Bugün ne almadın?

Günaydın
Bugün doktora gideceğim
Kontrol için
Herhalde sigortam karşılar
Ama özel hastane olduğundan 15 tl sgk farkı çıkacak

günaydın

haftasonu bilgisayarımı açmadığımdan buralara uğramadım. benim için haftasonu harcamalı geçti

550 kredi kartıma yatırdım. otomatik hesaptan çekiyor aslında ama elimde birikmiş vardı bankaya yatıracağıma karta yatırdım.

270 öğrenim kredimi yatırdım.

28 tl kpss için kitap aldım. bi bakayım sınava kadar. ne olursa artık. Akşam burhan altıntop izleyene kadar biraz tarih dinlerim youtubetan

5 tlye de120 li kalem ucu aldım.

Bugün de trendyoldan çanta aldım 115 tl. İstek değil ihtiyaçtı. Çantaların bir süre sonra derisi yıpranıyor maalesef. Çantalarım böyle yıpranmıştı. Aylardır ilk defa kendime bir şeyler almış oldum böylece. (Giyemediğim söz elbisem dışında tabi)

Burhan dan bende vazgeçemiyorum

yani bunlar zorunlu harcama
devlete mi geçmek istiyosun?

çanta için de bi önerim var.
deri yerine pierre cardin, u.s polo, divarese, vakko, beymen, matmazel gibi markaların değişik sert bir materyalden çantaları var ya onlardan almanı öneririm. taş gibiler.

bende bi tane düz lacivert-kahve uzun askılı pierre cardin var 3 seneyi geçti neredeyse her gün kullanıyorum hala yeni diye koysan satılır. 240 tl ye almıştım verdiğim para helal olsun

şu resimdekiler de gayet kullanışlı ve uzun ömürlü.
biraz ilk başta fazla ödersin ama uzun süre kullanırsın derim.

bugün hastaneye 15 tl
yemek için de 5.50 tl harcadım.

maaşımı aldıktan sonra işten ayrılışımı yapacağım.
önümüzdeki hafta da bana yol görünüyor
Hakkında hayırlısı olsun. Yeni başlangıçlar her zamn düşündürür insanı. Umarım herşey güzel olur

Bireysel emekliliğim vardı ayda 134 tl
Dün hesaptan çekilecekti mesaj geldi ödenmedi diye
Bi baktım 152 tl ye yükselmiş
Ödeyemedim bu ay
Maaşta yatırırm artık

aynen zorunlu ödemeler bunlar hep. sadece kredi kartımdaki 250 tllik keyfi harcama sayılı. onlar da gözüme çok batmadı :)

özel sektör çok yıpratıcı. haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6 bazen 7ye kadar çalışıyorum. özel günlerde tatil yok (yılbaşı- milli bayramlar- 1 mayıs gibi). yaptığım iş bazen beni zorluyor çünkü iş yüküm fazla geliyor. devlet daha rahat olur diye düşünüyorum. olacağından değil de sınavdan puan alayım en azından puanım dursun diyorum.

sadece 657 olacağım bir memurluk bile yazacağım illa mühendis olmak gibi bir düşüncem de yok. hatta özelden o kadar yoruldum ki 500 tl az kazanırım ama devlette biraz daha sakin çalışırım diye düşünüyorum. hayırlısı artık.

çantayı ben de bu sefer bahsettiğin tarzda aldım zaten :) polonun bi çantası. deri değil de böyle kumaş gibi. uzun yıllar kullanacağımı düşünüyorum. kahverengi aldım. botlarım kahverengi kullandığım atkı - şal onlar da krem kahverengi ağırlıklı montolarıma da yakışıyor. kahverengi çanta tamam :) sıra siyahta. yaza doğru da siyah bakacğım

sen nasılsın ? iyi misin? yeni görev zamanın belli oldu mu?

güle güle kullan yeni çantanı :)
kahveyi ben de seviyorum.
Çok kullanışlı oluyor

benim besde 250 idi. 276 yapmışlar. bu ne didim, bana bu kadar zam yapmıyorlar, ama yapacak bir şey yok.

Sinir oldum ya daha zam alamadan her şeye zam geldi

benim de katkı payıma zam yapmışlar. otomatik oluyormuş. aradım eski haline çevirdim. patronum zam yaparsa o zaman arttırırım diye düşündüm :)

Oluyorsa ben de yapayım bugün arayıp
Sizin patrona kızıyorum ben
Bari 1 mayısta çalıştırmasın ya işçi bayramını memur kutluyor ben anlamadım ki

Dün kurumdan ayrılışım için işlemlere başladım
10 tan yere borcu yoktur ilişiği yoktur diye imza attırmam gerekiyor.
Hepsi de birbirinden uzak yerler
Gidiyosun yetkilileri yerinde bulamıyorsun falan

Ne saçma işler

Hayırlısı olsun cnm
Keşke bu devirde işleri bu kadar zorlaştırmasalar

Bu ay çok maaşımı çok planlı idare etmem lazım
Kredi kartım 900 tl gelmiş
Kredim d 1100 tl

Başka bi borcum yok bu ay
İşte artık paraları yollar oteller falan yiyecek benim

Hayırlısı olsun cnm
Keşke bu devirde işleri bu kadar zorlaştırmasalar

Evet güya teknoloji devrindeyiz
Aynı kurum içinde benim tc kimliği yazdıklarında tüm bilgilerimi tek ekrandan görebiliyor olmaları lazım mantıken
Ama yolunu bilmediğim işimin olmadığı birimlere gönderiyolar bir de kampüslerden biri dağ başında biri şehir merkezinde :)

Hayırlısı olsun artık

Her şey çok daha güzel olacak inşallah

teşekkür ederim canım :)

müşteri hizmetlerini aradım. ben eski ödediğim tutarı ödemek istiyorum dedim. güncellediler :) 1 ay fazla ödemiş oldum sadece.

aynen işçiyiz ve 1 mayısta daha da hakkını veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…