- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun gratisten makyaj temizleme mendili esime jilet banyo lifi dis macunu tuy dokucu krem ve nesfitt bar aldim. Evde oldugu icin sampuan dis fircasi dus jeli ve islak mendil almadim. Pamuk fiyati yukselip dustugu icin almadim.
iş için demişsin harcırah yada ödeme almıyor musun? en azından bir kısmını karşılarlarÖnümüzdeki hafta bi yolculuğa çıkmam gerekebilir hiç planlamamıştım ama işle ilgili bi durum oldu
Umarım çok masrafım olmaz
Ama uçak vs kullanmam gerek
başarılarBen şimdi sınava gidiyorum bugün ales sınavı var ona gireceğim
Sonra avm ye uğrayıp yüzüğümü bakım için bırakacağım
Oradan çorum tanıtım günlerine gideceğiz :)
Bedava etkinlik buldum işte
Artık verilen ikramlardan yeriz
Dönüşte de su alıp geleceğiz
Arabaya en son geçen hafta pazar günü binmiştik
Resmen 1 haftadır kullanmadık
Büyük başarı bizim için
Size de Az harcamalı günler dilerimm :)
Eski çalıştığım işyerine kendi özel işim için gideceğiiş için demişsin harcırah yada ödeme almıyor musun? en azından bir kısmını karşılarlar
Dışardan yemek söylemedim pattis kızarttım.
Kesinlikle.Yani evdeki daha güzel daha sağlıklı
Değil mi?
günaydın :) ben de gratise gitmedim. çünkü ihtiyacım yok. aslında şampuan stoklamaya gidecektim ama benim aldığım şampuanın indirimli hali merket fiyatıyla aynıymış (arkadaşımdan duydum) fiyatları şişirip mi indirdiler yoksa normalde de şampuanı o fiyata satıyorlar bilmiyorum.
Ben bugün kahvaltı yapamadım doktora gitmiştim
Hala aç geziyorum şu saat oldu
Akşama kadar beklesem 7 gibi yemek yiyeceğim ama 5 saat daha dayanamayacak gibiyim
Yiyecek bir şey de bulamıyorum
Fastfood yememem lazım
canım o kadar uzun saat açlık iyi değil. eğer fast food kilo problemi içinse süt ve badem tavsiye ederim. bulabileceğin yer var mı ? market bakkal falan. süt açlığını bastırır.
Hayirli olsun da, 2-3 senelik enflasyonu da hesap edin derimSelamlar herkese
Dün akşam 10 ltlik su damacanamızı 1 tl kumbarası yapmaya karar verdik
Ve de tamamen dolana kadar dokunmayacağız
Sadece 1 tl lik madeni para ile dolduracağız :)
2-3 sene sürebilir ama olsun
2-3 senelik enflasyonu kesinlikle düsünün bencede. tl değer kaybediyor. dolar altın euro olarak birikrseniz olur ama tl değer kaybederHayirli olsun da, 2-3 senelik enflasyonu da hesap edin derim
Hayirli olsun da, 2-3 senelik enflasyonu da hesap edin derim
2-3 senelik enflasyonu kesinlikle düsünün bencede. tl değer kaybediyor. dolar altın euro olarak birikrseniz olur ama tl değer kaybeder
Damacana cok buyuk. Cam kavanoz olsa bi iki ayda birikse 200 kadar mesela 1 gram altin alirsiniz en azindanEnflasyonu düşünmedim tabi
Olmadı bu iş
Eurodan da madeni para bulamam ki o kadar
katılıyorum damacana çok büyük olur, hem hevesiniz kaçar hem de eviniz 1+1di sanırım çok yer kaplar :) ben kumbarayı beceremiyorum bir türlü, çünkü başlayınca her gün birşeyler atmak istiyorum içine atıncada cebimde para kalmıyor, ee el harçlığı çok almıyorum zaten oraya atınca hesaptan çekiyorum bir anlamı kalmıyor o zaman :) ayrıca orda bozukluk olduğu bildiğim için cüzdanımda bozuk kalmayınca açıp kapıya ekmek alınması için koyuyorum :) kumbara birikimcisi olamıyorum yaniDamacana cok buyuk. Cam kavanoz olsa bi iki ayda birikse 200 kadar mesela 1 gram altin alirsiniz en azindan