Merhabalar kızlar.
Dün haftalık alış verişimizi yaptık 180-190 gibi bir şey tuttu.
Artık haftalık alış veriş için 200 tl ayırmaya karar verdik.
Her şey çok pahalı.
Dün diyetisyene gittim, 2 kg vermişim bu hafta.
Hedefime 9 kilo kaldı.
Çok mutluyum.
Dün de temizlik için gelen kadın aradı.
Perşembe işi çıkmış bugün geldi.
Akşam tertemiz eve gideceğim :)
Ne güzel ya bugün kilo almadım diyorsun
Malesef bizim de market alışveriş bütçemiz yükseldi. Eskiden 200 liraya çıkabildiğimiz marketten 300 e çıkabilecek duruma geldik
Spizella
Ama sen çok güzel bir şey için kilo alıyorsun.
Daha bakalım biz de o yolların tozunu yutacağız
hayırlısıyla inşallah maggi
12 kilo aldım
2-3 daha alırım herhalde
bebek 2400müş
3 kilo olsa yeter
bunun bi de doğurması var
haftaya evlilik yıldönümümüz var, ne yapsam bilemiyorum. fikirleriniz varsa paylaşır mısınız
bu hafta bende 900 gr vermişim çok mutluyum
Ay 12 kilo çok iyi bence.
Maşallah sana.
Hamileliğin her anlamda üstesinden geldiğini düşünüyorum.
Ayyy doğumu düşünme çok heyecanlı
Ben böyle özel günlerde 2 günlük kaçamakları çok seviyorum.
Mesela haftasonu.
Öyle lüks yerlere gerek yok, öğretmenevinde felan kalıp yeni bir yer görmek gibi.
Böyle bir şey düşünebilirsin bence.
medicalparka gidiyorum canım evime yakın ve büyük bi hastane olduğu için
bebek çok şükür iyi, yüzünün yarısını gösterdi bize
nazlı bi hanım kendisi
ve de eşime benziyor
bana benzesin diye çok uğraştım ama olmamış galiba
yaaa çok teşekkür ederim :) güzel bi dönemden geçtiğimi düşünüyorum ben de. ilk 16 hafta çok zordu sağlık açısından ama artık iyiyim ve keyifli geçiyor. umarım bebeği de sağlıkla dünyaya getirebilirim.
aslında önümüzdeki hafta cuma günü evlilik yıldönümümüz tam çevre ilçelere kaçamak yapmalık. ama cumartesi sabah yatılı misafirim geliyor. kardeşim bir sınava girmek için gelecek. o yüzden evden ayrılamayız.
artık evde bişeyler yapayım o akşam. bi etkinlik bulursam, müzik dinlemeye falan hiç gitmedik keşke güzel bi konser olsa
olsun canım sorunmu
doğduktan sonra benzetirsin kendine saç modeli giyim falan filan kendine uydurursun
senin özel sigortan hangisiydi canım
koruda iyi diye duydum kadın doğumda bende orayı düşünüyorum
bit pazarı nerde kız
Aaa yazmayı unutmuşum ankamall yakınında bi oto sanayisi var orada boş alanda cumartesi ve pazar günü kuruluyor
Ama üstüne başına eski kirli şeyler giyip eve gelince direkt dezenfekte ol
Bazen çöplük gibi oluyorher türlü ürün var çünkü. Kıyafet vs satanlara hiç yaklaşmadık bile daha çok elektronik şeyler ve antika (daktilo vs) şeylerin peşine gidiyor eşim.
ben hamile kaldığımdan beri mikrop falan kaparım diye korkumdan gitmedim.
Allianz 12 ay beklemeli Doğum paketi yaptırdım ben geçen sene.
Ankarada çoğu hastanede geçiyor
koruda da
Koru bana çok uzak ama aciline gitmiştim aslıhan diye bir doktor var kadındoğumda çok tatlı ve ilgiliydi. Çok sevmiştim
Banada uzak aslinda ama esimin is yerinden sigortaliyim acibadem sigorta hamis olupta gidemedik bi turluAaa yazmayı unutmuşum ankamall yakınında bi oto sanayisi var orada boş alanda cumartesi ve pazar günü kuruluyor
Ama üstüne başına eski kirli şeyler giyip eve gelince direkt dezenfekte ol
Bazen çöplük gibi oluyorher türlü ürün var çünkü. Kıyafet vs satanlara hiç yaklaşmadık bile daha çok elektronik şeyler ve antika (daktilo vs) şeylerin peşine gidiyor eşim.
ben hamile kaldığımdan beri mikrop falan kaparım diye korkumdan gitmedim.
Allianz 12 ay beklemeli Doğum paketi yaptırdım ben geçen sene.
Ankarada çoğu hastanede geçiyor
koruda da
Koru bana çok uzak ama aciline gitmiştim aslıhan diye bir doktor var kadındoğumda çok tatlı ve ilgiliydi. Çok sevmiştim
Ayın 19 unda vişneliğe MFÖ geliyor. Gitseniz ya.medicalparka gidiyorum canım evime yakın ve büyük bi hastane olduğu için
bebek çok şükür iyi, yüzünün yarısını gösterdi bize
nazlı bi hanım kendisi
ve de eşime benziyor
bana benzesin diye çok uğraştım ama olmamış galiba
yaaa çok teşekkür ederim :) güzel bi dönemden geçtiğimi düşünüyorum ben de. ilk 16 hafta çok zordu sağlık açısından ama artık iyiyim ve keyifli geçiyor. umarım bebeği de sağlıkla dünyaya getirebilirim.
aslında önümüzdeki hafta cuma günü evlilik yıldönümümüz tam çevre ilçelere kaçamak yapmalık. ama cumartesi sabah yatılı misafirim geliyor. kardeşim bir sınava girmek için gelecek. o yüzden evden ayrılamayız.
artık evde bişeyler yapayım o akşam. bi etkinlik bulursam, müzik dinlemeye falan hiç gitmedik keşke güzel bi konser olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?