Bugün ne pişirsem?

MariD

Everybody forgives everybody for everything
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
2.148
6.459
158
Merhaba hanımlar
Günlük yemek menülerimizi, tariflerimizi paylaşıyoruz.:hamarat:

Günlük olarak menünüzü paylaşabilmek ve topiği kaybetmemek adına; konumuzu takip edebilirsiniz :kk77:

Hem sohbet edip hem de birbirinden güzel tarifler paylaştığımız topiğimizde, siz hamarat hanımları aramızda görmekten mutluluk duyarız :KK36:

Son düzenleme:
Topik şahane oldu ya valla artık birkaç hafta annemin menülerini paylaşacağım sonra inşallah kendi yemek menülerim olacak:hamarat:

Ayy çok güzel oldu. Ben henüz evli değilim lakin güzel yemek yaptığım söylenir :KK53: Hem sizden de tecrübe kazanmış olurum

Kızlar gözden kaçırdığım arkadaşlarınız varsa toplayın gelsinler

Ben tamı tamına özel sebeblerinden dolayı şubattan beri yemek yapmıyordum daha yeni azıcık birkaç parça yemek yaptım . Fark ettim ki çok özlemişim yapmayı. Anneme diyorum ki anne valla kızınım diye yalan söylemek zorunda değilsin ne olur doğru söyle kötü mü yemek yapıyorum diyorum da gülüyor yok yok iyisin valla diyor geliştirmem lazım kendimi çok eksiklerim var o_O

Ben tamı tamına özel sebeblerinden dolayı şubattan beri yemek yapmıyordum daha yeni azıcık birkaç parça yemek yaptım . Fark ettim ki çok özlemişim yapmayı. Anneme diyorum ki anne valla kızınım diye yalan söylemek zorunda değilsin ne olur doğru söyle kötü mü yemek yapıyorum diyorum da gülüyor yok yok iyisin valla diyor geliştirmem lazım kendimi çok eksiklerim var o_O
Güzel yapıyorsundur, anneler açıkça söylüyorlar çünkü. Beğenmese eksiklerini söylerdi

Back
X