• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Günaydın
Dün markette 100 lira harcadık
Bütçem 95 tl idi :)

10 tl ye 5 şişe rendelenmiş domates aldım
Bizim kendi yaptıklarımızdan 3 kavanoz kalmıştı çünkü
İndirimde görünce aldım
O yüzden bütçeyi aştım

Fişi yine paylaşırım

Sucuk
2 çeşit peynir
Yoğurt
Süt
Meyve sebze aldım bu hafta

dün doğum günümdü
Eşim bana yıllardır çok beğendiğim pandora bilekliklerden aldı

Aslında çok pahalı gümüş bir zincir için
Ama sen bunlardan çok istiyodun dedi
Ben de içimdeki o isteği bastıramadım valla napiyim

sağlıklı nice senelerin olsun canım :) eşin ne güzel düşünmüş. Allah ağzınızın tadını bozmasın :nazar:

an itibariyle işyerimden yazıyorum yağmur, yaş, kar, çamur, yılbaşı demeden çılgınlar gibi çalışıyorz. ama hala zamlardan ses yok :KK70:

2017 benim için hazin başlamıştı. süper mutlu devam etti süpersonik kötü bitti. :63:

2018 den daha iyi bir yıl olmasını diliyorum :dua:

hepimize sağlıklı birikimli bir yıl olur inşallah :KK200:

sağlıklı nice senelerin olsun canım :) eşin ne güzel düşünmüş. Allah ağzınızın tadını bozmasın :nazar:

Çok teşekkür ederim :)

an itibariyle işyerimden yazıyorum yağmur, yaş, kar, çamur, yılbaşı demeden çılgınlar gibi çalışıyorz. ama hala zamlardan ses yok :KK70:

2017 benim için hazin başlamıştı. süper mutlu devam etti süpersonik kötü bitti. :63:

2018 den daha iyi bir yıl olmasını diliyorum :dua:

hepimize sağlıklı birikimli bir yıl olur inşallah :KK200:

Bu yıl çok daha güzel olacak merak etme ;)
Yalnız özel sektöre çok gıcık oluyorum
Başkalarının dinlenme zamanı özel sektörün çalışma zamanı.
Hep kapitalizm bunlar...

Arkadaşlar,
Yeni bir yıl
Yeni kararlar
Yeni planlar..

Bu gün herkesin borçlarından kurtulup birikimler yaptığı bir yılın ilk günü

Ben malesef ay sonuna doğru kontrolü biraz kaybedip eşimin kredi kartına yüklendim
Ama hemen toparlanıp mantıklı davranmaya devam edeceğim

Bu almama meselesi diyet gibi
Çok sıkı diyetler nasıl bi bozulduğunda önünü alamıyolar bu iş de böyle

İhtiyaç kadar almak en güzeli sanırım.

Çok teşekkür ederim :)

Bu yıl çok daha güzel olacak merak etme :KK66:
Yalnız özel sektöre çok gıcık oluyorum
Başkalarının dinlenme zamanı özel sektörün çalışma zamanı.
Hep kapitalizm bunlar...

aynen kapitalist düzenin parçasıyız maalesef :bicak: en azından bugün yapılacak işlerimin çoğunu hallettim :) gelenimiz gidenimiz eksik olmuyor. yol geçen hanı gibi idare :KK53:

merhabalar,

ben de uzun bir süre almayınca bir sürü şeyi aynı anda alıyorum onu farkettim. cumartesi annemle avmye gittik. şu yün sıcacık şallara bakıyordum. 1 tanesini aldım elime, sonra bir bere ve bir eldiven aldım. sonra bir hırka derken bir baktım kucağım dolmuş.

sonra anneme bunlara ihtiyacım yok ki dedim. bırakalım dedim. hepsini tek tek rafına bıraktım. eve dönerken 3 yumak atkılık yün aldım. anneme şal ördürttüm :KK69: çok güzel oldu. aynı ipten anneme de aldık. toplam 36 tl ödedik iplere. ikimiz de atkılandık.

dün markete girdim. canım çikolatalı bir şeyler istedi. 6,5 tl ona verdim.

bugün kira aidat ve doğalgazı ödeyeceğim.

asgari ücret zammı beni her yerden vuruyor sanırım :KK70: şimdi de apartman aidatına zam gelmiş.

patronumu gizli numarayla arayıp "zam yap patron zam yap" şarkısını dinletmek istiyorum.

ödemelerim de şunlar;

kira ; 700
aidat; 100
doğal gaz; 67,77
toplam EFT ücreti ; 4tl (banka birazcık indirim yaptı sağolsun)

871,77 tl harcamışım :)

annem artık memlekete dönecek. ona da otobüs bileti alacağım ;65TL
kredi kartı ile alacağım.

merhabalar,

ben de uzun bir süre almayınca bir sürü şeyi aynı anda alıyorum onu farkettim. cumartesi annemle avmye gittik. şu yün sıcacık şallara bakıyordum. 1 tanesini aldım elime, sonra bir bere ve bir eldiven aldım. sonra bir hırka derken bir baktım kucağım dolmuş.

sonra anneme bunlara ihtiyacım yok ki dedim. bırakalım dedim. hepsini tek tek rafına bıraktım. eve dönerken 3 yumak atkılık yün aldım. anneme şal ördürttüm :KK69: çok güzel oldu. aynı ipten anneme de aldık. toplam 36 tl ödedik iplere. ikimiz de atkılandık.

e yani hazır annen varken sen neden yün şal alıyosun :)
iyi ki vazgeçmişsin

asgari ücret zammı beni her yerden vuruyor sanırım :KK70: şimdi de apartman aidatına zam gelmiş.

patronumu gizli numarayla arayıp "zam yap patron zam yap" şarkısını dinletmek istiyorum.

ödemelerim de şunlar;

kira ; 700
aidat; 100
doğal gaz; 67,77

ama mecburi giderler bunlar
bizim de kira 800
aidat 150 :(
doğalgaz henüz gelmedi ama seninki civarında olur

ödemelerim de şunlar;

kira ; 700
aidat; 100
doğal gaz; 67,77

eft ücreti 4 TL çok fazla
en para da ücretsiz

Son düzenleme:
ama mecburi giderler bunlar
bizim de kira 800
aidat 150 :KK43:
doğalgaz henüz gelmedi ama seninki civarında olur

aynen 1+1 eve bu kadar kira verdiğim için acıyorum aslında çünkü çevre sitelerde 4+1 evler hep 1000 tl kira ödüyor.

600-650 daha makul gibi geliyor bana kirası.

eft ücreti 4 TL çok fazla
en para da ücretsiz

2 yere eft yaptım. 2 tl 2 tl olarak kesti :KK43: aslında maaş hesabım bu benim ama ya şubedekiler bilmiyor ya da bi sıkıntı var. önceden daha yüksekti. aradım ve azalttırdım.

en parayı da düşündüm de. en paraya göndermek için de eft yapmam lazımdı :) o yüzden hesap açmadım.

annemin MR sonuçları temiz çıktı :) Allahıma çok şükür. çok mutlu oldum :KK200:

Allah sağlık versin her şey olur. :nazar:

babacım da inşaat mühendisi. sahada çalışmak artık onu yoruyor diye bir süredir emekliliğinin tadını çıkarıyordu. gel gör ki 2 kardeşim üniversitede. onlar bitirene kadar çalışmam lazım dedi. daha sakin sürekli sahada olmayacağı bir işe başlayacak Allahın izniyle.

2018 maşallah iyi başladı gibi :nazar:

benim de aklımda bir kaç projem var. inşallah gerçekleştirebilirim o_O

Back