- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
- 158
Yaa cidden mii ben okudum, sonra profillerinize girip baktım açılmış mı diye, göremeyince açtım. Keşke bekleseydimBebişim ya ahh ben açacaktım aslında![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cidden mii ben okudum, sonra profillerinize girip baktım açılmış mı diye, göremeyince açtım. Keşke bekleseydimBebişim ya ahh ben açacaktım aslında![]()
Tamamen sana katılıyorum kadına neler neler dedi bazıları canım benim hiç birşey demedi eminim şahane birisi oBurada gördüğüm en komplekssiz ve sempatik üyelerden biri
Hayır hayır sen iyiki açtın benim enerjim yoktu açmak için . Birde şu aralar yemek yapmıyorum ya ne yazacağım ki diyordumYaa cidden mii ben okudum, sonra profillerinize girip baktım açılmış mı diye, göremeyince açtım. Keşke bekleseydim![]()
Haha iyi yaptın beni kurtardın vallahiBaktım kimse açmaya yanaşmamış, bu muhteşem takımı kaybetme riskini göze alamadım![]()
Naz yaptın napalim erken kalkan yol alirmisBebişim ya ahh ben açacaktım aslında![]()
Vallahi gerçekten canım ya çok sevdim lorentzimi gerçekten bana deseydi biri elin lezzetsiz o zaman bende olsam o yemeği yemem diye vallahi ne yapardım bilmiyorumBurada gördüğüm en komplekssiz ve sempatik üyelerden biri
Kiymali patlıcan yemeği yaptım bendeBugun misafirler vardi gun menusu vardi bizde:)) ama yaptikca paylascam bende:)
Yavrucum şimdi annemin evindryiö ya burada da yemek yapmıyorum eee öyle olunca yemek topiği açsam ne yazarım diye bir an düşündüm . Birde kimseler gelmez kendim çalıp kendim oynarsam ne olacaktıNaz yaptın napalim erken kalkan yol alirmis![]()
Ben tontriko lorentz var daha benim kankiler var onları cagirirdikYavrucum şimdi annemin evindryiö ya burada da yemek yapmıyorum eee öyle olunca yemek topiği açsam ne yazarım diye bir an düşündüm . Birde kimseler gelmez kendim çalıp kendim oynarsam ne olacaktı![]()
Korktum hahahaBen tontriko lorentz var daha benim kankiler var onları cagirirdik
Kız yine çağırın. Ben sırf sizin muhabbetiniz için açtımBen tontriko lorentz var daha benim kankiler var onları cagirirdik
Çağırmam dedim mi tabikisi cagiricamKız yine çağırın. Ben sırf sizin muhabbetiniz için açtım
Ay alemsin sen yaBu sizin topiğiniz. Rahat rahat takılın diye açtım. Yoksa benim pek alakam yokİstediğiniz arkadaşlarınızı da çağırın
Çağır doldur buralarıÇağırmam dedim mi tabikisi cagiricam![]()
Muhabbetleriniz çok tatlı, baktım herkes aç diye birbirine atmış. Dedim bu kızları ben kapıp bir araya getireyim bariAy alemsin sen yabaktın ki açmayı beceremedim
![]()
Çok iyi yaptın canimmmmmMuhabbetleriniz çok tatlı, baktım herkes aç diye birbirine atmış. Dedim bu kızları ben kapıp bir araya getireyim bari![]()