o silinen resim gerçekten kötüydü..
iyikide silindi.
bende gelir bakarım çok beğendiğim arkadaşlarım var.
çok şıklar çok güzel taşıyorlar kıyafetlerini.onları takip ederim ne giymişler bugün diye.
zevklerine hayran kalırım.umarım yine böyle şık ,zarif abartıdan ve teşhirden uzak resimler görürüz.
bugünkü kıyafetini paylaşmaksa amaç bir önden dilerseniz birde arkadan bi foto çekip koyun. siz 10 tane fotoyu komik pozlarla verirken burda geyik yaparken topiğin amacını saptırıyosunuz...
özlenen eskilerin kendisinden çok topiğe ,takip edenlere ve kendilerine saygısıydı...
okypete BarbieveKen
,neden üstünüze alınıyorsunuz.
herkes kimden bahsedildiğini anladı bir siz mi anlamadınız?.
Bugün 13:59
BarbieveKen
,neden üstünüze alınıyorsunuz.
herkes kimden bahsedildiğini anladı bir siz mi anlamadınız?.
buraya hemen hemen hergün böyle yorumlar yapılıp çıkılıyor
buna bir son verilicekse bu ytartışmaların yaşandığı bugün son verilsin
evet alınıyorum çünkü bir yiğit tivitinin adını verene kadar kimse vermemişti
herkes isim belitmeden bombalamaya devam ediyordu
ve bu hep yapılıyor ...
yine herzamanki vakalar artık ne zaman gelecekte topic başlıklarına göre hareket edebilcez
yeri geliyo topic geyikten geçilmiyo ve sayfalar ilerleyip durdukça önceden foto ekleyen arkadaşları göremiyoruz şahsen ben çok fazla geriye gidemiyorum sıkıcı geliyo
yada sürekli fotoların alıntısı yapılıyo bence bu topiği tatsız kılan nedenler bunlar eski müdavimlerimizde sıkıldı artık foto eklemekten çünkü yorum yapılmıyoki çoğu resimler es geçiliyo içinde benim fotolarımda dahil
barbiveken ben seni burada görmekten zevk alıyorum şimdiye kadar hiç teşhirci pozların olmadı aksine eklediğin fotolarda kimi zaman yaramaz kız çocuğu edası vardı buda benim hoşuma gidiyo
ben bu topiği çok seviyorum ve takip ediyorum da...
burada birçok arkadaşımı da çok begenerek izliyorum ..verdikleri manken edalı pozları,ayrıntılı resimleri hiç gözüme batmıyor hatta daha çok göze hitap etmesi sebebi ile ilgimi çekip ,beğeni ile takip ediyorum ... ama aşırı dekolte olayı ( uzuvlarına ramak kala) ki bana göre frikik ,ama bilinçli firikik!! bunlar göze hitap etmediği gibi bakınca mide sorunu yaşıyorum ... mini etek yada tayt giyip bacaklarının deşifre olması değil kastım ...üstüne basa basa söylüyorum ,uzuvlara ramak kala pozları ,duruşları, sergilenme çabası hiç ama hiç hoş durmuyor... sexepalite kadının doğasında yoktur ,ama olması gerekendir... ama yerine ,zamanına ve mekanına özgü bir dişiliği yaşamalıdır kadın..bana göre burası bu denli sexi,kıskırtıcı ,tahrik edici pozlar için ne yeri ,ne de ortamı... ben bir kadının alımlı ,manken edalı duruşuna,pozuna ,yerinde ve kararında kadınsı pozlarına zaten hayran biriyim ama dediğim gibi kadınsılık ,dişilik ayrı ,verilen bir takım pozlar apayrı ...
emdev canım bu arada kadın kadına söylemlerimiz sadece havada kalıyor aslında, bu aşikar.. ben bu sitede çok erkek üye vakasına tanık olmuş biriyim bir çoğumuz gibi,dolayısıyla ne yazık k i başbaşa değiliz
ve yine dolayısıyla,verilen frikikler davetiye çıkarıyor onlara...burada sinsice dolaşan bayan nikli erkeklere gün doğuyor, çünkü burada aradıkları bu tip yazı ve resimler..o yüzden de bu kadar rahat davranmamak gerek bence çünkü belli ki,''birileri bizi gözetliyor'' yüzlerce kadının bulundğu bir platformda hiç erkek olmama ihtimali sizce kaç ?:)))
olayın özü şudur; popomuza 3 cm kala görüntülerine ''HAYIR'' :))
valla ben resimlerini alıntı yaptım. ve yazdım.
o mesajım silinmiş. o yiğit benim galiba::)).sonrada diğer arkadaşlar yazdı ..
evet arkadaşlar uyarı mesajı yazdığım halde hala aynı konudan devam ediyorsunuz,
konu dışı mesajlar çoğaldığı için bu topiği kapatıyorum,
lütfen;
yeni topiğimizden devam edelim...Bugün ne giydin? Çek görelim..
Arkadaşlar bu bölümde günlük kıyafetlerimizin resimlerini paylaşacağız, yorumdan çok resim paylaşımı olsun lütfen.. bölümümüz misafirlere kapalı olsa da, resimlerimiz lütfen belli sınırlar dahilinde olsun... Güzel paylaşımlar diliyorum... sevgiler...www.kadinlarkulubu.com
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?