Bugün ne almadın?

Aynen canim

Günaydın herkese
Eşimin hastalığı bir türlü geçmiyor 12 gün oldu eve geldiği gibi yemek yiyip ilaç içip yatıyor
Haftalardır zaten sıkılıyorum bu aralar hiçbir aktivitemiz yok
2 hafta önce şehirdışına işlerim için gidip geldik yorulduk
Geçen haftasonu eşimin sınavı vardı çok da hastaydı sınava gittik geldik
Ben bunaldım
Haftasonu bişeyler yapmak istiyorum
Ama şimdi de kesin hava kötü olur

Geçmiş olsun. havalar bi soğuk bi ılık. hastalanmak için tam hava var zaten. sıcak-ılık suya bal karıştırıp limon sıkıp verseniz?

iyi geliyor kesinlikle. inşallah sağlığına kısa sürede kavuşur.

günaydın arkadaşlar,

dün pis boğazlığım tuttu ama yine de markete gidip abur cubur almadım. hem verdiğim kiloları almamak adına hem de ayırdığım mutfak bütçesini aşmama adına almak istemedim. ben de buzlukta bi poşet haşlanmış nohutu çıkardım. tavaya attım. biraz da tuzladım. tuzlu leblebi oldu :) diyet yapanlara da tavsiye ederim güzel bir atıştırmalık oldu :)

bu arada buzluk sayımı yaptım.

çokça sucuk (işim bu zaten bazen işten gelince iyi oluyor ya da pazar kahvaltısında)

1 paket taze fasulye (müstakbel kayınvalidem yazın çokça vermişti sağolsun)

2 paket kıyma.

2 poşet de tereyağı

2 parça tavuk fileto kalmış

sucuk hariç diğerleri bu ay biter. artık yılbaşından sonra tereyağı ve et alırım.

bir de bi ara fasulye ve nohut haşlayıp buzluğa koymam lazım.

valla süpersin aklıma hiç leblebi yapmak gelmemişti

bugün eşimin doğumgünü ama ben sabah hatırladım
hediye almak için çok geç oldu
zaten ne alacağıma dair fikrim de yoktu.
bu yüzden sevdiği bir yemek yapmaya karar verdim, bir de 2 kişilik küçük pasta alacağım.
akşam geç gelecek o gelene kadar hazır ederim diye umuyorum.

Ekmek hariç bir süredir ben de bu şekilde yaşıyorum daha kolay ve güzel herseyden önemlisi sağlıklı. Ekmeği de organik ekmek tüketiyorum.

elecda çamaşır suyu hiç kullanmıyor musun? Ne kadar zararlı olduğunu biliyorum ama wc de kullanmadan yapamam. Bende çok deterjan vs kullanmayı sevmem. Arapsabunu benimde vazgeçilmezim.

elecda çamaşır suyu hiç kullanmıyor musun? Ne kadar zararlı olduğunu biliyorum ama wc de kullanmadan yapamam. Bende çok deterjan vs kullanmayı sevmem. Arapsabunu benimde vazgeçilmezim.
ben hiç çamaşır suyu kullanmam
domestos falan da.

aslında karbonat ve sirkeyi karıştırarak wc temizlenebilirmiş.

bu ay bursumu alamadım
herhalde pazartesiye kalacak
halbuki hemen bir borcumu ödeyecektim keşke yatsaydı

Ben yıllardır kullanmıyorum. Aslında kullanmadan yapabilirsin zira wc'deki mikroplar çamaşır suyundan daha az zararlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…