Bugün ne pişirsem?

Yaa cidden mii ben okudum, sonra profillerinize girip baktım açılmış mı diye, göremeyince açtım. Keşke bekleseydim o_O
Hayır hayır sen iyiki açtın benim enerjim yoktu açmak için . Birde şu aralar yemek yapmıyorum ya ne yazacağım ki diyordum

Burada gördüğüm en komplekssiz ve sempatik üyelerden biri
Vallahi gerçekten canım ya çok sevdim lorentzimi gerçekten bana deseydi biri elin lezzetsiz o zaman bende olsam o yemeği yemem diye vallahi ne yapardım bilmiyorum :KK70: ayrıca hep söylüyorum azmine hayranım lorentz:KK70:

Naz yaptın napalim erken kalkan yol alirmis:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yavrucum şimdi annemin evindryiö ya burada da yemek yapmıyorum eee öyle olunca yemek topiği açsam ne yazarım diye bir an düşündüm . Birde kimseler gelmez kendim çalıp kendim oynarsam ne olacaktı:KK45:

Yavrucum şimdi annemin evindryiö ya burada da yemek yapmıyorum eee öyle olunca yemek topiği açsam ne yazarım diye bir an düşündüm . Birde kimseler gelmez kendim çalıp kendim oynarsam ne olacaktı:KK45:
Ben tontriko lorentz var daha benim kankiler var onları cagirirdik

Bu sizin topiğiniz. Rahat rahat takılın diye açtım. Yoksa benim pek alakam yok :KK14: İstediğiniz arkadaşlarınızı da çağırın

Back
X