı zamanlarda, bir videosunda anlatmıştı. Ama bak şimdi her yerde seminerlere gidiyor. İnandığın yoldan sasmayacaksin demek ki..Magazinde haberler.
Tuna oğlu kıza da Efsun .
Eşiyle bende hiç görmedim.
Bizimle yaşıt.
Bala li (Ankara)
Babası taksici imiş.
Afiyet olsun
Meyve veren ağaç taşlanır diye boşa dememişlerYoutube da aldı yürüdü valla, 2 milyona yakın takip eden var. Bı ara bazı meslektaşları dalga geçmiş bu videolarla ilgili, daha yeni başladığı zamanlarda, bir videosunda anlatmıştı. Ama bak şimdi her yerde seminerlere gidiyor. İnandığın yoldan sasmayacaksin demek ki..
Sen dün yaptıklarimi görmedin galibaAfiyet olsun
Ne çok iş yapmışsın bugun
Oğluna bilsem de başarılar diliyorum
Tablet sınav kolay oluyor gececektır eminim
Ben de kahvaltı ve yemek dışında hiç bişey yapmadım
Açlar ordusu kitabına başladım umarım beğenerek okurum
Aa doğru kaldırıldıgını duymuştumSen dün yaptıklarimi görmedin galibabunlar fragman kalır asıl film dün idi
Sağol beraber de içeriz inşallah
Şimdi de ananaslıyeşilçay yaptım sıra onda otururken hiç agzim boş durmuyor.
Yemek en önemlisi zaten halletmissin.
Digerleri ne zaman olsa olur .
Sınavda tableti geri kaldırdılar yazılıya girecekler.Bu sene değişti daha tam tablete alıştılar bu çıktı
Benim yemek henüz piyasada yok.
Mutfağa girsem zor çıkarım bugün
kim ki o?Meyve veren ağaç taşlanır diye boşa dememişlerben beğeniyorum bana iyi geliyor
Pazara gittim geldim.Aa doğru kaldırıldıgını duymuştum
Bakalım nasıl olacak yazılı şekli
Ben de yeşil cay çok severim bir ara çok içiyordum ara verdim bu sıralar
Bak şimdi yazınca aklıma geldi neden ara verdim acaba
Çalışkanlık başka sen yemeği de halledersın hemen
Düdüklüye at bişeyler pişiyor nasılsa
Ben öyle yaptım
Cheesekek yaptım
Kuaför e randevu aldım Perşembe gidecem
Pazartesi yine dişçideyim
Cuma da belki tel için cağırır
Cumartesi yolculuk
Pazar döneriz
Annemleri de görecem
Anneme babama hediye almaya cıkarım
Haftaya yoğunum baya
İki gündür videolarını paylaştığım zatı muhteremkim ki o?
Tepsi kebabı çok severim.Dizimi izledim
Komşum geldi kahve içtik
Yemek yaptım- pratik ve lezzetli yemek önerisi vereyim “tepsi Kebabı”
Ben köfte yuvarlamakla uğraşmam kolay kolay böyle hem sağlıklı hem lezzetli hem pratik oluyoryanına salata yaptım sadece, çocuklara çorba vardı.
Mutfağı topladım.
Sadece çamaşır katlamadım ya puffs üşendim
Evde yapıyorum ben, Hatay’da annemgildeyken direk kasabı arıyoruz o ayarlayıp fırına götürüyor sonra da eve getiriyorlarTepsi kebabı çok severim.hem kolay hem lezzetli
Evde mi yapıyorsun fırına mi gönderiyorsun ?
Salonu eşine iteledin mi
TV izlerken hızlı katlanıyor çamaşırEvde yapıyorum ben, Hatay’da annemgildeyken direk kasabı arıyoruz o ayarlayıp fırına götürüyor sonra da eve getiriyorlarfırındaki daha lezzetli oluyor tabi ama evde ki de hiç fena değil
Mecbur eşime yaptırdım çalışsın biraz
Salonun ve mutfağın camını sildim. 1 sepet çamaşır katladım. 1 sepet daha var
Tv de uğurböceği ve karakedi var bakamıyorum gözüm kanıyorTV izlerken hızlı katlanıyor çamaşır
Hadi ya sana 6 sene sonradan sesleniyorum biz hala izliyoruzTv de uğurböceği ve karakedi var bakamıyorum gözüm kanıyor